Previziuni femeia fecioara 2016

Previziuni Fecioara 2016. Femeia fecioara horoscopul 2016. Horoscop Fecioara 2016. Horosocul femeii fecioara 2016. O viziune aupra zodiei Fecioara in perspectiva anului 2016. Zodiacul, Horosocopul, previziuni in dragoste, bani, afaceri si sanatate pentru femeia Fecioara in 2016. Munca si banii, dragostea, viitorul in casnicie, afaceri si bani pentru fecioara in 2016. Astrologia prevazuta pentru Fecioara in 206.
Pana in septembrie 2016, prezenta lui Jupiter in Fecioara iti face viata mai plina, mai optimista, mai prospera. Magnetismul personal creste, iar ceilalti te privesc tot mai mult ca pe un personaj unic, special si fascinant.
Ai energie si autoritate, te concentrezi mai bine asupra obiectivelor. Urmaresti avansarea, onorurile si castigurile financiare, dar te atrag deopotriva calatoriile, explorarea, aventura. Strainatatea si strainii iti sunt favorabile. Orizontul cultural si intelectual se largeste.
Starea de spirit a Fecioarelor este excelenta in primele noua luni din 2016. Ai multa incredere in fortele proprii, privesti lucrurile cu mai multa relaxare, ai simtul umorului, iti place sa te amuzi si sa-i faci si pe ceilalti sa rada.

Esti in forma si din punct de vedere fizic. Esti plina de vitalitate si amatoare de miscare: plimbari, expeditii, sport etc. Sexualitatea este debordanta si parca-parca ti-ar da inima ghes la ceva mai multa actiune amoroasa.

In septembrie 2016, Jupiter intra in casa banilor Fecioarei, unde va ramane pentru un an de zile. Capacitatea de a-ti gestiona si spori resursele materiale este in crestere. Te tenteaza sa incerci lucruri mai indraznete, cum ar fi investitiile, cumpararea de actiuni (bineinteles, cu conditia sa studiezi piata si sa ai consilieri de nadejde!) sau adoptarea unor metode inovative ori a unor tehnologii moderne, care sa-ti eficientizeze munca si sa-ti aduca bani mai multi.
Cu Saturn in casa a patra a Fecioarei, caminul, familia sau proprietatile te solicita cel mai mult. in varianta negativa (care se poate manifesta mai ales pana in toamna 2016), aceste domenii iti consuma timp, resurse si pot fi un motiv de ingrijorare sau intristare: un parinte bolnav, o casa a carei constructie sau renovare merge greu, un partaj de durata, complicatii pentru intrarea in proprietatea unui teren, etc.

In varianta pozitiva, poate pui piatra de temelie pentru o casa, iti cumperi un apartament, consolidezi, renovezi, redecorezi, iti iei mobila sau aparatura casnica de folosinta indelungata etc. (valabil tot anul, dar mai probabil in ultimul trimestru).
Sentimental, auspiciile iti sunt favorabile mai ales pana in septembrie.

Iubirea si relatiile Fecioarei in 2016

Datorita prezentei lui Jupiter in zodia Fecioarei, primele trei trimestre ale lui 2016 au o insemnata miza relationala. Jupiter este o planeta care aduce multa energie, stimuleaza instinctul sexual, confera incredere in farmecul personal si indrazneala. in plus, in cazul Fecioarelor, Jupiter este extrem de relevant pentru viata in doi, fiindca este chiar stapanul casei relatiilor Fecioarei. Asadar, tot ce este legat de cuplu capata prioritate si foarte multe ganduri, initiative sau actiuni ale Fecioarelor sunt motivate de sentimente, dragoste, mariaj.

La modul general, prezenta lui Jupiter in Fecioara in primele noua luni din 2016 este norocoasa si promite sa lucreze in favoarea ta. iti scoate in cale conjuncturi care conduc la aparitia iubirii, iti da curaj sa faci primul pas sau sa iei taurul de corne intr-o situatie care cere clarificari, contribuie pozitiv la realizarile cuplului si la o viata inima relaxata si constructiva.

in alta ordine de idei, Saturn, care este stapanul casei amorului si a erotismului Fecioarei, se afla pe tot parcursul anului 2016 in casa a patra a Fecioarei, care are de-a face cu familia, caminul, radacinile. Exista deci o tendinta de stabilizare. iti doresti o relatie de durata, eventual agreata de parinti si de apropiati, care sa se incadreze pe cat posibil in tiparele traditionale: locuit impreuna, asumarea unor responsabilitati comune, tendinta de a construi in vederea intemeierii unei familii sau a consolidarii acesteia.

Pana aici toate bune si frumoase. Exista insa si un revers al medaliei. in casa cuplului Fecioarei se afla pe termen lung Neptun, care este foarte romantic dar dezorganizat, confuz si nebulos. Iar impulsivul Marte, aflat in ciclul retrogradarii, il cam „inghionteste” pe Saturn, stapanul casei cuplului Fecioarei.

Vor exista, asadar, si unele incurcaturi, momente de nesiguranta, de stres sau de dezacord, ori piedici care trebuie depasite. Ele tind sa se concentreze mai ales in martie-mai si august-septembrie 2016.

Totusi, per ansamblu, anul 2016 este bun pentru Fecioare. Iar daca stii sa comunici calm si diplomat, poti evita majoritatea problemelor. Cele mai romantice luni din 2016 sunt februarie si noiembrie. Cele mai intense, dar si contradictorii, sunt martie si august.

Fecioara in 2016: munca si banii

Cu Jupiter in Fecioara, succesul iti este mai la indemana. Supranumit Marele Benefic, Jupiter este planeta sansei si a expansiunii. Deschizator de noi drumuri, iti ofera o alta perspectiva, mai ampla, mai cutezatoare. iti desteapta spiritul de initiativa si-ti intareste aptitudinile pentru organizare, administrare si conducere.

Cu Jupiter alaturi, vrei sa te dezvolti, iti fauresti planuri de anvergura, cauti sa depasesti granitele in cadrul carora ai evoluat pana acum, incerci sa ajungi mai sus, mai departe.

Poti profita de sprijinul lui Jupiter pana in septembrie 2016, pentru a-ti pune in aplicare proiectele si pentru a face demersuri pe care altadata n-ai fi indraznit sa le faci. Actioneaza, si te va ajuta!

Jupiter este atotputernic, dar are competente speciale in ceea ce priveste invatamantul superior, cultura si spiritualitatea, sportul, dreptul si legislatia, afacerile externe, activitatile de import-export, turismul, multinationalele, munca in strainatate, relatiile de lucru la distanta.

Acum iti poti definitiva studiile, te poti inscrie la un masterat, un doctorat sau un curs de specializare, poti cere o bursa peste hotare, poti publica o lucrare etc. Pentru a reusi, ai nevoie de un scop clar, un plan de bataie si o analiza a raportului dintre necesarul de resurse si resursele disponibile. Te poti avanta departe, dar nu este cazul sa te arunci in gol fara plasa de siguranta.

In ceea ce priveste finantele Fecioarelor, Jupiter isi manifesta latura generoasa pe tot parcursul anului 2016. Pana in septembrie se afla in Fecioara, iar acest tranzit creeaza premise de bunastare; incepand din septembrie 2016, Jupiter se va afla in casa banilor Fecioarei, energia lui concentrandu-se in mod special catre actiuni menite sa sporeasca beneficiile de natura materiala.

In plus, de cativa ani incoace, Uranus freamata de dorinta de actiune in cealalta casa a banilor Fecioarei. Acum, Jupiter si Uranus isi unesc eforturile cu cele ale lui Saturn, pentru a le ajuta pe Fecioare in investitiile imobiliare si in alte operatiuni fondate pe seriozitate, efort si strategie pe termen lung.

Dar Jupiter, Saturn si Uranus actioneaza distonant cand isi ciocnesc energiile de cele ale lui Pluto, iar combinatia poate fi paguboasa in cazul speculatiilor, al incercarii de a castiga bani nemunciti si al cheltuielilor exagerate pentru placeri, eleganta, fite si alte lucruri efemere.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*