Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Externe

Ultimele articole on Externe
Top Armate in lume
Cele mai puternice armate din lume

Cele mai puternice armate din lume

Un clasament cu cele mai puternice armate din lume plaseaza pe primele 3 locuri Rusia, Statele Unite si China.  Clasamentul celor mai puternice armate din lume ia in calcul 35 de tari si se bazeaza pe bugetele alocate pentru inzestrare si aparare precum si pe puterea de lupta pe care o au in... citește tot »

Razboi Ungaria-Romania
Intr-un Razboi cu Ungaria va castiga Rom...

Intr-un Razboi cu Ungaria va castiga Romania

Un evetual razboi intre Romania si Ungaria ar avantaja tara noastra. O statistica ce simulează un razboi Romania-Ungaria confera victoria Armatei Romaniei. Deşi este o ficţiune, totul se bazeaza pe date concrete ce tin de populatie, configuratie de aparare, trupe, echipamente, experienta... citește tot »

reinfiintare KGB=MGB
Se reinfiinteaza KGB-ul sub denumirea MG...

Se reinfiinteaza KGB-ul sub denumirea MGB

Reinfiintarea KB face parte dintr-un program complex al lui Putin. Ca de obicei, Ladys Blog va aduce informatii din domeniul geopoliticii. Prin reinfiintarea KGB cu oul nume MGB se doreste intarirea si dezvoltarea serviciului de informatii al Moscovei. Separat de KGB va functiona in continuare... citește tot »

Radio Romania Lider Audienta
Radio Romania: lider pentru Europa

Radio Romania: lider pentru Europa

Ultimii ani au dovedit deja eficienta Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR), institiutie publica ce s-a impus treptat nu doar pe piata radio din Romania ci si la nivel european, apoi mondial. In conditiile in care mediile publice de informare au pierdut din audienta in competitia cu mediile... citește tot »

Trupe paramilitare Polonia
Divizie poloneza de 35.000 de luptatori ...

Divizie poloneza de 35.000 de luptatori paramilitari

Polonia a anuntat o masura importanta pentru sistemul de aparare nationala pe fondul amenintarilor lansate de Rusia. Varsovia planifica o forta militara de rezerva de aproximativ 35.000 de membrii pentru a-si suplimenta efectivele regulate de aparare. Efectivele vor fi alcatuite din civili cu... citește tot »

Prince droguri
Fentanylul utilizat de Prince: a provoca...

Fentanylul utilizat de Prince: a provocat si alte decese in SUA

Prince a folosit un „medicament” responsabil de numeroase alte decese in SUA, mai ales in randul vedetelor. Informatia, publicata in aceasta dimineata de site-ul nostru, este actualizata si confirmata din nou prin acest articol. Fentanylul, un puternic calmant care a fost identificat de... citește tot »

More from Externe

Supradoza Prince

Prince ucis de o supradoza de Fentanyl

Institutul medico-legal care a efectuat autopsia a anuntat, intr-un comunicat de presa, ca Prince a murit in urma unei supradoze de Fentanyl, un puternic medicament analgezic opiaceu.... citește tot »

Lege anti-sare

Lege pentru reducerea consumului de sare

Statele Unite pregatesc o lege prin care sa se reduca continutul de sare din alimente. Intentia este de a diminua consumul de sare la nivel national pentru a contribui astfel la reducerea... citește tot »