Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Barbati de succes

Ultimele articole on Barbati de succes
small-archive-featured-thumb.jpg
Kevin Hart va fi gazda Premiilor Oscar 2...

Kevin Hart va fi gazda Premiilor Oscar 2019

Comediantul Kevin Hart va fi oficial gazda ediției cu numărul 91 a Premiilor Oscar. Ceremonia premiilor Academiei va avea loc pe 24 februarie 2019. Kevin Hart va fi pentru prima dată în cariera sa gazda premiilor Oscar. „Mă voi asigura că voi face din ediția de anul acesta a Oscarurilor... citește tot »

Cel mai Sexy barbat Idris Elba
Idris Elba: cel mai sexy bărbat în viaţă...

Idris Elba: cel mai sexy bărbat în viaţă

După o serie de clasamente avem şi cel mai sexy bărbat în persoana lui idris Elba. Nu am decis noi pentru că am fi ales cu sigurană un cel mai sexy bărbat român. Actorul britanic Idris Elba, despre care au existat recent speculaţii că ar putea fi următorul interpret al agentului James... citește tot »

Despre Alain Delon
Despre Alain Delon: cel mai recent inter...

Despre Alain Delon: cel mai recent interviu

Vorbim în acest articol despre Alian Delon, inegalabilul actor francez. El suprinde în continuare prin francheţe şi luciditate în ciuda vârstei înaintate, cu un palmares de 80 de filme. Starul francez Alain Delon, în vârstă de 82 de ani, a declarat că dacă nu ar fi fost propulsat în... citește tot »

Despre Elton John
Cariera lui Elton John: contract cu Univ...

Cariera lui Elton John: contract cu Universal Music Group

După ce a anunţat că se retrage de pe scenă şi nu va mai participa la spectacole, Elton John vine cu un nopu anunţ. De această dată el se referă la cariera sa viitoare, la drepturi de autor şi la viitoare înregistrări în studiouri. Elton John a semnat un acord cu casa de discuri... citește tot »

Ilie Pintea RRA
Ilie Pintea de la Radio Romania Actualit...

Ilie Pintea de la Radio Romania Actualitati premiat in Valea Jiului

Modest dar cu suflet mare, jurnalistul Ilie Pintea de la Radio Romania Actualitati a mai primit un premiu… Ilie Pintea, un om cu suflet si voce calda, de la Radio Romania Actualitati, cel mai important post de radio al Romaniei. Premiat, Ilie Pintea, de „Premiantii fara premii”,... citește tot »

Londra chef Alex Craciun
Un roman bucatar sef la un restaurant ja...

Un roman bucatar sef la un restaurant japonez din Londra

Un roman a fost numit bucatar sef al unui cunoscut restaurant londonez. Alex Craciun, de 30 de ani, a fost ales bucatar sef al restaurantului Sosharu ce se va deschide peste cateva zile la Londra. Desi momentan nu se pot face rezervari la acest restaurant, deschiderea oficiala este programata... citește tot »