Pielea unui artist în tatuaje va fi conservată şi înrămată

Suntem în secolul XXI, aproape totul este posibil, şi aflăm că pielea unui artist în tatuaje, decedat recent, va fi conservată şi înrămată asemeni unei opere de artă. Nu ne ia prin surprindere şi, ce este mai important, nu se întâmplă ân România. Soţia unui artist în tatuaje canadian, care a decedat recent, a declarat că a decis să conserve şi să înrămeze pielea tatuată a defunctului său soţ pentru a fi expusă în public, asemeni unei opere de artă.

Cheryl Wenzel, soţia tatuatorului Chris Wenzel, care a murit la 29 octombrie, a declarat postului de televiziune canadian CTV că defunctul ei soţ obişnuia să spună ‘tatuaje până la moarte’.

Piele umană tatuată expusă în ramă

Cheryl a precizat că îşi doreşte, ca după moartea sa, şi pielea ei cu tatuajele realizate de soţul său să fie conservată.

‘Ştiu că într-o zi voi atârna în ramă alături de soţul meu’, a asigurat ea.

Procesul de prezervare şi înrămare a pielii soţului său, Chris Wenzel, este realizat de firma americană Save My Ink Forever.

Potrivit CTV, procesul este foarte laborios şi durează trei luni, timpul necesar pentru a preleva chirurgical pielea celui defunct şi de a o trata cu o formulă chimică specială pentru conservarea sa.

Kyle Sherwood, care deţine firma Save My Ink Forever, a explicat că a demarat afacerea după ce mai multe persoane şi-au exprimat dorinţa ca tatuajele lor să fie conservate după moartea lor.

‘Nimeni nu ar arde un Picasso, iar mulţi sunt de părere că tatuajele lor sunt astfel de opere de artă’, a subliniat ea.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*