Previziuni femeia Scorpion 2016

Horoscopul Femeii Scorpion pentru 2016. Previziune astrologica pentru femeia din Scorion pentru anul 2016. 2016 anul femeii scoprion. Consulta horoscopul bun pentru femeia scorpion pe anul 2016. Afla informatii despre dragoste, munca, relatii de afaceri, prietenii pentru Scoprionul anului 2016. Iubirea si relatiile femeii scorpion pentru anul 2016. relatiile de munca si banii pentru horoscopul scorpionilor in 2016.
Mai intai, sa ne reamintim pentru femeia Scorpion ca Pluto, o planeta cu care Scorpionul are afinitati speciale, se afla din 2009 in casa intelectului si a comunicarii Scorpionului, unde va ramane pana in 2024. Este un timp indelungat, asa ca ar fi bine sa profiti de avantajele acestei pozitii: putere de convingere, forta mentala, spirit de analiza, talent pentru cercetare si investigatie, interes pentru psihologie si pentru diverse subiecte profunde, subtile sau chiar misterioase, si sa te aperi de influenta ei neplacuta: spirit critic excesiv, ganduri negative, anxietate sau fobii, tensiune nervoasa, tendinta de a-i manipula pe ceilalti.

Cel mai avantajos ar fi sa te orientezi catre studiul unor subiecte care te pasioneaza, sa inveti sa discuti sincer si onest cu cineva apropiat despre ceea ce te framanta, sa incerci sa-ti insusesti cateva tehnici de relaxare mentala sau sa intreprinzi ceva pentru dezvoltarea ta personala. Anul 2016 este in mod particular potrivit pentru a-ti gasi un prieten sau un grup care sa te ajute in aceste directii.

Neptun, alta planeta cu evolutie lenta pentru femeia Scorpion in 2016, traverseaza casa dragostei si a erotismului Scorpionului. Este o pozitie sensibila, fiindca, desi foarte romantic, Neptun are adesea o influenta amagitoare, cu tendinta de a promite mult si de a infaptui putin. Atentie, fiindca pozitionarea lui Jupiter in semnul diametral opus Scorpionului (in perioada august 2015 – septembrie 2016) poate amplifica inclinatia de a-ti face iluzii sau de a intra intr-o relatie tulbure!

In toamna trecuta, pentru femeia Scirpion in 2016, Saturn a iesit definitiv din Scorpion, unde nu va mai reveni decat abia in 2041-2042. in 2016 il regasim insa in casa finantelor Scorpionului, unde exercita o influenta oarecum restrictiva si-ti lanseaza provocari al caror scop este de a te determina sa-ti insusesti un comportament financiar mai matur si mai cumpatat.

Din cauza faptului ca ciclul retrogradarii lui Marte prinde si zodia Scorpionului, este posibil sa ai parte de o perioada ceva mai agitata pana in toamna 2016, cu destul de mult stres sau evenimente care te tin in priza.

Tranzitul lui Marte in Scorpion se poate repercuta si la nivelul sanatatii Scorpionilor: boli acute, infectii, inflamatii, raniri, arsuri s.a. Ai grija mai ales in ianuarie-februarie si iunie-iulie 2016!

Iubirea si relatiile Scorpionului in 2016.

Cu Neptun in casa iubirii Scorpionului, te afli intr-o perioada a vietii in care pot surveni povesti de dragoste pline de farmec si vraja, dar complicate, nerecomandate, imposibile sau dezamagitoare. Aceasta predispozitie persista in stare latenta mai multi ani si se manifesta doar cand este stimulata de alte tranzite planetare importante.

Un astfel de tranzit este cel al lui Jupiter, stapanul casei iubirii Scorpionului, care, in trecerea lui prin semnul opus celui in care se afla Neptun, poate declansa aparitia unei astfel de relatii in perioada august 2015 – septembrie 2016.

In 2016, Marte, pentru femeia scorpion planeta dorintei si a sexualitatii, poate sa puna si el paie pe foc, fiindca, din cauza retrogradarii, se va afla destul de mult timp in Scorpion (ianuarie-februarie, iunie-iulie). Iar cum Marte este pasionat, energic si dornic de actiune, nu este exclus ca tu sa fii cel/cea care initiaza relatia, care face primul pas. Marte este insa si pripit, imprudent si impulsiv. incearca sa nu fortezi prea mult lucrurile, fiindca risti sa obtii efectul invers celui scontat!

Pentru femeia scorpion in 2016: nu lasa sentimentele sa-ti influenteze deciziile financiare sau, altfel spus, nu amesteca amorul cu banii, fiindca nu merg bine impreuna si risti sa iasa prost ori intr-o parte, ori intr-alta.

Venus, planeta iubirii, care pentru Scorpioni este si stapana casei cuplului, te favorizeaza indeosebi in martie, mai, ultima decada din septembrie si primele doua decade din octombrie. Lunile martie si mai 2016 au, insa, cel mai mare potential romantic si iti pot oferi cele mai mari impliniri sufletesti si trupesti.

S-ar putea sa ai satisfactii sentimentale chiar si in intervalul cuprins intre a doua jumatate a lui iunie si prima jumatate a lui iulie. Dar vezi ca a doua jumatate a lui iunie este cam riscanta, din cauza lui Marte, care este retrograd in Scorpion!

Luna august 2016 pentru femeia scorpion pare sa ii ofere o surpriza foarte placuta si cele mai grozave prilejuri de distractii in doi, care pot fi, insa, destul de costisitoare.

Scorpionul in 2016: munca si banii

Aflat in casa banilor Scorpionului, Saturn face echipa buna cu Uranus, aflat in casa muncii Scorpionului in 2016 si 2017. Trigonul dintre Saturn si Uranus promite Scorpionilor castiguri frumoase prin exercitarea profesiei sau prin indeplinirea unor responsabilitati, insa numai cu stradanie si efort.

Inca din 2010, pentru femeia scoprion Uranus dezvolta foarte multa energie in casa muncii Scorpionului, dar o energie eliberata in salturi, dezordonat, greu de strunit. De acum, insa, trigonul cu Saturn are darul de a-l ancora pe Uranus si de a-l ajuta sa-si canalizeze fortele intre-un ritm constant, catre scopuri precise.

In 2016 si 2017 munca Scorpionilor tinde sa se ordoneze, apar strategii de lucru mai eficiente, innoiri sau upgrade-uri bine chibzuite, care conduc la progres. Tenacitatea si rezistenta la efort cresc, iar viata profesionala a Scorpionilor tinde sa se aseze pe o baza solida.

Saturn in casa banilor Scorpionului nu este, insa, un semn de expansiune in afaceri. Dimpotriva, Saturn tinde sa-ti limiteze libertatea de miscare in plan financiar si poate sa-ti lanseze destule provocari. Aceste provocari au insa scopul de a te determina sa-ti administrezi mai bine banii, sa faci economii, sa-ti calculezi mai bine resursele si sa iei decizii responsabile, cu efecte pozitive pe termen lung. Saturn penalizeaza risipa, banii nemunciti si comportamentul financiar riscant sau impulsiv. Vrea sa trudesti pentru bani, sa le inveti valoarea si sa ii respecti.

Pe acest fundal, caracteristic anilor 2016-2017, anul 2016 incepe in forta. Marte, stapanul casei muncii Scorpionului, penduleaza intre zodia ta, Scorpion, si casa banilor Scorpionului in perioada ianuarie-septembrie. Marte este activ, energic si pus pe fapte mari. Are initiative, vrea sa se impuna, sa faca lucruri importante. Pe de alta parte, latura negativa a lui Marte predispune la graba si nesabuinta.

Prin urmare, in primele noua luni din 2016 este rost de actiune si chiar pot sa apara oportunitati de investitii foarte atractive. Totusi, tine-te departe de speculatii, oricat te-ar tenta!

In primavara-vara situatia financiara a Scorpionilor are un grad destul de inalt de impredictibilitate. N-ar fi rau sa-ti constitui din vreme un fond de economii.

Din punct de vedere al pozitiei, statutului, prestigiului si popularitatii, in cea mai mare parte a lui 2016 poti conta pe Jupiter, care iti aduce sansa, sprijin si protectie (mai putin cand e vorba de bani).

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*