Previziuni zodia Gemeni 2016

Horoscop anual Gemeni 2016. Previziuni 2016 pentru zodia Gemenilor. Femeia Gemeni in 2016 pe LadysBlog. Consulta LadysBlog pentru horoscopul femeilor din gemeni pe 2016. O sinteza a evolutiilor zodiacale pentru Gemeni pentru anul 2016.
Tranzitul lui Jupiter prin casa a patra a Gemenilor, intarit si de o retrogradare a lui Mercur, stapanul Gemenilor, in aceeași casa, focalizeaza o cantitate mare de energie catre locuinta si proprietati in primele noua luni din 2016.
De obicei, un tranzit de acest gen se soldeaza cu cumpararea, construirea, extinderea sau modernizarea unui spatiu de locuit, cu mutarea intr-o locuinta mai mare sau macar cu achizitionarea unor bunuri de folosinta indelungata care sporesc estetica, confortul sau valoarea domiciliului.
in unele cazuri, evenimente similare pot viza si alte proprietati cum ar fi curtea, gradina, terenurile detinute, eventual un sediu de firma, un spatiu comercial, un atelier. Poate redecorezi, construiesti o anexa sau investesti pentru o livada, un teren agricol s.a.m.d.
Aspectul benefic pe care-l face Jupiter cu Pluto, care se afla in una dintre casele financiare ale Gemenilor, arata ca este vorba despre o investitie valoroasa si avantajoasa. Cu toate astea, te poti astepta la diverse incurcaturi, tergiversari si alte batai de cap, fiindca Jupiter primeste si aspecte defavorabile de la Neptun si Saturn.

Primele noua luni din 2016 s-ar putea dovedi problematice și pentru relatiile de cuplu, prietenie, asocieri si colaborari. Situat in casa parteneriatelor Gemenilor, Saturn te face sa ai exigente mai mari vizavi de ceilalti, sau, invers, sa te lovesti de lipsa de cooperare, bunavointa si flexibilitate din partea acestora. Ai nevoie de multa rabdare si diplomatie pentru a evita ciocnirile si chiar rupturile, mai ales in perioada martie-mai si in luna august 2016, cand in casa parteneriatelor Gemenilor se va afla si temperamentalul dar conflictualul Marte.
Cariera Gemenilor decurge si ea destul de dificil pana in toamna. Climatul relational si profesional se imbunatateste considerabil incepand din septembrie 2016, cand Jupiter paseste intr-o zona mai norocoasa si face un aspect prietenos cu Saturn, aflat in casa cuplului si a colaborarilor Gemenilor.
2016 este insa interesant sub aspectul activitatilor colective, organizationale sau care reunesc laolalta mai multi oameni care au obiective comune.

Iubirea si relatiile Gemenilor in 2016

in plan sentimental, 2016 nu este chiar cel mai exuberant an pentru Gemeni.
Cu Saturn in casa relatiilor Gemenilor, dragostea sau casnicia risca sa fie puse la incercare. Cuplul ar putea intampina dificultati obiective (legate de cariera, locuinta, proprietati sau parinti), partenerul/partenera ar putea parea mai rece, mai lipsit(a) de intelegere sau s-ar putea confrunta cu probleme profesionale ori de sanatate.
Daca te afli intr-o relatie sufocanta sau in care nu se respecta angajamentele, aceasta s-ar putea destrama. De fapt, Saturn testeaza trainicia legaturii si vrea sa intelegi mai bine ce astepti de la o relatie, ce doresti de la celalalt, ce-ar dori celalalt de la tine si ce i-ai putea oferi. si vrea sa inveti sa cladesti punti intre suflete in mod responsabil, cu rabdare si maturitate. Uneori, Saturn te poate forta sa alegi, iar deciziile, chiar daca sunt teoretic corecte, pot fi insotite de frustrari sau regrete.
si de parca tranzitul lui Saturn nu ar fi fost suficient, casa cuplului Gemenilor este supusa si unor tranzite ale lui Marte, care, aflat in ciclul retrogradarii in perioada ianuarie-septembrie 2016, face du-te vino intre Scorpion si Sagetator. Marte este inflacarat si intreprinzator, dar repezit, agresiv si conflictual.
Cele mai critice momente pentru viata de cuplu a Gemenilor se plaseaza in martie-mai si august.

In septembrie 2016 lucrurile incep sa se schimbe in bine. Venus ajunge in casa dragostei Gemenilor, unde intra pe data de 9 si Jupiter, Marele Benefic, hotarat sa ramana in acest loc placut (si norocos!) pana in octombrie 2017. Evenimentul este cu atat mai fericit cu cat Jupiter este stapanul casei relatiilor Gemenilor, iar din noua pozitie va fi cooperant si binevoitor cu Saturn. Configuratia contribuie la armonia si consolidarea legaturilor.
Altfel, cu Jupiter in casa dragostei Gemenilor, se intrevede o revigorare a sexualitatii si o traire mai intensa a placerilor. Esti mai relaxat(a) si mai sigur(a) pe tine in relatiile sentimentale, iar daca esti singur(a), o noua iubire se poate ivi oricand. Iar iubirile aparute in ultimele luni ale anului pornesc sub auspicii favorabile.
si inca ceva: fertilitatea creste, lucru demn de retinut pentru cazul in care iti doresti copii. Daca ai deja, Jupiter iti aduce motive de multumire sau mandrie parinteasca.

Gemenii in 2016: munca si banii

Cu Neptun in casa carierei, Gemenii traverseaza cativa ani in care, pentru a avea succes, ar fi in primul rand recomandat sa-si urmeze vocatia, sa faca lucruri care ii pasioneaza. in lipsa unor stimuli foarte puternici, este posibil sa nu se poata concentra asupra unor obiective clare, sa treaca de la una la alta, sa se simta confuzi, lipsiti de directie si motivatie, insuficient valorizati, sa faca alegeri gresite, fara realism si simt practic.
Pe scurt, multi Gemeni ar putea avea in acesti ani dificultati in a-si afla drumul in viata. Iar unii dintre ei ar putea chiar cunoaste esecul sau renuntarea. Daca aleg insa sa munceasca in domeniile pentru care au talent, pot avea mari impliniri sufletesti si pot castiga multi bani.
Indiferent de situatie, Gemenii vor avansa mai usor daca sunt disciplinati si bine organizati. in acest sens, trebuie sa-si fixeze tinte fezabile, sa-si faca strategii si sa-si impuna un program de lucru cat mai riguros. in primele noua luni din 2016 cu atat mai mult, fiindca Neptun, aflat in casa carierei Gemenilor, este in opozitie cu Jupiter, insusi stapanul casei carierei.

Opozitia Jupiter-Neptun poate sa ridice obstacole sau sa creeze confuzii ori neintelegeri suplimentare.
Eclipsa de Soare din martie 2016 ar putea marca un moment important, semnificativ, poate critic.
Pana in septembrie 2016 Marte, stapanul casei muncii si a responsabilitatilor Gemenilor, se afla in ciclul retrogradarii. in ianuarie-februarie și iunie-iulie 2016, Marte se afla chiar in casa muncii Gemenilor, astfel incat aceste perioade sunt cele mai solicitante, complicate, aglomerate, stresante (mai ales luna iunie).
in martie-mai și august-septembrie 2016, Marte se afla in casa parteneriatelor Gemenilor, ceea ce poate aduce necazuri legate de colaborari, asocieri si contracte sau te poate face sa iesi in dezavantaj din rivalitati, procese sau tranzactii. Atentie mai ales in aprilie-mai!
sansa profesionala revine incepand din septembrie 2016, cand Jupiter intra in Balanta, intr-o casa favorabila pentru Gemeni, in care va sta pana in octombrie 2017. Colaborarile se amelioreaza si ele incepand din septembrie.
Financiar, in 2016 nu apar evolutii iesite din comun. Castigurile Gemenilor sunt, in general, pe masura prestatiilor.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*