Cum a sărbătorit Barack Obama lansarea noii cărți a soției sale, Michelle Obama

Cu ocazia lansării noii cărți biografice semnată de Michelle Obama, Becoming, poate cel mai entuziasmat dintre toți s-a arătat chiar soțul ei, Barack Obama. Marți, fostul președinte al Statelor Unite a scris cele mai frumoase rânduri despre biografia îndelung așteptată a soției sale.

Modul emoționant în care Barack Obama a sărbătorit lansarea biografiei lui Michelle Obama

„Da, MichelleObama este soția mea și asta mă poate face părtinitor, dar în același timp ea este o femeie genială, amuzantă și inteligentă. Această carte spune povestea ei tipic americană. O ador pentru că reflectă cu precizie femeia pe care o iubesc de atât de mult timp”, a scris Obama într-o postare pe contul lui de Instagram.

Nu este prima dată când soții Obama și-au împărtășit dragostea unul pentru celălalt pe platformele de socializare. De curând și-au sărbătorit aniversarea cu cele mai adorabile fotografii, Michelle Obama a publicat o amintire de la nunta lor înainte de a lansa cartea și nu în ultimul rând, nu putem uita de playlist-ul de Valentine’s Day pe care aceasta l-a pregătit pentru Barack Obama în februarie.

Becoming (Povestea mea) descrie cu sinceritate viața și cariera lui Michelle Obama, purtând cititorii în spatele culiselor din viața ei de Primă Doamnă. Michelle povestește și momentele personale din viața ei în detaliu, de la felul în care și-a făcut de râs fiica, Malia, în seara balului și până la felul în care a reușit să facă față unei pierderi de sarcină și problemelor de fertilitate de la începutul căsniciei ei.

Miercuri, Michelle Obama și-a început turneul în Chicago, unde i s-a alăturat și Oprah Winfrey pentru a îi lua un interviu despre noua biografie. Fosta primă doamnă a împărtășit câteva lucruri care nu se află în carte, printre care momentul în care a izbucnit în plâns după inaugurarea noului președinte în 2017.

„Nu am scris despre asta pentru că uitasem de această întâmplare… Când am ajuns în avion cred că am plâns o jumătate de oră. Cred că era de vină faptul că dădusem în sfârșit drumul celor opt ani în care am încercat să fac totul perfect. I-am spus lui Barack, ‘A fost atât de greu. A fost atât de greu tot ce am făcut și am vrut să spun asta timp de opt ani.’”

Volumul a fost lansat ieri în România și este publicat în limba română de către Editura Litera la prețul de 49.90 lei.

Citeste mai departe articolul pe: Cum a sărbătorit Barack Obama lansarea noii cărți a soției sale, Michelle Obama

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*