Tehnologie & software

Ultimele articole on Tehnologie & software
Servicii SEO Promoveaza-te.com
Servicii SEO: importanaţa pentru promova...

Servicii SEO: importanaţa pentru promovarea online

Un website fără servicii SEO nu are posibilitatea pentru a se dezvolta în mediul online. Când vorbim despre servicii SEO, fie că sunt asigurate „in house”, fie că sunt externalizate, acestea asigură succesul unui website. Statisticile internationale din mediul online au... citește tot »

Cel mai ieftin Smartphone
Cel mai ieftin smartphone

Cel mai ieftin smartphone

Povestea celui mai ieftin smartphone pare incredibilă dar este accesibilă tuturor. Fără să intenţionez am reuşit să-mi cumpăr cel mai ieftin smarthone de calitate din România. Şi da, este o chinezărie. Mai exact este o firmă cinezească ce produce un smarthone de calitate, cu... citește tot »

Telefon in loc de buletin
Polonia: telefonul mobil poate înlocui c...

Polonia: telefonul mobil poate înlocui cartea de identitate

Polonezii vor putea începând din 2018 să își folosească telefonul mobil în locul cărții de identitate, a anunțat Anna Strezynska, ministrul pentru Afaceri Digitale din această țară. Ministerul pentru afaceri digitale de la Varşovia va face toate demersurile pentru ca, începând de... citește tot »

Muschi pentru roboti
Încă un pas spre androizi: muşchi pentru...

Încă un pas spre androizi: muşchi pentru roboţi

Muşchii artificiali pentru roboţi au fost creaţi în laboratoarele de la Columbia University. Cercetătorii au dezvoltat un material sintetic moale și elastic care reproduce caracteristicile mușchilor omului și va ajuta la o mai bună fabricare a roboților. Experți de la Creative Machines... citește tot »

Mercedes cu motor Dacia
Primul Mercedes cu motor de DACIA

Primul Mercedes cu motor de DACIA

Este probabil impropriu spus Mercedes cu motor de Dacia. Dar acelasi motor de pe Dacia va fi utilizat si pentru Mercedes-Benz. Un Mercedes cu motor de Dacia, respectiv cu motor Renault utilizat si pe Dacia. Motorizarea de pe Dacia va fi integrata atat pe Mercedes A-Class cat si pe Mercedes-B Class.... citește tot »

Aplicatie de mobil gratuita
Aplicatie gratuita pentru site-ul tau

Aplicatie gratuita pentru site-ul tau

Informatii pentru realizarea unei aplicatii pentru propriul website. App pentru site-ul sau blogul tau. Afla din acest articol cum iti pot face gratuit o aplicate de mobil pentru site-ul tau. Pasii pentru construirea unei aplicatii de mobil in mod gratuit pentru site-ul si blogul tau. O aplicatie... citește tot »

More from Tehnologie & software

Podul cel mai lung din lume

Cel mai lung pod din lume: 55km

China a finalizat cel mai lung pod din lume. Constructia record are o lungime de 55 de kilometri si a fost finalizata in aproximativ 7 ani. Un pod impresionant construit in totalitate de... citește tot »

Teleportare experimentata

Teleportarea a fost experimentata de chinezi

Cercetatorii chinezi au reusit sa experimenteze teleoprtarea. Adevarat, o teleportare la nivel redus dar este o teleportare. Teleportarea era doar o speculatie a oamenilor de stiinta in... citește tot »

Computer 160TB HP

Computer cu 160 Terabiti de la Hewlet Packad

Hewlett Packard Enterprise a prezentat un prototip de computer ce poate gestiona mai multe date decat orice computer similar din lume. Un computer cu 160 terabiti de memorie. Computerul... citește tot »

Facebook vrea sa ne citeasca gandurile

Facebook vrea sa ne citeasca gandurile

Citirea gandurilor, in trecut de domeniul stiintifico-fantastic, va fi posibila in viitor. Facebook doreste sa ne citeasca gandurile si sa le transforme in mesaje scrise. Acest proiect... citește tot »

Tastatura qwerty explicatii

Explicatii pentru asezarea literelor pe tastatura

Daca nu v-ati intrebat o facem noi: de ce literele sunt aranjate intr-un anumit mod pe tastatura? De ce literele de pe tastatura nu sunt asezate in oridne alfabetica si au formatul general utilizat... citește tot »