Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Diverse

Ultimele articole on Diverse
Reteta raci fierti
Reţete din raci

Reţete din raci

Trei reţete din raci. Reţete cu raci pentru raci fierţi, pilaf de raci sau scordolea de raci. Consumul de raci are numeroase beneficii. Racii au numeroase proprități nutritive, motiv pentru care sunt recomandați pentru consum. Racii conțin 99% proteine, în timp ce doar 1% reprezintă... citește tot »

Scoici prajite midii
Reţete cu midii (scoici)

Reţete cu midii (scoici)

Vă propunem în acest articol patru reţete cu midii. Reţete cu midii româneşti. Reţetele propuse: midii fierte, midii pescăreşti, pilaf de midii şi midii prăjite. Midiile trebuie să fie cât se poate de proaspete. Sau, în cazuri speciale, să fie congelate imediat după ce sunt scoase... citește tot »

Retete cu melci
Reţete cu melci

Reţete cu melci

Două reţete pe bază de melci. Reţete cu melci propuse de Blogul Doamnelor inspirate din cartea de bucate a cunoscutei Sanda Marin. Plinius cel Bătrân, marele istoric roman, descrie consumul melcilor de gradina cu peste 2000 de ani în urma. El aminteşte  si atenția pe care o dădeau... citește tot »

Preparare oua ochiuri
Reţete pentru ouă ochiuri

Reţete pentru ouă ochiuri

Reţete pentru ouă ochiuri uşor de preparat. În acest articol vă prezentăm principalele reţete pentru ouă ochiuri. Includem în această serie de reţete: ouă ochiuri la capac, ouă ochiuri cu sos de roşii, ouă ochiuri la capac cu smântână, ouă ochiuri în cuib. Am aminitit că sunt... citește tot »

Reteta pentru omleta
Reţete pentru omletă

Reţete pentru omletă

Şapte reţete pentru omlete. Reţete pentru omletă inspirate din cartea de bucate semnată Sanda Marin. Reţete pentru omlete uşor de preparat. În acest articol vă prezentăm cele mai cunoscute reţete de omplete. Pornind de la reţeta de omletă de bază. Continuând cu reţetele pentru... citește tot »

Oua ochiuri cu spanac
Reţete cu ouă

Reţete cu ouă

Reţetele cu ouă sunt simplu de preparat. Reţetele din ouă se pot prepara rapid. Preparatele din ouă din acest articol sunt inspirate din cartea de bucate semnate de celebra Sanda Marin. Fie că este vorba de ouă cu spanac, sufleu din ouă sau celebrele ouă ochiuri româneşti: toate aceste... citește tot »

More from Diverse

Mamaliga cu telemea si ou

Mamaliguta cu branza si oua ochiuri

O reteta usoara ca dificultate dar care se impune in bucataria romaneasca. Mamaliguta cu branza si oua ochiuri, o reteta ce se prepara in 10 minute. Cu ingredietne aflate la indemana si... citește tot »

Castane coapte temperatura

Castane coapte reteta

O reteta pentru castane coapte. Nimic mai bun decat castanele coapte pe care le poti realiza acasa.  Castanele coapte le poti prepara acasa, foarte simplu. Nu te gandi ca este eva dificil... citește tot »

oua vopsite ceapa

Oua de Paste inrosite natural

Se apropie Pastele si gospodinele vor inrosi ouale. Tendinta este de a vopsi ouale in mod natural, asa cum s-a facut din batrani, utilizand metode ecologice.  Vopsirea oualelor de Pasti in mod... citește tot »