Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Filme si TV

Ultimele articole on Filme si TV
Trailer Mary Poppins Returns
Primul trailer oficial pentru „Mar...

Primul trailer oficial pentru „Mary Poppins Returns”

A apărut primul trailer oficial pentru „Mary Poppins Returns”, cu Emily Blunt în rolul principal. Magia revine pe marile ecrane odată cu coborârea din cer a lui Mary Poppins în primul trailer oficial al mult aşteptatului sequel al îndrăgitului musical, relatează luni The... citește tot »

Urzeala Tronurilor
Games of Thrones lucruri nestiute despre...

Games of Thrones lucruri nestiute despre serial

Cateva informatii inedite care o sa va schimbe perspectiva despre Games o Thrones. Urzeala Tronurilor, la un nou sezon pe HBO, are noi perspective. Pornind de la poporul Dothraki, placinta din porumbei, sabia lui Gandalf sau cursul special de la Harward. Legaturi necunoscute cu productia... citește tot »

Star Wars insecte
Noua insecte au primit nume din Star War...

Noua insecte au primit nume din Star Wars

Personajele din Star Wars se regasesc de acum si in lumea necuvatatoarelor. Insecte si animale si-au primit nume conform personajelor Star Wars. Fie ca este vorba de insecte sau de animale avem de acum 9 dintre ele cu nume identice cu personaje din cunoscutul film Razboiul Stelelor. Asa se face ca... citește tot »

Games of Thtones Sezon7
Games of Thrones sezonul 7: se amana

Games of Thrones sezonul 7: se amana

Sezonul 7 Games of Thrones apare mai tarziu si va fi mai scurt. Urezeala Tronurilor sezonul7 va incepe in vara anului viitor. Games of Thrones nu va incepe in luna aprilie 2018 ci in luna iulie, asa cum a anuntat HBO. O alta veste proasta pentru iubitorii serialului Games of Thrones este ca... citește tot »

Gandalf Refuza Casatorie
Gandalf a refuzat sa oficieze o casatori...

Gandalf a refuzat sa oficieze o casatorie

Sunt dezamagit, Gandalf nu oficiaza casatorii, a declarat actorul Ian McKel­len dupa ce a fost solicitat sa oficieze o casatorie. „Gandalf” a fost rugat sa oficieze o casatorie de catre Sean Parker, fondator al aplicatiei Napster si fost presedinte al Facebook. Omul de afaceri s-a... citește tot »

Arnold si elefantul
Arnold Schwarzenegger infruntat de un el...

Arnold Schwarzenegger infruntat de un elefant african

Celebrul actor american a avut momente de teama cand a fost infruntat un elefant african in timpul unui safari, in Africa de Sud. Incidentul a avut loc pe un drum strabatut de traseele de safari. Actorul se afla intr-o masina de teren cand un elefant s-a intors din drumul sau incercand parca sa... citește tot »

More from Filme si TV

Sezon 6 Game of Thrones

Game of Thrones Sezonul 6- din 24 aprilie

Revenim cu informatii despre sezonul 6 din Game of Thrones – Youtube. Ultimul sezon Game of Thrones cu informatii despre filmari. Pentru cei interesati de Game of Thrones sezonul 6... citește tot »

Sezon nou Game of Thrones

Game of Thrones sezonul 6 din 24 aprilie

Sezonul 6 din Game of Thrones – Hall of Faces – va fi lansat in luna aprilie 2016. Premiera noului sezon Game of Thrones din aprilie este prezentata pe Lady’s Blog cu tot... citește tot »