Horoscop previziuni RAC 2016

Consulta horoscopul Racului 2016. Previziuni Rac in 2016 horoscop. Anul 2016 pentru femeia rac. Horoscopl pentru femei Rac 2016. Pana in septembrie 2016, Jupiter faciliteaza Racilor accesul la informatie si ii ajuta sa asimileze usor ideile noi. Este o perioada in care Racii ar face bine sa citeasca, sa scrie, sa se aboneze la ziare si reviste, sa faca scoala de soferi, sa invete o limba straina, sa faca un curs care ii atrage sau o calatorie de studii. Consulta valorile zodiacale pentru femeia Rac pentru anul 2016.
Tot datorita lui Jupiter, Racii devin mai dezinvolti, stabilesc mai usor contacte, li imbunatateste stilul de comunicare sau de negociere.
in 2016 poti cunoaste oameni cu care vei lega ulterior stranse relatii parteneriale (prietenie, colaborare, asociere, cuplu) sau care vor avea efecte benefice asupra familiei ori a proprietatilor.
Stai cam putin pe-acasa, esti mereu in miscare, dar nu este rau, fiindca deplasarile te ajuta sa-ti largesti orizontul cunoasterii.
incepand din septembrie 2016, Jupiter trece in casa a patra a Racului. Realizarile principale vizeaza caminul, familia si proprietatile imobiliare. Este posibil sa investesti, sa renovezi sau sa te muti intr-un loc mai placut, mai mare, mai valoros.
Pe tot parcursul anului 2016, Saturn te ataca in zona responsabilitatilor: munca multa, obositoare, insuficient remunerata, impletita cu tot felul de obligatii casnice, familiale sau de alta natura.

Pe de alta parte, Saturn face un aspect armonios cu Uranus, situat in casa carierei Racului, facilitand producerea unor schimbari intelepte si bine coordonate in domeniul profesional.
si tot Saturn este cel care incearca sa-ti submineze sanatatea: slabeste organismul, permite instalarea unor boli cronice, derivate dintr-un mod de viata neadecvat sau de natura saturniana (care au de-a face cu oasele, articulatiile, pielea, parul, dintii, absorbtia de minerale sau de vitamina D, formarea de calculi etc.).
Ca sa nu ai probleme de sanatate, se recomanda sa adopti un regim de viata sanatos, sa faci controale medicale regulate, sa-ti asculti organismul, sa-i intelegi nevoile si sa-l ingrijesti.
inclinatiile spirituale si marea sensibilitate a Racilor in ceea ce priveste perceptiile (vise, premonitii s.a.) sunt accentuate in 2016 de opozitia dintre Neptun, aflat in casa a noua a Racului, si Jupiter. Experientele la limita cunoasterii pot fi uneori epuizante sau ravasitoare.

Iubirea si relatiile Racului in 2016

Casa relatiilor Racului este marcata in continuare de Pluto, care-si exercita influenta in cea mai mare parte a timpului la nivel subtil. Previziuni astrale femeia rac 2016.
Ca idee generala, Pluto este un perfectionist, aflat in cautare de autentic si absolut. in indelungatul sau tranzit (2008-2023) prin casa cuplului Racului, Pluto creeaza situatii menite sa te determine sa constientizezi care sunt dorintele si nevoile tale reale in raport cu celalalt, sa „curate” terenul de ceea ce este gresit, fals sau inutil, sa ridice calitatea relatiei, sa o duca mai aproape de ceea ce ar trebui sa fie cu adevarat. Daca nu reuseste, Pluto poate distruge ceea ce exista, spre a cladi in loc altceva, mai bun. Fie ca-ti dai sau nu seama, Pluto te face sa-ti concentrezi atentia catre celalalt, sa fii mereu de veghe. Dar nu este niciodata confortabil, aproape intotdeauna creeaza un soi de presiune.

Pe de alta parte, Saturn, stapanul casei relatiilor Racului, se afla in 2016 si 2017 intr-o pozitie de slabiciune, in casa a sasea a Racului. Asta inseamna ca nu prea poti indrepta lucrurile in directia pe care o doresti ci, mai degraba, trebuie sa te adaptezi situatiei.
Tranzitul lui Saturn in casa a sasea impune adesea celor doi parteneri sa duca impreuna o povara: munca multa sau alte responsabilitati pe care trebuie sa le impartaseasca. in anumite cazuri, poate aduce o relatie cu cineva inferior social sau ierarhic; in alte situatii, poate aduce o perioada mai dificila pentru partener (boala sau alte constrangeri).

in primele noua luni din 2016, exuberantul Jupiter face un aspect armonios cu Pluto, aflat in casa cuplului Racului, favorizand o transformare pozitiva. in aceeasi perioada, Marte, stapanul casei iubirii Racului, se afla in ciclul retrogradarii, penduland intre casa iubirii Racului si casa in care se afla Saturn. Astfel, primele trei trimestre din 2016 sunt pasionale, dar contradictorii si complicate.

Datorita faptului ca prin casa cuplului Racului trec pe rand Marte, Mercur, Venus si Soarele, ultimul trimestru din 2016 este si el intens si bogat in evenimente. Cele mai romantice luni pentru Raci sunt iunie, iulie si noiembrie.
Tensiunile tind sa se concentreze mai ales in primavara, in august si octombrie. Noiembrie si decembrie (poate chiar si octombrie) sunt luni prospere pentru casa si familia Racilor.

Racul in 2016: munca si banii

De ani buni, Uranus, aflat in casa carierei Racului, te tot indeamna sa schimbi, sa innoiesti sau sa reorganizezi ceva in viata profesionala. Uranus dezvolta multa energie in acest sector si vrea sa o consume privind spre viitor.
in casa muncii si a responsabilitatilor Racului se afla Saturn, care cauta siguranta si certitudini, este conservator si iubitor al traditiei. intre Uranus si Saturn se formeaza in 2016 un trigon binevoitor, care te va ajuta sa faci schimbarile dorite in mod intelept si profitabil, folosind experienta acumulata in timp si adaptand ceea ce este solid si valoros din trecut la o viziune novatoare, indrazneata si originala.
in 2016 Racii progreseaza in cariera impletind curajul cu prudenta, spontaneitatea cu calculul, ingeniozitatea cu strategia. Progresele vor fi lente, dar durabile. Trigonul format intre Uranus, situat in casa carierei Racului, si Saturn, situat in casa muncii Racului, este favorabil indeosebi in ocupatiile care au legatura cu stiintele exacte, tehnica, mecanica, IT-ul sau meseriile care cer organizare si precizie, dar poate fi de mare de folos in orice bransa, cu conditia sa muncesti serios si responsabil.

De la inceputul lui ianuarie si pana spre finele lui septembrie 2016, Marte, stapanul casei carierei Racului, se afla in ciclul retrogradarii. Asadar, in primele noua luni ale anului Marte atrage viguros atentia asupra carierei, statutului, pozitiei, renumelui, prestigiului. in acest rastimp, Marte face du-te vino intre casa muncii si a responsabilitatilor si casa a cincea solara.
in casa a cincea a Racului (ianuarie-februarie si iunie-iulie 2016), Marte impulsioneaza preocuparile creativ-artistice, munca pedagogic-educativa, misiunile de reprezentare, eforturile de promovare, punerea in valoare a talentelor, a produselor sau a imaginii proprii.
in casa muncii Racului (martie-mai si august-septembrie 2016), Marte aduce mai multa decizie, initiativa si eficienta, dar produce aglomerare, presiune, stres si, in unele cazuri, chiar conflicte sau accidente de munca.

Indiferent unde s-ar afla Marte, in perioada cand este efectiv retrograd (17 aprilie – 30 iunie 2016) te poti astepta ca lucrurile sa decurga altfel decat in mod normal, fiindca miscarea retrograda este atipica si atrage evolutii atipice.
Financiar, in 2016 nu se intrevede vreo schimbare semnificativa de situatie comparativ cu anul trecut. Este posibil sa ai, totusi unele nelinisti sau neplaceri in zona relatiilor cu bancile, asigurarile, fiscul si alte institutii financiare, ori legate de un imprumut, un partaj, o mostenire sau o retrocedare.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*