Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tehnologie & software

Ultimele articole on Tehnologie & software
Despre Google Keep aplicatie notite
Aplicaţia pentru notiţe Google Keep

Aplicaţia pentru notiţe Google Keep

Google Keep este probabil cea mai facilă şi utilă aplicaţie pentru a păstra notiţe pe telefonul mobil. Disponibilă pentru Android, Ggoole Keep are mai multe metode de utilizare. Pornind de la creare unei liste şi până la a prelua vocea şi a o transforma într-o notiţă. Put şi simplu... citește tot »

Combinatii tastatura Windows
Combinaţii secrete ale keyboard-ului

Combinaţii secrete ale keyboard-ului

Nici nu vă gândiţi câte combinaţii secrete are keyboard-ul. Este vorba de combinaţie de taste care vă pot ajuta enorm în activitatea la calculator. Astfel, folosind aceste combinaţii de taste, vă puteţi creşte rapiditatea comenzilor făcute cu ajutorul keyboard-ului. Este vorba de... citește tot »

WhatsApp taxe mesaje
WhatsApp se pregăteşte să introducă taxe...

WhatsApp se pregăteşte să introducă taxe

WhatsApp va percepe taxe pentru serviciile de transmitere a mesajelor. Nu este ]ns[ clar dac[ aceste taxe pentru mesajele WhatsApp vor fi percepute de la to’i abona’ii sau doar de la companiile mari care folosesc aceste servicii. Una dintre posibilităţi şi probabil cea care va fi... citește tot »

Servicii SEO Promoveaza-te.com
Servicii SEO: importanaţa pentru promova...

Servicii SEO: importanaţa pentru promovarea online

Un website fără servicii SEO nu are posibilitatea pentru a se dezvolta în mediul online. Când vorbim despre servicii SEO, fie că sunt asigurate „in house”, fie că sunt externalizate, acestea asigură succesul unui website. Statisticile internationale din mediul online au... citește tot »

Cel mai ieftin Smartphone
Cel mai ieftin smartphone

Cel mai ieftin smartphone

Povestea celui mai ieftin smartphone pare incredibilă dar este accesibilă tuturor. Fără să intenţionez am reuşit să-mi cumpăr cel mai ieftin smarthone de calitate din România. Şi da, este o chinezărie. Mai exact este o firmă cinezească ce produce un smarthone de calitate, cu... citește tot »

Telefon in loc de buletin
Polonia: telefonul mobil poate înlocui c...

Polonia: telefonul mobil poate înlocui cartea de identitate

Polonezii vor putea începând din 2018 să își folosească telefonul mobil în locul cărții de identitate, a anunțat Anna Strezynska, ministrul pentru Afaceri Digitale din această țară. Ministerul pentru afaceri digitale de la Varşovia va face toate demersurile pentru ca, începând de... citește tot »

More from Tehnologie & software

Muschi pentru roboti

Încă un pas spre androizi: muşchi pentru roboţi

Muşchii artificiali pentru roboţi au fost creaţi în laboratoarele de la Columbia University. Cercetătorii au dezvoltat un material sintetic moale și elastic care reproduce... citește tot »

Mercedes cu motor Dacia

Primul Mercedes cu motor de DACIA

Este probabil impropriu spus Mercedes cu motor de Dacia. Dar acelasi motor de pe Dacia va fi utilizat si pentru Mercedes-Benz. Un Mercedes cu motor de Dacia, respectiv cu motor Renault... citește tot »

Aplicatie de mobil gratuita

Aplicatie gratuita pentru site-ul tau

Informatii pentru realizarea unei aplicatii pentru propriul website. App pentru site-ul sau blogul tau. Afla din acest articol cum iti pot face gratuit o aplicate de mobil pentru site-ul... citește tot »

Podul cel mai lung din lume

Cel mai lung pod din lume: 55km

China a finalizat cel mai lung pod din lume. Constructia record are o lungime de 55 de kilometri si a fost finalizata in aproximativ 7 ani. Un pod impresionant construit in totalitate de... citește tot »

Teleportare experimentata

Teleportarea a fost experimentata de chinezi

Cercetatorii chinezi au reusit sa experimenteze teleoprtarea. Adevarat, o teleportare la nivel redus dar este o teleportare. Teleportarea era doar o speculatie a oamenilor de stiinta in anii... citește tot »