Reţete tocături

Reţete tocături pe înţelesul tuturor. Preparate culinare cu carne tocată. Sugestii de reţete tocături, reţete tradiţionale româneşti şi din bucătăria internaţională. Pârjoale, chiftele, sarmale, cârnaţi: preparate culinare care au la bază carnea tocată.

Reţete tocături pe înţelesul tuturor

  • Recente
  • Fierbinți
  • Popular
  • Discussed
  • Favorite
  • Random
Reţetă gulaş cu carne de vacă

Reţetă gulaş cu carne de vacă

Reţetă gulaş cu carne de vacă din bucătăria maghiară. De ce reţetă gulaş cu carne de vacă? Pentru că un gulaş de suces se realizează cu carne de vită. Este reţeta de bază pentru realizarea gulaşului. În limba română substantivul gulaș (în Transilvania și Maramureș este cunoscut și sub forma guiaș) este un împrumut din ...

CITEȘTE TOT +
Reţetă tochitură măcelărească

Reţetă tochitură măcelărească

Reţetă tochitură măcelărească aşa cum este datina. Reţetă tochitură măcelărească din tezaurul gastronomic al bucătăriei tradiţionale româneşti. Aşa cum spune şi denumirea reţetei este important să aveţi un măcelar de încredere. Este o reţetă bogată în carne cu foarte multe componente. Şi, aşa cum am mai recomandat pe ...

CITEȘTE TOT +
Budincă de carne cu cartofi

Budincă de carne cu cartofi

Reţeta pentru budincă de carne cu cartofi este de dificultate medie. Reţeta de budincă de carne cu cartofi face parte din categoria tocăturilor de carne. Reţeta de budincă cu cartofi este inspirată din prima ediţie a cărţii de bucate semnată de Sanda Marin. Budincă de carne cu cartofi 500 g carne, 1 ceapă, 1 felie ...

CITEȘTE TOT +
Reţetă musaca de vinete

Reţetă musaca de vinete

Musaca de vinete, reţetă culinară de dificultate medie. Musacaua de vinete este importată de bucătăria românească din bucătăria Înaltei Porţi, în perioada dominaţiei otomane. Musacaua de vinete este o reţetă inclusă în categoria de tocături din carne. O reţetă publicată în prima ediţie a cărţii de bucate semnată de ...

CITEȘTE TOT +
Reţetă varză a la Cluj

Reţetă varză a la Cluj

Varza a la Cluj sau reţeta de varză clujeană este specifică Transilvaniei. Reţeta pentru varză a la Cluj este de dificultate medie. Reţeta de varză clujeană se face cu carne macră. De porc sau de vită, sau combinate. Reţeta de varză clujeană este inspirată din cartea de bucate semnată de Sanda Marin. Varza a la Cluj ...

CITEȘTE TOT +
Reţetă pentru roşii umplute

Reţetă pentru roşii umplute

Reţetă roşii umplute simplă şi rapidă. O reţetă de roşii umplute din cartea de bucate Sanda Marin. Reţeta pentru roşii umplute este de dificultate medie. Poate fi preparată însă cu uşurinţă de oricine. Pentru aspect este necesar să alegeţi din piaţă roşii frumoase, tari, proapsete. Carnea pentru această reţetă este ...

CITEȘTE TOT +
Reţeta pentru mici

Reţeta pentru mici

Reţeta mititei inspirată din cartea de bucate Sanda Marin. Reţeta pentru mici, sau aşa cum este alintată reţeta pentru mititei aparţine bucătăriei Româneşti, cu rădăcini în Bucureşti. Reţeta pentru mici a fost de fapt descoperită din greşeală. A fost iniţial o improvizaţie culinară. Povestea micilor este cunoscută dar ...

CITEȘTE TOT +
Reţete pentru sarmale

Reţete pentru sarmale

Trei reţete pentru sarmale într-un singur articol. Reţete pentru sarmale cu varză dulce, sarmale cu varză acră, sarmale în foi de viţă. Reţete inspirate din cunoscuta carte de bucate semnată de Sanda Marin. Sarmalele au fost importate în ţara noastră în perioada de dominaţie a Imperiului Otoman. De aceea sarmaua ...

CITEȘTE TOT +
Reţete pentru drobul de miel

Reţete pentru drobul de miel

Reţete pentru drob de miel. Două reţete pentru drobul de miel: drob de miel (CIGHIR) şi drob de miel în aluat. Cele două reţete pentru drob de miel sunt inspirate de cartea de bucate Sanda Marin. La fel cu majoritatea reţetelor bazate pe tocătură, drobul de miel este o reţetă importată în Ţările Româneşti în perioada ...

CITEȘTE TOT +
Show next
Lady 4 Lady's
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0