Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Femei de succes

Ultimele articole on Femei de succes
Prietenele noastre geniale – Elena...

Prietenele noastre geniale – Elena Forrante

Lenù și Lila, iubitele personaje ale Tetralogiei napolitane ale Elenei Ferrante, ajung în noiembrie pe ecrane, într-o producție HBO ce pare mai degrabă film de artă decât serie TV. Mirela Ujică a stat de vorbă cu regizorul Saverio Costanzo și cu cele patru protagoniste chiar pe... citește tot »

Kylie Jenner are o nouă tunsoare și o no...

Kylie Jenner are o nouă tunsoare și o nouă culoare de păr

Ne este greu să ținem pasul cu toate schimbările de look ale lui Kylie Jenner, căci este fan înfocat al perucilor. Nu știm niciodată dacă noua ei nuanță este permanentă, ori doar temporară, însă de data aceasta nu mai avem îndoieli. Kylie Jenner are o nouă tunsoare și o nouă... citește tot »

small-archive-featured-thumb.jpg
Cum a sărbătorit Barack Obama lansarea n...

Cum a sărbătorit Barack Obama lansarea noii cărți a soției sale, Michelle O...

Cu ocazia lansării noii cărți biografice semnată de Michelle Obama, Becoming, poate cel mai entuziasmat dintre toți s-a arătat chiar soțul ei, Barack Obama. Marți, fostul președinte al Statelor Unite a scris cele mai frumoase rânduri despre biografia îndelung așteptată a soției... citește tot »

small-archive-featured-thumb.jpg
Rosie Huntington-Whiteley are o rutină d...

Rosie Huntington-Whiteley are o rutină de machiaj plină de răsfăț

Sursa de inspirație a zilei este Rosie Huntington-Whiteley, care are o rutină de machiaj plină de răsfăț. Dacă, fără să îți dai seama, micul tău ritual de pregătire înainte să ieși din casă a devenit plictisitor și chinuitor, atunci trebuie să încerci și tu siesta... citește tot »

small-archive-featured-thumb.jpg
Emma Stone a fost nevoită să poarte un c...

Emma Stone a fost nevoită să poarte un corset pentru un rol care i-a deform...

Pe cât de mult așteptăm să intre în cinematografe următorul film al lui Yorgos Lanthimos, The Favourite, pe atât de puțin s-a bucurat Emma Stone de costumul pe care a fost nevoită să îl poarte pentru rolul său. Actrița a fost invitată la emisiunea The Graham Norton Show, unde a vorbit... citește tot »

Coafura purtată de Meghan Markle în Fiji...

Coafura purtată de Meghan Markle în Fiji a conținut un mesaj adorabil pentr...

Primul tur regal al lui Meghan Markle este o adevărată oază de inspirație. Ne-a surprins cum a purtat o coadă ponytail în cel mai glam mod posibil, iar acum, în Fiji, a purtat o coafură care a transmis un mesaj adorabil soțului ei, Prințul Harry. Meghan Markle și Prințul Harry se află... citește tot »

More from Femei de succes

twocol-thumb.jpg

Cara Delevingne obișnuia să își urască sprâncenele iconice

Când chipul Carei Delevingne a început să apară peste tot la televizor și în social media, primul lucru care ne-a atras atenția la ea au fost sprâncenele. Au devenit model pentru un... citește tot »

Cindy Crawford fără machiaj

Cindy Crawford a cucerit Internetul cu un selfie fără machiaj

Una dintre primele femei care și-au consacrat titlul de supermodel în carieră, Cindy Crawford, tocmai a cucerit Internetul cu un selfie fără machiaj. Tenul vedetei arată impecabil,... citește tot »

Lady Gaga a confirmat logodna cu Christian Carino

Lady Gaga și iubitul ei de aproape doi ani, impresarul Christian Carino, sunt oficial logodiți. Cântăreața și mai recent, starul mult iubit din A Star Is Born, a confirmat logodna cu... citește tot »

Barbra Streisand Walls

Barbra Streisand mesaj muzical Anti-Trump

Un mesaj muzical Anti-Trump al cunoscutei cântăreţe şi actriţe Barbra Streisand în noul său album Walls (ziduri). Barbra Streisand îi dedică lui Trump o piesă de pe noul ei album... citește tot »

archive-wide-1-thumb.jpg

Kat Von D pregătește o nouă colecție de produse de machiaj

Kat Von D va aduce în curând magia în viețile noastre cu o nouă colecție de produse de machiaj. Vedeta devenită Beauty Guru pregătește o linie nou-nouță și ne-a arătat tuturor... citește tot »