Masca de fata cu ulei de cocos

O solutie eficienta pentru tratarea tenului: o masaca de fata impresionanta cu ulei de cocos si bicarbonat de sodiu. Daca iti vei spala fata cu aceasta substanta simpla, de trei ori pe saptamana, timp de o luna, vei ramane impresionata. O reteta de infrumusetare simpla si eficienta cu produse din casa, ecologice si prietenoase pentru organism.

Daca o sa va dati pe fata de doua ori pe zi cu acest scrub (masca de fata) veti fi impresionata de stralucirea pe care o veti obtine, cu un efect clar de sanatate pentru pielea fetii. Un obraz curat si sanatos cu o reteta simpla si eficienta. Mai mult, aceasta combinatie simpla poate remedia problemele generate de substantele (cosmeticelor) de pe piata utilizate pentru a va curata fata. Sunt foarte multe produse de curatare a fetii (si a pielii) pe piata, cu multe chimicale care va pot irita pielea provocand mai mult rau decat bine in cele din urma. Din aceste motive va recomandam sa consultati mai intai continutul oricarui produs de ingrijire/curatare a fetii pe care il utilizati. IMPORTANT: daca nu gasiti informatii despre continutul produsului este foarte probabil ca acesta sa fie plin cu chimicale ceea ce o sa va afecteze pielea. Iar cu obrajii si cu pielea fetii nu este bine sa va jucati. Pe termen lung veti avea de suferit daca nu tineti cont de aceste sfaturi importante si oarecum minimale pentru sanatatea pielii.

Medicina natural reprezinta din toate punctele de vedere o solutie corecta, sanatoasa si de bun simt. Din acest motiv va oferim o reteta naturala, minunata si speciala care o sa va ajute sa va curatati fata si pielea in general. Dupa ce veti incerca aceasta reteta nu o sa mai renuntati la ea si, foarte probabil, nu o sa reveniti in magazine pentru a cumpara orice alt produs pentru ingrijirea pielii fetii si obrajilor. Ceea ce este important: ingredientele le aveti deja in casa sau le puteti procura cu usurinta. Crema este extrem de efectiva si contine doua ingrediente: bicarbonat de sodiu si ulei de cocos (pentru ingrijirea pielii).

Masca de fata scrub

Cele doua elemente pentru masca de fata:
Bicarbonatul de sodiu – este un agent de curatare, dovedind rezultate foarte bune deja in curatarea dintilor si cu un echilbru recunoscut pentru PH-ul echilibrat al pielii care previne izbucnirea acneii.
Uleiul de cocos – este un agent anti-bacterian cu proprietati recunoscute de intretinere si insanatosire pentru problemele pielii. In momentul in care amestecati uleiul de cocos cu bicarbondatul de sodiu aceasta combinatie va reduce agresiunile generale asupra pielii, cu o contributie pozitiva pentru a avea o piele perfecta.
In clipul video de mai jos aveti toate informatiile pentru aceasta reteta iar sub clipul video aveti informatii suplimentare.

Reteta – de ce aveti nevoie pentru aceasta masca de fata
– Ulei de cocos (gasiti in conserva la Lidl sau la orice alt magazin mare de alimente);
– Bicarbondat de sodiu;
-Un vas mic pentru amestec (un bol);
– O lingura.

Preparare masca de fata:
– Mai intai puneti in bol o cantitate mica de bicarbonat de sodiu (doua linguri);
– Folositi lingura pentru a sparge, pisa si micsora eventualele bucati de bicarbonat de sodiu;
– Puneti in bol peste praful de bicarbonat de sodiu o cantitate similara (ca volum) de ulei de cocos peste bicarbonat – vedeti clipul video;
– Amestecati si omogenizati cu lingura;
– Produsul obtinut si bine amestecat il introduceti in cuptorul cu microunde (700w) si il tineti timp de 20 de secunde;
– Amestecati din nou pentru omogenizare dupa ce scoateti de la microunde; daca nu s-a topit totul complet mai introduceti la cuptorul cu microunde 10-15 secunde;
– Amestecati foarte bine pana se omogenizeaza tot foarte bine;
– Cand sunteti sigura ca totul e omogenizat introduceti la frigider pentru 5-10 minute;
– La final veti avea o compozitie omogena, produsul final – masca de fata, scrub-ul dorit.

Utilizati la final compozitia ca masca de fata. Repetati tratamentul de trei ori pe saptamana timp de o luna, folosind masca de fata – scrsub-ul natural si ecologic – ca pe ori ce masca de fata.

Este o reteta pentru un tratament natural pentru piele. Daca v-a placut aceasta reteta pentru ingrijirea tenului, o masca de fata cu rezultate si cu produse naturale, va asteptam sa reveniti pe Lady’s Blog.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*