Ingrijirea tenului

Ultimele articole on Ingrijirea tenului
Cosmetice cu acid hialuronic
Cosmeticele cu acid hialuronic: efect an...

Cosmeticele cu acid hialuronic: efect anti-age

Scriem în acest articol despre cosmetice cu acid hialuronic. Şi efectul anti-age al cosmeticelor cu acid hialuronic. Cu informaţii despre istoricul şi funcţionarea acidului hialuronic. Bineînţeles, ne referim la cosmetice cu acid hialuronic de calitate, de la brand-uri ce s-au impus prin... citește tot »

Tratament îngrijire ten
Reţete pentru îngrijirea tenului şi a pi...

Reţete pentru îngrijirea tenului şi a pielii

Reţete pentru îngrijirea tenului şi a pielii ce pot fi făcute acasă, cu componente naturale. Sfaturi pentru îngrijirea tenului şi a pielii cu soluţii la îndemână. Reţete „natural homemade” pentru îngrijirea tenului şi a pielii. Sunt opţiuni naturale pentru îngrijirea... citește tot »

Peptide cosmetice Faberlic
Peptidele, secretul anti-age din catalog...

Peptidele, secretul anti-age din catalogul Faberlic

Peptidele sunt folosite in domeniul cosmeticii doar de ceva ani incoace datorita actiunii lor benefice si frumoase pentru piele. Iar acum sunt folosite si pentru produsele de ingrijire Faberlic, din seria Renovage, pe baza de peptide si proteine de grau. Dar peptidele nu se limiteaza doar la... citește tot »

intinerire ten
Intinereste tenul cu 10 ani cu miere si ...

Intinereste tenul cu 10 ani cu miere si lamaie

O reteta pe care o poti realiza acasa, pe baza de miere si lamaie, produs ce iti poate intineri chipul cu 10 ani. Reteta are un impact importat pentru ten, pentru aspectul fetii, reducand ridurile si intinzand pielea in mod natural.  Tenul lin, intins si fara riduri reprezinta o dorinta a tuturor... citește tot »

Tratament pori piele
Elimina porii pielii cu un singur ingred...

Elimina porii pielii cu un singur ingredient

Porii din piele pot afecta imaginea tenului indeosebi dupa ce se maresc. Puteti trata porii pielii urmand mai multe metode naturale. Porii din piele apar deseori la persoanele cu pieliea uleioasa, cu tenul gras, devenind treptat pori largi cu i imagine neplacuta. Din acest motiv persoanele care au... citește tot »

Tratament ten
Masca de fata cu ulei de cocos

Masca de fata cu ulei de cocos

O solutie eficienta pentru tratarea tenului: o masaca de fata impresionanta cu ulei de cocos si bicarbonat de sodiu. Daca iti vei spala fata cu aceasta substanta simpla, de trei ori pe saptamana, timp de o luna, vei ramane impresionata. O reteta de infrumusetare simpla si eficienta cu produse din... citește tot »

More from Ingrijirea tenului

Indepartarea fardului si demachiare

Indepartarea fardului si demachiarea este necesara pentru unele doamne in fiecare zi. Indiferent ca este vorba despre ten uscat sau ten gras, indepartarea fardului si demachierea ca proces este... citește tot »