Kylie Jenner are o nouă tunsoare și o nouă culoare de păr

Ne este greu să ținem pasul cu toate schimbările de look ale lui Kylie Jenner, căci este fan înfocat al perucilor. Nu știm niciodată dacă noua ei nuanță este permanentă, ori doar temporară, însă de data aceasta nu mai avem îndoieli. Kylie Jenner are o nouă tunsoare și o nouă culoare de păr.

Se pare că vedeta avea în plan o transformare radicală pentru sezonul rece, căci s-a lăsat pe mâinile stilistului, care a tăiat fără milă. Kylie Jenner are o nouă tunsoare, mai scurtă, și o nouă culoare de păr, ușor diferită față de cele cu care ne-a obișnuit până recent.

Kylie Jenner are o nouă tunsoare și o nouă culoare de păr

La o primă privire pe contul ei de Instagram, îți dai seama că, din punct de vedere al părului, Kylie Jenner este cu adevărat cameleonică. Cel mai recent postate fotografii sunt cu ea purtând o perucă blondă, extrem de lungă. Destul de recente sunt și câteva imagini în care Kylie are părul rose-gold, scurt până la umeri.

Ce ne-a intrigat însă și ne-a convins că, de data aceasta, a recurs la o schimbare permanentă, a fost un mini video publicat pe Insta Stories. Kylie s-a filmat la salon, în timp ce hair-stylistul îi coafa părul proaspăt tuns și vopsit.

Kylie are o tunsoare bob nouă, care îi ajunge puțin mai jos de linia mandibulei, și o nuanță mult mai rece de blond, care se îndreaptă spre argintiu.

Kylie Jenner are o nouă tunsoare și o nouă culoare de păr
Kylie Jenner are o nouă tunsoare și o nouă culoare de păr

Este foarte posibil ca schimbarea să fie doar primul pas către o culoare și mai închisă pentru Kylie. Spunem asta pentru că, recent, vedeta a publicat o fotografie veche cu ea, de pe vremea când era brunetă.

Nu fotografia ne-a surprins, ci descrierea pe care i-a alăturat-o: „Aproape pregătită pentru părul meu închis la culoare”. Nu se știe dacă are, într-adevăr, în plan să revină la brunet, însă cert este că se pregătește să arate fanilor un nou look. După imaginile de pe Insta Stories, aceștia abia așteaptă o fotografie nouă în care Kylie să își dezvăluie transformarea completă.

Foto: Northfoto

Citeste mai departe articolul pe: Kylie Jenner are o nouă tunsoare și o nouă culoare de păr

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*