Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Machiaj

Ultimele articole on Machiaj
small-archive-featured-thumb.jpg
Metoda makeup artistului Rihannei pentru...

Metoda makeup artistului Rihannei pentru ca rujul să reziste întreaga zi

Ruj care să reziste toată ziua pe buze? Sună ca un vis, însă cu o tehnică de aplicare eficientă, îl poți face realitate. Iată metoda makeup artistului Rihannei pentru ca rujul să reziste întreaga zi. Lisa Eldridge a lucrat și lucrează cu celebrități pe care le admirăm, precum... citește tot »

small-archive-featured-thumb.jpg
Nuanța potrivită de fond de ten

Nuanța potrivită de fond de ten

Dacă ai probleme cu găsirea unei nuanțe potrivite de fond de ten, avem un nou truc pentru tine. Uită de gât, mandibulă sau mână, o zonă neașteptată de pe față poate fi salvarea ta. O aplicare perfectă a fondului de ten poate fi realizată doar dacă ai descoperit nuanța potrivită... citește tot »

small-archive-featured-thumb.jpg
De ce este recomandat să îți schimbi rut...

De ce este recomandat să îți schimbi rutina de skincare odată la două săptă...

De ce este recomandat să îți schimbi rutina de skincare odată la două săptămâni? Dacă ai lucrat din greu pentru a găsi o rutină de îngrijire cu mulți pași care să funcționeze în cazul tău, nu îți va plăcea ce urmează să îți spunem. Tocmai am aflat și noi: este recomandat... citește tot »

small-archive-featured-thumb.jpg
Kate Moss a învățat-o pe fiica ei trucur...

Kate Moss a învățat-o pe fiica ei trucuri prețioase de machiaj

Lila Moss și-a făcut recent debutul în modeling și suntem convinse că va avea un succes răsunător. Nu avem nicio îndoială că va urma pașii mamei sale, mai ales că un lucru știm sigur: Kate Moss a învățat-o pe fiica ei trucuri prețioase de machiaj cu care este imposibil să dea... citește tot »

Beauty reset
Beauty Reset: tendințele de machiaj ale ...

Beauty Reset: tendințele de machiaj ale sezonului toamnă-iarnă 2018-2019

Ești pregătită să îți resetezi viziunea asupra frumuseții și să îi adaugi un suflu de prospețime? Nu te îngrijora, tendințele de machiaj ale sezonului toamnă-iarnă 2018/19 au ceva pus deoparte pentru fiecare preferință. Inspiră-te, fii selectivă și conjugă fiecare trend cu cel... citește tot »

Cum faci machiajul să reziste pe timpul ...

Cum faci machiajul să reziste pe timpul caniculei

Vremea călduroasă nu este cea mai bună prietenă a machiajului. Chiar dacă ai petrecut mai bine de o oră în oglindă aplicând cele mai bune produse pe care le ai, șansele ca în mai puțin de o oră după ce ai ieșit din casă fața ta să lucească ca un bec sunt foarte mari. Iată cum... citește tot »

More from Machiaj

Machiajul de zi sfaturi si explicatii

Machiajul de zi este o rigoare a frumusetii. Un machiaj de zi reusit te ajuta si iti pune in lumina frumuseatea. Cu atentie si dedicatie machiajul de zi te ajuta si iti zambeste in fata... citește tot »

Machiaj dramatic

Machiajul de seara

Machiajul de seara este forate important. Machiajul de seara este un pic mai dificil si necesita mai multa atentie. Nu evita atentia pentru machiajul de seara pentru ca, daca obisnuiesti sa... citește tot »

Machiaj zi si machiaj noapte

Sfaturi machiaje de zi si de seara

Machiajul de zi si machiajul de seara sunt mici stiinte ce merita atentia Lady’s Blog. Un machiaj de seara eficient sau un machiaj de zi de impact iti pot veni in ajutor pentru un... citește tot »

Tratament unghii

Sfaturi pentru ingrijirea unghiilor

Ingrijirea unghiilor a devenit o prioritate. Cosmetica impune o directie clara pentru ingrijirea unghiilor. Frumusetea depinde si de ingrijirea unghiilor. Si frumusetea mainilor este... citește tot »

Zece masti naturale simple cu miere

Ladys: masti naturale cu miere. Masti cu miere simple. Masti cu produse naturale pentru intretinere: Ladys Blog. In afara de faptul ca este delicioasa si foarte sanatoasa, mierea serveste ca... citește tot »