Beauty Alert: 7 produse noi de skincare în luna noiembrie

Pentru orice pasionată de beauty, îngrijirea tenului va fi întotdeauna pe primul loc. Fiindcă știm cât de tare te entuziasmezi la noutățile din această sferă, ți-am pregătit șapte produse noi de skincare în luna noiembrie pe care vei vrea cu siguranță să le încerci.

Formule prețioase, ultra-hidratante și calmante atunci când vântul aspru își spune cuvântul – cu asta s-au pregătit brandurile de beauty în acest sezon. Îți prezentăm noutățile lunii noiembrie în materie de skincare, și trebuie să îți mărturisim că avem deja câteva obsesii printre ele.

Beauty Alert: 7 produse noi de skincare în luna noiembrie

Așa cum bine știm, hidratarea este esențială în anotimpul rece. Avon ne oferă îngrijire completă cu o combinație unică de uleiuri ce promit îmbunătățirea aspectului cicatricilor, vergeturilor și petelor. Iar dacă aveai un motiv în plus să aștepți venirea sărbătorilor, Sabon a lansat deja colecția de iarnă Holiday Splendors, plină de arome îmbietoare.

La capitolul anti-aging, avem parte de mai multe lansări. Aslavital ne-a pregătit un elixir antirid și antipoluare cu o formulă bogată în antioxidanți. Babor ne răsfățată cu un tratament luxuriant cu fiole, special formulat pentru a satisface nevoile specifice ale pielii. Iar dacă tot vorbim de lux, promitem că vei fi surprinsă de cea mai nouă lansare marca Académie.

Adorăm măștile de față, iar zilele reci de noiembrie sunt perfecte pentru o mică sesiune de home spaForeo își mărește colecția de măști compatibile cu dispozitivul UFO cu un produs cu extract de cafeină. Te va tenta și noua lansare Lierac: un produs cu efect de lifting care acționează în doar 10 minute.

Însă nu vrem să stricăm complet surprizele pregătite de branduri, descoperă-le pe toate în galeria foto de mai sus!

Foto: Pixelformula

Citeste mai departe articolul pe: Beauty Alert: 7 produse noi de skincare în luna noiembrie

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*