Reteta parjoale frantuzesti din pui

Reteta parjoale frantuzesti din pui. O reteta pentru parjoale cu grad mic de dificultate. Reteta pirjoale frantuzesti cu piept de pui explicata video. O reteta de parjoale cu un grad redus de complexitate pe care o puteti pune in practica cu usurinta.

Probabil ca termenul utilizat de parjoale este un pic cam departe de bucataria romaneasca. Dar reteta prezentata are principalele caracteristici ale parjoalelor romanesti.  Si pentru a se gasi un termen prietenos pentru aceasta reteta s-a folosit cel de parjoale. Ii putem spune reteta de parjoale din pui: varianta din bucataria franceza.

Reteta de pirjoale frantuzesti are ca termen de preparare 20 de minute iar timpul de gatire (prajire) este de 10 minute. Dificultatea retetei prezentate este una usoara. Reteta este gandita pentru 4 persoane. Veti avea o cina delicioasa pentru ca aceste parjoale sunt apetisante, gustoase, perfecte alaturi de o garnitura de legume proaspete sau coapte la gratar.

Reteta parjoale frantuzesti

O reteta ce o sa va suprinda prin usurinta de preparare. O reteta de parjoale care o sa va impresioneze si cu siguranta o veti repeta. Usoara pentru digestie, bazata pe carnea de pui (piept de pui) aceasta reteta este usor de realizat.

Ingrediente retata parjoale frantuzesti

Ingredientele pentru reteta de parjoale sunt usor de procurat. Aveti nevoie pentru reteta de parjoale frantuzesti de: 400 gr piept de pui, 3 oua, o lingura de faina, o lingura de smantana, doua legaturi de ceapa verde, sare dupa gust, piper dupa gust, 30 ml. ulei rafinat.

Preparare pirjoale frantuzesti

Pentru prepararea retetei de parjoale frantuzesti va recomandam sa urmariti clipul video realizat de cei de la savuros.tv.

  1. Pregatiti ingredientele pentru parjoale. Taiati pieptul de pui cubulete (aproximativ 5×5 mm).
  2. Intr-un bol adaugati pieptul de pui, ouale, smantana, ceapa taiata marunt, sarea, piperul si faina. Amestecati bine totul pana cand va deveni o compozitie omogena.
  3. Incingeti putin ulei intr-o tigaie. Adaugati cate 2 linguri din continutul format anterior in tigaie, prajiti la foc mediu pe ambele parti pana se rumenesc.

Parjoalele frantuzesti sunt perfecte alaturi de o garnitura de legume proaspete sau coapte la gratar.

Reteta de parjoale frantuzesti recomandata de Ladys Blog a fost inspirata de savuros.tv.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*