Previziuni Horoscop LEU 2016

Un an 2016 foarte bun pentru Leu. Consulta horoscopul femeii Leu pe 2016. Anul Leului in 2016 horoscop online. Consulta Horoscop Leu 2016 pe Ladys.Blog. Consulta viziunile astrale pentru femeia Leu. In 2016 zodia Leului este excelent sustinuta de Saturn si Uranus, doua planete lente, posesoare ale unor forte considerabile. Trigonul pe care il formeaza Uranus cu zodia Leului iti aduce energie, dragoste de nou, idei originale, conceptii reformatoare. Influenta lui Uranus s-a resimtit si in ultimii anii, dar intr-un mod oarecum dezordonat, discontinuu, in salturi. In 2016 influența uraniana va avea o curgere mult mai ordonata si va fi canalizata constructiv.
Trigonul pe care il formeaza Saturn cu zodia Leului functioneaza ca o ancora, ca un sistem de referinta stabil si bine structurat. Le aduce Leilor aduce seriozitate, judecata profunda, rabdare si tenacitate, atribute de mare pret pentru intreprinderea unor actiuni temeinice, pe termen lung.
Marele trigon de Foc ce se formeaza intre Soarele tau din Leu, Saturn din Sagetator si Uranus din Berbec, este o configuratie care faciliteaza progresul, dezvoltarea, evolutia constanta si sustinuta. Favorizeaza innoirea, dar pastreaza si promoveaza acumularile pozitive anterioare, construieste noul pe ceea ce este vechi dar valoros.

Anul 2016 poate fi, așadar, bun pentru cariera Leului, mai ales daca iti deschizi mintea, iti folosesti creativitatea si-ti speculezi sansele in mod strategic si intelept.
2016 poate fi un an bun si in plan personal, fiindca te ajuta sa experimentezi si sa te bucuri de sarea si piperul vietii, fara sa-ti pierzi busola.
Aflat in una dintre cele doua case financiare ale Leului, Jupiter (Marele Benefic) iti poate aduce in primele noua luni din 2016 oportunitati de castig interesante, tentante. Totusi, oricat de surazatoare ti-ar parea perspectiva, este recomandat sa actioneazi prudent, socotit si fara graba.
Careul in T pe care il face Jupiter cu Saturn (ghinion, blocaje, intarzieri) si opozitia lui Jupiter cu Neptun (risc de confuzie, complicatii, evaluari si decizii eronate) concentreaza tensiuni in casa jocurilor si a speculatiilor Leului, un teren riscant, care-ti poate aduce pagube serioase. Asa ca pana in toamna 2016 este bine sa privesti cu circumspectie ofertele care promit castiguri facile, fara efort, fiindca poti avea pierderi notabile.
Poti castiga insa consistent punand osul la treaba: Jupiter face un robust trigon cu Pluto, aflat in casa muncii Leului.
Tot pana in toamna, caminul/locuinta si copiii sunt subiecte care te preocupa mult si care iti pot pune unele probleme.

Iubirea si relatiile Leului in 2016

Cu Saturn in casa dragostei si a sexualitatii Leului, elanul amoros se mai domoleste, iar pornirile instinctuale nu mai nu mai sunt chiar atat nebunesti ca altadata. Nu mai ai manifestari excesiv de pasionale si parca nici aceeasi pofta de aventuri. Nu este nimic grav, ci doar o perioada in care la nivel sentimental problemele se pun mai matur, pe baza de incredere si responsabilitate. Relațiile care nu fac fata acestor cerinte, nu au sorti de durata sau iti pot cauza neplaceri destul de mari.

Pe de alta parte, un comportament relational iresponsabil, cuplajele facute la intamplare, legaturile imorale sau cu persoane de calitate indoielnica si altele asemenea te pot costa mult, atat in plan sufletesc, cat si in plan familial sau chiar financiar.
Atentie mai ales in martie-mai și august-septembrie 2016: sunt perioade foarte provocatoare pentru Lei, dar cu un grad ridicat de risc.
Privind lucrurile dintr-o alta perspectiva, Saturn, care este important nu doar fiindca se afla in casa dragostei Leului, ci si fiindca este stapanul traditional al casei cuplului Leului, face un aspect armonios cu Uranus, situat in casa a noua a Leului. Acest aspect arata ca dragostea Leilor este intens stimulata sau poate fi pusa in legatura cu mentalul superior sau cu departarile.
Este posibil sa cunosti pe cineva cu care impartasesti acelasi interese intelectuale, culturale sau spirituale, este posibil ca relatia sa-și largeasca orizontul, sa calatoresti impreuna cu omul drag, sa ai o experienta amoroasa cu cineva care provine din alt mediu cultural sau de pe alte meridiane geografice.
Aceste predispozitii se pot manifesta pe tot parcursul anului 2016, dar mai pregnant in ultimul trimestru.
Perioadele cele mai bogate in ocazii sentimentale sunt ianuarie, a doua jumatate a lui februarie, prima decada din martie, iulie, a doua jumatate a lui octombrie, prima jumatate a lui noiembrie si prima jumatate a lui decembrie.
in 2016, subiectul maternitatii/paternitatii devine prioritar in preocuparile Leilor. Daca n-ai urmasi si esti la varsta la care ar fi firesc sa ai, incepi sa analizezi mai atent problema. Daca ai deja copii, iti cresc obligatiile ca parinte, atat moral cat si financiar.

Leul in 2016: munca si banii

Horoscop femeia LeuIn 2016 te bucuri de sustinerea planetara a lui Saturn si a lui Uranus, care favorizeaza schimbarile si innoirile progresive, efectuate in baza unui plan bine gandit, si care te ajuta sa dezvolti proiecte importante cu bataie pe termen lung.
in plus, Uranus iti furnizeaza energie si idei, iar Saturn iți confera tenacitate, intelepciune si strategie.
in casa muncii Leului il regasim in continuare pe Pluto, care iti da multa ambitie si o admirabila putere de concentrare asupra a ceea ce a ai de lucru, dar care s-ar putea sa puna destul de multa presiune asupra ta. Pluto le poate insufla Leilor o nevoie exagerata de a controla situatiile, de a accede la mai multa putere si de a face cat mai multi bani, uneori cu pretul unei atmosfere incarcate si al deteriorarii relatiilor cu colegii sau cu subalternii.
Din fericire, pana in septembrie 2016, Pluto primeste un aspect bun de la Marele Benefic, Jupiter, aspect care poate sa aduca Leilor noi oportunitati de dezvoltare, sansa si reusita.

Si, cum Jupiter se afla in casa banilor Leului, te poti astepta ca eforturile tale sa-ti aduca si importante satisfactii materiale.
Totusi, in chestiunile financiare nu te avanta prea departe, fiindca poti pierde usor masura! Evita escrocii si idealistii si nu umbla dupa chilipiruri si speculatii, fiindca exista pericolul sa pierzi! Vei iesi in castig daca doar daca gandesti pragmatic si actionezi cu masura si prudenta.
Lunile august si septembrie 2016 trebuie cu deosebire tratate cu precautie, fiindca, peste altele, Mercur se va afla in ciclul retrogradarii in casa banilor Leului.
Dupa ce anul trecut a avut o evolutie capricioasa din cauza ca s-a aflat in ciclul retrogradarii, in 2016 Venus, stapana casei carierei si a succesului Leului, prinde o viteza sporita, care o face sa-ti tranziteze de doua ori casa talentelor creativ-artistice, casa muncii si casa colaborarilor. Rapida si eficienta, Venus favorizeaza, astfel, viata profesionala.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*