Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ingrijirea tenului

Ultimele articole on Ingrijirea tenului
small-archive-featured-thumb.jpg
Beauty Alert: 7 produse noi de skincare ...

Beauty Alert: 7 produse noi de skincare în luna noiembrie

Pentru orice pasionată de beauty, îngrijirea tenului va fi întotdeauna pe primul loc. Fiindcă știm cât de tare te entuziasmezi la noutățile din această sferă, ți-am pregătit șapte produse noi de skincare în luna noiembrie pe care vei vrea cu siguranță să le încerci. Formule... citește tot »

Invidia trebuie sa ia sfarsit! E momentu...

Invidia trebuie sa ia sfarsit! E momentul sa ai si tu un ten fara imperfect...

Daca te-ai saturat pur si simplu sa iti auzi toate prietenele care folosesc o perie de curatare a tenului FOREO, sau ai vazut in social media ca toti influencerii le folosesc si nu ai avut curaj pana acum sa achizitionezi unul, ei bine a venit momentul cel mare! Descopera peria de curatare LUNA... citește tot »

small-archive-featured-thumb.jpg
Ritual greșit de curățare a tenului

Ritual greșit de curățare a tenului

Curățarea este pasul cel mai important pentru un ten frumos și sănătos, tocmai de aceea trebuie să te asiguri că o faci corect. Iată ce poți greși în ritualul tău de curățare, și cum să îți dai seama dacă rutina ta îți agresează pielea. Atunci când nu îți cureți... citește tot »

small-archive-featured-thumb.jpg
Rutina ta de skincare în noul sezon

Rutina ta de skincare în noul sezon

Dacă nu intuiești nevoile tenului tău în funcție de anotimp, te ajutăm noi. Am descoperit un test ingenios care te ajută să afli ce trebuie să schimbi în rutina de skincare în noul sezon. Cuvântul-cheie în orice anotimp este hidratarea, însă ai nevoie de explicații suplimentare... citește tot »

small-archive-featured-thumb.jpg
Cum să aplici corect uleiul de față

Cum să aplici corect uleiul de față

Știi cum să aplici corect uleiul de față? Și noi credeam că știm, însă sfaturile unui estetician ne-au dat lumea peste cap. Iată cum să profiți la maximum de efectele hidratante ale acestui produs. Vei fi uimită să afli că uleiul de față nu trebuie aplicat la finalul rutinei de... citește tot »

Tratarea si prevenirea acneei
Cum să-ți îngrijești tenul toamna?

Cum să-ți îngrijești tenul toamna?

Vremea caniculară a trecut de mult, iar încet încet toamna și-a intrat în drepturi, ceea ce înseamnă că și tu trebuie să îți adaptezi rutina zilnică de îngrijire la sezonul rece. Variațiile de temperatură îți pot afecta tenul dacă nu folosești produsele potrivite, dar nu-ți... citește tot »

More from Ingrijirea tenului

Fotografia before&after a unei tinere dovedește eficiența retinolului în lupta cu acne...

Un ingredient-minune despre care toți dermatologii vorbesc în ultima perioadă, retinolul, poate avea efecte neașteptate asupra pielii. Este un salvator în combaterea prevenirii... citește tot »

Tratarea si prevenirea acneei

Sfaturi pentru tratarea şi prevenirea acneei

Aducem în acest articol sfaturi pentru tratarea şi prevenirea acneei. Acneea se numără rintre afecţiunile medicale de care suferă fiecare om cel puţin odată în viaţă, Fie ca este... citește tot »

Cosmetice cu acid hialuronic

Cosmeticele cu acid hialuronic: efect anti-age

Scriem în acest articol despre cosmetice cu acid hialuronic. Şi efectul anti-age al cosmeticelor cu acid hialuronic. Cu informaţii despre istoricul şi funcţionarea acidului hialuronic.... citește tot »

Tratament îngrijire ten

Reţete pentru îngrijirea tenului şi a pielii

Reţete pentru îngrijirea tenului şi a pielii ce pot fi făcute acasă, cu componente naturale. Sfaturi pentru îngrijirea tenului şi a pielii cu soluţii la îndemână. Reţete... citește tot »

Peptide cosmetice Faberlic

Peptidele, secretul anti-age din catalogul Faberlic

Peptidele sunt folosite in domeniul cosmeticii doar de ceva ani incoace datorita actiunii lor benefice si frumoase pentru piele. Iar acum sunt folosite si pentru produsele de ingrijire Faberlic, din... citește tot »