E oficial: Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez sunt logodiţi

Bârfele şi zvonurile despre căsătoria divei Jennifer Lopez cu Alex Rodriguez devin reale. Cei doi au confirmat că intenţionează să se căsătorească. Diva latino Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez, fostul star ale baseball-ului american, unul dintre cele mai celebre cupluri din ultimii doi ani, şi-au confirmat logodna pe Instragram, transmite AFP.

Fiecare a postat pe contul său de Instragram o fotografie a mâinilor lor, pe fundalul unui apus de Soare, în care iese în evidenţă inelul cu un diamant uriaş pus pe inelarul de la mâna stângă al lui J-Lo.

În timp ce cântăreaţa a postat fotografia fără niciun comentariu, însoţită doar de emoticoane în formă de inimă, iubitul ei a mers puţin mai departe postând alături de fotografie comentariul explicativ: „A spus da!”.

Jennifer Lopez la a patra căsătorie

Solista Jenifer Lopez, în vârstă de 49 de ani, în prezent producător executiv şi membru al juriului în emisiunea „World of Dance”, difuzat de canalul NBC, va porni în acest an într-un nou turneu nord-american. Ea a mai fost căsătorită de trei ori, cu Ojani Noa, cu dansatorul Cris Judd şi cu cântăreţul Marc Anthony, alături de care are gemeni în vârstă de 11 ani.

De asemenea, J-Lo a mai avut o relaţie amoroasă foarte mediatizată cu actorul Ben Affleck.

După experiențele amoroase prin care a trecut de-a lungul anilor și mai ales după așa-zisa poveste de dragoste pe care ar fi trăit-o recent cu rapper-ul Drake, Jennifer Lopez a devenit mult mai rezervată atât în mediile de socializare online, cât și față de presă. Recent însă, diva a decis să povestească despre noul ei iubit, Alex Rodriguez, ceea ce înseamnă că relația lor este una serioasă.

Alex Rodriguez

De origine dominicană, Alex Rodriguez, 43 de ani, s-a retras din cariera sportivă în 2016, după o lungă perioadă de timp în care a fost vedeta echipei New York Yankees în campionatul american de baseball. Performanţele sale sportive au fost umbrite după ce a recunoscut că a folosit produse dopante. A fost suspendat pentru întregul sezon 2014. În prezent Alex Rodriguez este analist de baseball la o televiziune americană. El a mai fost căsătorit cu Cynthia Scurtis, cu care are două fete.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*