Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Stiinta

Ultimele articole on Stiinta
Despre Google Keep aplicatie notite
Aplicaţia pentru notiţe Google Keep

Aplicaţia pentru notiţe Google Keep

Google Keep este probabil cea mai facilă şi utilă aplicaţie pentru a păstra notiţe pe telefonul mobil. Disponibilă pentru Android, Ggoole Keep are mai multe metode de utilizare. Pornind de la creare unei liste şi până la a prelua vocea şi a o transforma într-o notiţă. Put şi simplu... citește tot »

Raport falsificare emisii Mazda
Mazda, Suzuki, Yamaha au falsificat date...

Mazda, Suzuki, Yamaha au falsificat datele privind emisiile poluante ale ve...

O ştire din domeniul ştiinţei şi tehnologiei care se referă la o eventuală falsificare a datelor privind emisiile poluante de către Mazda, Suzuki şi Yamaha. Informaţia nu ne aparţine ci a fost difuzată astăzi de principalele site-uri şi trusturi de presă de pe mapamond: Financial... citește tot »

Combinatii tastatura Windows
Combinaţii secrete ale keyboard-ului

Combinaţii secrete ale keyboard-ului

Nici nu vă gândiţi câte combinaţii secrete are keyboard-ul. Este vorba de combinaţie de taste care vă pot ajuta enorm în activitatea la calculator. Astfel, folosind aceste combinaţii de taste, vă puteţi creşte rapiditatea comenzilor făcute cu ajutorul keyboard-ului. Este vorba de... citește tot »

Viata pe alte planete
Cea mai apropiată planetă care ar putea ...

Cea mai apropiată planetă care ar putea întreţine viaţa

Cercetătorii continuă să caue o planetă similară cu Pământul care ar putea întreţine viaţa. O exoplanetă din categoria „super-Terra”, aflată la o distanţă de 1.400 de ani-lumină în raport cu Pământul, este planeta – dintre cele descoperite până în prezent... citește tot »

WhatsApp taxe mesaje
WhatsApp se pregăteşte să introducă taxe...

WhatsApp se pregăteşte să introducă taxe

WhatsApp va percepe taxe pentru serviciile de transmitere a mesajelor. Nu este ]ns[ clar dac[ aceste taxe pentru mesajele WhatsApp vor fi percepute de la to’i abona’ii sau doar de la companiile mari care folosesc aceste servicii. Una dintre posibilităţi şi probabil cea care va fi... citește tot »

O companie importantă vrea să construias...

O companie importantă vrea să construiască un teleferic până la celebrul se...

Compania Warner Bros. vrea să construiască un teleferic până la celebrul semn „Hollywood” din Los Angeles, una dintre principalele atracţii turistice din capitala cinematografiei americane, potrivit Reuters. Costul proiectului, care va include un centru turistic construit în... citește tot »

Subscribe to Inedit

Inedit

Celebrul câine Zsa Zsa a murit. În urmă cu două săptămâni a primi...

Zsa Zsa, patrupedul care a fost încoronat recent ”cel mai urât câine din lume”, a decedat marţi dimineaţă la vârsta de 9 ani. Proprietara câinelui, Megan Brainard, a transmis... citește tot »

Fenomen uimitor găsit la cea mai mare planetă din Sistemul Solar. Aurorele lui Jupiter au o particularitate surprinzătoare

O echipă de cercetători din Italia, SUA şi Belgia au descoperit că doi sateliţi naturali ai lui Jupiter lasă „urme” în aurora planetei. În lucrarea publicată în jurnalul Science, savanţii descriu ce au găsit şi cum aceste noi informaţii îi pot ajuta să înţeleagă mai bine gigantul gazos şi sateliţii care îl... citește tot »

PREMIERĂ: A fost descoperită molecula ce ajută la stabi...

Cercetătorii au identificat o moleculă cheie exploatată de virusul HIV, iar descoperirea are o importanţă majoră în distrugerea bolii. Prin intermediul... citește tot »

"Omul Furnică şi Viespea", pe primul loc în b...

Lungmetrajul „Omul Furnică şi Viespea/ Ant-Man and the Wasp”, de Peyton Reed, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, cu... citește tot »

Semnele care îţi arată că eşti deshidratată

Este vară şi, odată cu temperaturile în creştere, riscul de deshidratare a organismului creşte simţitor. Chiar dacă senzaţia de sete este cea care... citește tot »

Subscribe to Istorie si antropologie

Istorie si antropologie

Civilizaţia Maya

Noi descoperiri aparţinând civilizaţiei Maya

Civilizaţia Maya continuă să impresioneze prin cultura sa, prin dezvoltarea suprinzătoare pentru primul mileniu înaintea erei noastre. Civilizația maya s-a dezvoltat în America centrală... citește tot »

Migraţie Homo Sapiens

Istoria migraţiei Homo Sapiens ar putea fi rescrisă

Migraţia Homo Sapiens este corelată de primele relicve descoperite în Africa. Este vorba de schelete de Homo Sapiens dar şi de unelte. Cu siguranţă că Homo Sapiens a migrat din Africa spre celelalte regiuni şi continente. Rescrierea istoriei migraţiei are în vedere doar datarea pentru perioada când a avut loc această migraţie. Ideea... citește tot »

Muzee virtuale din Romania

Muzee virtuale Romania

Lista muzeelor virtuale din Romania. O lista aproape completa a muzeelor virtuale romanesti. Linkurile spre muzeele virtuale din Romania sunt prezente pe... citește tot »

Catatile dacice, inclusiv Sarmisegetuza, posibil scoase...

Disparitie Sarmisegetuza

Cele 6 cetati dacice din Muntii Orastiei, acceptate in patrimoniul UNESCO vor fi scoase din aceasta evidenta daca nu se fac demersuri pentru respectarea... citește tot »

Stanculescu a plecat cu multe secrete

Stanculescu antena3 dezvaluiri

Stanculescu a plecat in lumea de apoi ducand cu el foarte multe secrete. Informatii ce ar putea pune ordine nu doar in dosarul Revolutiei din 1989 dar si in... citește tot »

Subscribe to Tehnologie & software

Tehnologie & software

Servicii SEO Promoveaza-te.com

Servicii SEO: importanaţa pentru promovarea online

Un website fără servicii SEO nu are posibilitatea pentru a se dezvolta în mediul online. Când vorbim despre servicii SEO, fie că sunt asigurate „in house”, fie că sunt... citește tot »

Cel mai ieftin Smartphone

Cel mai ieftin smartphone

Povestea celui mai ieftin smartphone pare incredibilă dar este accesibilă tuturor. Fără să intenţionez am reuşit să-mi cumpăr cel mai ieftin smarthone de calitate din România. Şi da, este o chinezărie. Mai exact este o firmă cinezească ce produce un smarthone de calitate, cu componente Sharp, Sony, Samsung şi LG. Un mix de firme... citește tot »

Polonia: telefonul mobil poate înlocui cartea de identi...

Telefon in loc de buletin

Polonezii vor putea începând din 2018 să își folosească telefonul mobil în locul cărții de identitate, a anunțat Anna Strezynska, ministrul pentru... citește tot »

Încă un pas spre androizi: muşchi pentru roboţi

Muschi pentru roboti

Muşchii artificiali pentru roboţi au fost creaţi în laboratoarele de la Columbia University. Cercetătorii au dezvoltat un material sintetic moale și... citește tot »

Primul Mercedes cu motor de DACIA

Mercedes cu motor Dacia

Este probabil impropriu spus Mercedes cu motor de Dacia. Dar acelasi motor de pe Dacia va fi utilizat si pentru Mercedes-Benz. Un Mercedes cu motor de Dacia,... citește tot »

More from Stiinta

Au fost descoperite cele mai vechi culori. Au mai mult de un miliard de ani

Cercetătorii de la Australian National University (ANU) au descoperit cele mai vechi culori din formaţiunile geologice, pigmenţi roz deschis, vechi de 1,1 miliarde de ani, extraşi din... citește tot »

Două case vechi de 4.500 de ani au fost descoperite în apropierea piramidelor din Giza

Arheologii au descoperit două case străvechi în apropiere de piramidele din Giza, Egipt. Structurile ar fi găzduit oficialii responsabili pentru supravegherea producţiei de hrană... citește tot »

Expoziţia Wild Wild East va avea loc la Galeria Zorzini F

Expoziţia de grup Wild Wild East se deschide miercuri, de la ora 19.00, la Galeria Zorzini F din capitală, concentrându-se asupra creaţiei artiştilor din Cluj Napoca şi din... citește tot »

"Omul furnică" şi-a făcut debutul pe prima poziţie în clasamentul încasărilor în...

„Omul Furnică şi Viespea/ Ant-Man and the Wasp” este liderul detaşat al încasărilor de la finalul săptămânii imediat după premieră cu încasări de 161 de milioane de... citește tot »

O specie extrem de rară de pisică sălbatică a fost observată în C...

Asociaţia Wild Caraş-Severin a reuşit să surpindă într-o filmare o pisică sălbatică. Animalul este observat foarte rar, în mare parte deoarece sunt extrem de puţine exemplare. Asociaţia... citește tot »