Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sfaturi

Ultimele articole on Sfaturi
Sara Gottfried carti hormoni slabire
Orgasmul vă echilibrează hormonii

Orgasmul vă echilibrează hormonii

Orgasmul vă echilibrează hormonii conform lui Hippocrates şi crecetărilor moderne. Se pare că, în timpul lui Hippocrates și chiar până în epoca freudiană (anii 1930), doctorii au prescris orgasmul ca tratament pentru femeile cu diverse „boli”, cum ar fi isteria (un diagnostic... citește tot »

Sara Gottfried carti hormoni slabire
Cum se opun hormonii scăderii în greutat...

Cum se opun hormonii scăderii în greutate

Medicul american endocrinolog Sara Gottfried susţine că hormonii pot împiedica eforturile de scădere în greutate. În ciuda unor regimuri drastice, dezechilibrul hormonal va infuenţa orice regim alimentar şi eforturi de scădere în greutate. Medicul Sara Gottfried răspunde la întrebarea:... citește tot »

canale tv romanesti sopcast
Listă programe TV româneşti prin sopcast...

Listă programe TV româneşti prin sopcast

Revenim în acest articol cu o listă actualizată cu programe tv româneşti sopcast 2018. Este o lista practică cu adresele de sopcast unde puteţi viziona gratuit, online, programe tv româneşti. Am mai publicat un articol la noi pe blog dar fiind nevoie de actualizare a listei revenim cu... citește tot »

Alergie la Ambrozie
Ambrozia interzisă de Guvern

Ambrozia interzisă de Guvern

Ambrozia interzisă de Guvern printr-o hotărâre. O plantă ce stă la baza unor alergii, ambrozia, a fost interzisă printr-o Hotărâre de Guvern specială. În fiecare an, până la data de 5 iunie, toţi proprietarii de terenuri au obligaţia să elimine de pe proprietatea lor ambrozia. Toate... citește tot »

Cooler pc Fan ventilator calculator
Cooler calculator: cinci modalităţi ined...

Cooler calculator: cinci modalităţi inedite pentru folosire

Cinci modalităţi inedite pentru folosirea ventilatorului de calculator (cooler pc). Cum puteţi utiliza un mic ventilator de calculator folosind ce aveţi prin casă. Fie că doriţi să realizaţi ceva util, fie că aveţi un ventilator de calculator prin casă şi doriţi să îl utilizaţi... citește tot »

Cum scapi de furnici
Cum să scapi de furnici

Cum să scapi de furnici

Cum să scapi de furnici? Avem mai multe răspunsuri la această întrebare. Soluţii pentru cum să scapi de furnici. Dar şi etapele necesare pentru a rezolva cu succes această problemă. Pornind de la cauzele ce duc la dezvoltarea coloniilor de furnici. Şi până la eliminarea acestei... citește tot »

More from Sfaturi

Trucuri în bucătărie

8 sfaturi practice şi trucuri în bucătărie

Opt sfaturi practice şi trucuri în bucătărie. Informaţii ce vă pot salva din situaţii mai puţin plăcute. Şi soluţii la cele mai importante neplăceri pe care le puteţi avea în... citește tot »

Diferenţa între ouă roşii şi ouă albe

Diferenţa dintre ouăle roşii şi albe

Probabil nu v-aţi gândit până acum, dar diferenţa dintre ouăle roşii şi cele albe contează nu doar la preţ Când cumpăraţi ouă, culoare lor vă determină alegerea? Cu... citește tot »

utilizare tigari electronice

Utilizatorii de ţigări electronice: riscuri de cancer şi boli de inimă

Utilizarea de ţigări electronice nu e nocivă ca fumatul propriu-zis dar creşte riscurile pentru anumite boli. Testele au arătat că utilizarea ţigării electonice încurajează bolile... citește tot »

reclamatii Posta Romana

Posta Romana asa cum este ea pentru romani

Posta Romana se straduieste pe zi ce trece sa ne uimeasca. Posta Romana ramane o institutie puternic ancorata in era comunista. Posta Romana nu are respect minim pentru clientii sai.... citește tot »

Alegere rosii piata

Alegerea rosiilor pentru consum si conserve

Deseori va puneti intrebarea in piata care rosii sunt mai bune. Rosiile foarte mari, cele mici sub forma de pruna, cele cu mot sau cele potrivite ca dimensiune si rotunde. Rosiile forate mari desoeri... citește tot »