Femeia Balanta Horoscop 2016

Horoscopul Femeii Balanta 2016 cu previziuni. Zodiac Femeia Balanta 2016. Horoscopul Balanta 2016 cu mentiuni pe domenii. Dragoste, impliniri si asteptari pentru femeiea balanta in 2016. Afaceri, bani si dragoste pentru zodia Balantei in 2016. Relatie de cuplu pentru femeia balanta in 2016. Pentru femeia balanta 2016 este un an mixt, care iti da batai de cap dar iti poate aduce si mari impliniri. Pe tot parcursul lui 2016, Saturn se afla in casa a treia a Balantei, care are de-a face cu mintea si comunicarea. Interesele intelectuale sunt acum mai profunde, mai serioase, iar judecata mai inteleapta.
Poate ca venit vremea sa faci un efort mental sustinut: sa redactezi o lucrare la care te gandesti de mult, sa incepi studiul unei limbi straine cu gramatica dificila, sa inveti pentru un examen pe care l-ai tot amanat, sau – de ce nu? – sa te apuci de sah.
Ideea e ca in 2016 ai putere de concentrare si ai face bine sa o folosesti. Iar daca te mai apuca uneori melancolia si vezi lucrurile in culori mai sumbre, sa-ti spui: „Aha, asta este Saturn!” si sa nu-l lasi sa-ti altereze starea de spirit.
in 2016 unele dintre cele mai importante evenimente pentru Balante vizeaza relatiile. Tendinta de baza este de consolidare, dar pe baze noi. Se produc anumite schimbari care avantajeaza pe termen lung viata de cuplu a Balantelor, dar pentru asta este posibil ca initial sa trebuiasca sa traversezi o perioada mai turbulenta, eventual sa iei niste decizii pe care, cel mai probabil, le-ai tot amanat.

Si viata profesionala ar putea trece printr-o perioada oarecum fluctuanta in prima parte a lui 2016, cand se pare ca te afli in cautare de solutii menite sa o faca mai rentabila si, totodata, mai placuta.

In ceea ce priveste sanatatea Balantelor, este un sector care cere monitorizare continua pana in septembrie 2016. Asta din cauza ca Jupiter, stapanul casei bolilor Balantei, formeaza o opozitie cu Neptun, aflat in casa bolilor, opozitie care este susceptibila sa-ti creeze neplaceri.

Asadar, pentru femeia balanta, pana in septembrie 2016 este recomandat sa eviti excesele, sa incerci sa adopti un stil de viata cat mai ordonat si sa iti faci controalele medicale necesare, ori de cate ori este nevoie. in caz de complicatii, este bine sa ceri si o a doua parere.

Situatia generala se imbunatateste vizibil incepand din septembrie 2016, cand Jupiter intra in Balanta (pe data de 9). Jupiter iti reda siguranta si increderea, iti insufla energie si vitalitate si iti aduce realizari in mai toate domeniile de viata.

Iubirea si relatiile Balantei in 2016

La fel ca in ultimii cativa ani, si in 2016 traiesti cu Uranus in casa cuplului Balantei. Uranus este o planeta iubitoare de nou si de libertate, care detesta rutina si te provoaca mereu sa reinventezi viata in doi. Are un efect electrizant, dar o actiune imprevizibila si discontinua, care este posibil sa ti se fi parut in diverse ocazii destul de deranjanta, avand in vedere ca Balantele iubesc armonia si sfanta cale de mijloc.

Din fericire, in ultimii doi ani pe care ii mai are de petrecut in casa cuplului Balantei (2016 si 2017) Uranus va fi ancorat de un trigon cu Saturn. Este un aspect stabilizator, care aduce o oarecare ordine si logica in viata sentimentala sau conjugala. Sub obladuirea trigonului Uranus-Saturn, schimbarile sau innoirile sunt planuite sau controlate si au ca scop ameliorarea relatiei. Asta, ca idee generala.

In detaliu pentru femeia balanta, o buna parte din 2016 s-ar putea sa fie inca presarata cu peripetii. De vina este Marte, stapanul casei cuplului Balantei, care va fi in ciclul retrogradarii din ianuarie pana in septembrie 2016. Ciclul va cuprinde doua semne, Scorpionul si Sagetatorul, respectiv doua case ale Balantei: casa banilor si casa comunicarii. Acestea sunt probabil subiectele care iti motorizeaza relatia, dar care pot, deopotriva, sa constituie samburele eventualelor neintelegeri sau neplaceri.

Complicatiile sau evolutiile atipice tind sa apara mai ales in perioada cand Marte este efectiv retrograd: de la jumatatea lui aprilie pana la sfarsitul lui iunie 2015. in acest interval ar fi de preferat sa nu iei decizii importante cu privire la parteneriate, fiindca nu ai toate datele necesare unei hotarari corecte si fiindca este posibil ca ulterior fie sa te razgandesti, fie sa apara consecinte pe care nu le-ai anticipat. Prudenta mai ales intre 17 aprilie si 27 mai 2016!

In esenta, pentru femeia balanta, anul 2016 este bun pentru Balante, iar ultimul trimestru are tot ce-i trebuie pentru a fi de-a dreptul fericit. Cea mai grozava luna este septembrie. Dar romantice si pasionale sunt si a doua jumatate a lui februarie, prima jumatate a lui martie, lunile iulie si decembrie.

Balanta in 2016: munca si banii

Incepand din 2012 incoace, 2016 este primul an in care Saturn nu-si mai vara coada in afacerile Balantelor. Gata cu restrictiile, pagubele, piedicile si intarzierile!

2016 este un an foarte activ pentru Balante in plan financiar, marcat de initiative si decizii, mai ales in prima sa jumatate. Marte, stapanul casei banilor Balantei, se afla in ciclul retrogradarii, iar o buna parte a cestui ciclu o petrece chiar in casa banilor Balantei (ianuarie-februarie si iunie-iulie). Este clar ca incepi sa cauti asiduu solutii financiare convenabile, ca te agiti pentru o crestere a veniturilor si ca vrei sa pui pe roate acest domeniu. Sau cel putin asa ar trebui sa fie.

Marte vrea sa te stresezi pentru bani si este mai bine sa actionezi voluntar si constient in acest sens. Altfel, cine stie dincotro apare stresul si cu ce probleme trebuie sa dai piept.

Intre altele, la femeia balanta retrogradarea lui Marte poate sa determine o revizuire a metodelor de castig sau sa readuca in atentie o initiativa mai veche, nefinalizata. in varianta negativa, Marte te poate pune sa scoti din buzunar niste bani pentru a regla restante sau datorii neglijate.

Pe langa casa banilor, ciclul retrogradarii lui Marte mai prinde si casa intelectului, a comunicarii, a miscarii si a dexteritatii Balantei. Este de asteptat sa existe o legatura intre semnificatiile celor doua case. De exemplu, sa gasesti un serviciu sau sa dezvolti un business care iti aduce venituri din sustinerea unor conferinte, din redactarea unor lucrari, traduceri, editare de pagini de web, calcule, informatica, activitati manuale etc. Gama de posibilitati este foarte larga. Activitatea poate presupune multe deplasari, o corespondenta intensa, intalniri numeroase, discutii, negocieri.

Colaborarile sunt si in 2016 importante pentru Balante. Trigonul format de Uranus, aflat in casa parteneriatelor Balantei, cu Saturn, favorizeaza fondarea unor colaborari serioase, constante si trainice.

Marte, stapanul casei parteneriatelor Balantei, ar putea face, insa, unele valuri, din dorinta de a aduce lucrurile pe fagasul dorit: te poate stimula sa-ti selectezi relatiile de lucru sau sa transezi situatiile neclare sau neconvenabile. Perioada de cautari si reajustari dureaza pana spre toamna.
In septembrie 2016, insa, in Balanta intra Jupiter, Marele Benefic, pus pe fapte mari. incepe, astfel, o perioada de un an de dezvoltare, succes, realizari si bunastare.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*