Cosmetice Faberlic revine in Romania

Va amintiti de Faberlic? Faberlic este acea firma ruseasca ce a functionat in Romania pana prin 2013. Faberlic Romania a functionat in tara noastra aproximativ 15 ani dupa care a decis sa isi inchida afacerea de la noi.  Noua lansare Faberlic Romania va avea loc la jumatatea lunii iunie, in Bucuresti. Cu aceasta ocazie va fi lansat si primul catalog Faberlic Romania dupa revenirea pe piata MLM de la noi din tara.

Coordonarea afacerii MLM Faberlic Romania va fi realizata de Faberlic Letonia. Ceea ce va simplifica procedurile de inscriere dar si de plata a reprezentantilor din Romania.  Problemele de administrare au provocat si retragerea in trecut a firmei Faberlic din Romania.

Prin noua organizare se intentioneaza o noua prezenta Faberlic Romania pentru a se vinde in sistem MLM, cu reduceri pentru clienti si avantaje pentru reprezentanti, pe piata de la noi din tara. Principala dezvoltare Faberlic Romania va fi in mediul online. Primul si cel mai important site al unui coordonator Faberlic Romania este Faberlicromania.com.Inscriere Fabrlic Romania

Faberlic este o companie producatoare si distribuitoare de cosmetice, care a castigat premiul Nobel in anul 1998 pentru complexul chimic Novaftem. Firma mama Faberlic cu sediul in Federatia Rusa a iesit in evidenta in primul rand prin cosmeticele cu oxigen. Faberlic s-a dezvoltat, inclusiv in zona detergentilor casnici, in zona cosmeticelor de ingrijire si a parfumurilor cu produse recunoscute pe plan international. Afacerile MLM Faberlic Romania vor fi coordonate de aceasta data din Letonia. Astfel vor putea fi plaite cu usurinta comisioanele reprezentantilor.

Aface MLM Faberlic Romania

O afacere MLM traditionala, bazata pe reprezentanti, coordonatori. Faberlic Romania se va reaseza in randul afacerilor MLM de la noi din tara. Comisionul pe structura de reprezentant Faberlic Romanie este cuprins intre 3 si 26%. Plata comisionului Faberlic se va realiza mult mai usor. Firma mama din Rusia a apelat la un artificiu si va utiiza sediul dezvoltat in Letonia pentru a-si dezvolta afacerile din Romania.

De la nivelul de Consultant (3%) comisionul Faberlic Romania se calculeaza pentru fiecare perioada a catalogului (3 saptamani) pe baza punctelor acumulate conform tabelului din Planul de marketing. Intr-un an sunt 19 perioade. In prima zi a urmatorului catalog se calculeaza punctele acumulate care sunt afișate in contul personal al fiecarui consultant/lider. Plata in cont bancar se realizeaza in prima saptamana a urmatorului catalogului. Toate platile sunt efectuate de catre Faberlic Letonia. Comisionul pe structura de reprezentant este intre 3-26%.

Afacerea mama din Rusia a ales sa coordoneze afacerea MLM Faberlic Romania prin letonia, tara membra a Uniunii Europene. O tara unde a gasit sprijin si unde si-a intarit „capul de pod” pentru afacerile din Europa. Faberlic Romania va face parte dintr-o retea europeana de dezvoltare a firmei mama ce se va lansa in acelasi timp in mai multe state din Uniunea Europeana.

Catalog Faberlic Romania

faberlic catalog RomaniaPrimul catalog Faberlic Romania va fi lansat in luna iunie, mai exact in jur de 20 iunie. Este nou catalog Faberlic Romania cu un nou inceput la noi in tara. Este de fapt catalogul cu numarul 10 al firmei Faberlic pe 2017. Dar primul catalog Faberlic Romania pe acest an.

Un catalog Faberlic Romania este lansat la o perioada de trei saptamani. Mai exact, din luna iunie din trei in trei saptamani vom avea un catalog si pentru Faberlic Romania. Firma din Rusia cu produse cosmetice de calitate, impuse pe o piata multinationala revine in Romania din luna iunie. Faberlic Romania se va dezvolta in primul rand ca afacere MLM online.

Istoria MLM Faberlic

Infiintata in 1997, Faberlic este o companie multinationala care s-a dezvoltat pe principiile Multilevel marketing (MLM). Toate produsele cosmetice sub marca Faberlic sunt fabricate folosind patentul Aquaftem. Acest podus asigura transferul oxigenului in straturile profunde ale pielii. Aquaftemul activeaza schimbul de substante si regenerarea celulelor, incetineste imbatranirea la nivelul pielii.

Inovativul Aquaftem are actiune antialergica , antiinflamatorie si analgezica. Hidrateaza pielea si imbunatateste microcirculatia, indeparteaza iritatiile, calmand tenul. Totodata, normalizeaza procesul de cheratinizare si creste parametrii de protectie ai pielii. Aquaftemul mareste capacitatea de absorbtie a epidermei.

Oamenii de stiinta au demonstrat ca avantajele cosmeticii pe baza de oxigen sunt absolut evidente. Chiar daca un produs contine ingrediente foarte pretioase cu multiple beneficii, in absenta oxigenului acestea nu sunt asimilate corespunzator de catre piele, de catre celulele umane. In prezenta oxigenului, asa cum se intampla si cu organismul uman in contact cu aerul proaspat, celulele pielii „capata pofta de mancare”, se deschid si isi refac sanatatea, producand prin diviziune celule sanatoase.

In 1998 a fost achizitionat patentul pentru emulsia Aquaftem, care contine in compozitia sa perflorcarbon, o modalitate de ingrijire a epidermei pe baza de oxigen. Aceasta substanta actioneaza in mod similar cu propria noastra hemoglobina, care stabileste legatura cu oxigenul si apoi il transfera celulelor, sub aceeasi forma in care acestea il consuma din aer.

Aquaftem este componenta principala a cosmeticelor Faberlic. Compania Faberlic detine 17 patente unice in lume.

Din 17 iunie 2017 Faberlic revine in Romania. Faberlic Romania se lanseaza oficial in Bucuresti odata cu primul catalog Faberlic Romania. Pentru a primi primul catalog tiparit Faberlic Romania este necesar sa va inscrieti din timp. veti avea nu doar un catalog de colectie ci si informatii despre primele oferte importante Faberlic Romania.

Detergenti Faberlic

Faberlic Romania aduce in tara noastra si gama de detergenti. Cosmetice Faberlic este o firma puternica ce a investit in cercetare si in acest domeniu: detergentii de rufe. Orice gospodarie are cu siguranta rufe de spalat. Si Faberlic s-a gandit la acest lucru. Fiecare haina, fiecare rufa, fiecare lucru textil este pretios. Si, din acest motiv, Faberlic a investit in cercetare si a inovat noi detergenti pe care ii puteti cumpara de la Faberlic Romania.

In materie de detergenti Faberlic a pregatit ceva special. Un detergent inovativ ce spala delicat rufele si se comporta ca un gel. Un dertergent lichid concentrat Faberlic. O cantitate redusa dar concentrata si de calitate ce inlocuieste detergentii clasici. Un detergent unic pe care il puteti cumpara la noi in tara dupa inregistrarea prin site-ul Faberlicromania.com.

Detergentii Faberlic sunt prezenti si in catalogul Faberlic Romania (ce se va lansa in iunie) dar si in magaziul online dupa ce va activati contul prin faberlicormania.com sau prin faberlic.info.ro: principalele site-uri ale coordonatorilor din Bucuresti.

Sistemul inovativ bazat pe enzime al detergentului Faberlic dizolva eficient si rapid petele. Prin polimerii patentati de Faberlic se evita decolorarea textilelor si rufelor pus la spalat. Sunt protejate de la decolorare atat tesaturile de culoare neagra cat si cele gri sau albe. Detergentul Faberlic pastreaza calitatea culorilor din tesaturi.

Detergentul lichid Faberlic poate fi recunoscut ca efiecienta si dupa clatire. Nu lasa urme de detergent si rufele sunt curate si cu aceleasi culori. Astfel hainele dv. vor arata in permanenta ca noi. Faberlic Home este un detergent concentrat nou, obtinut in laboratoarele de cercetare Faberlic. Faberlic Home este un pachet cu 3 recipienti cu detergenti lichizi concentrati: pentru rufe albe, negre sau colorate.

Traiti minunat si lasati Faberlic Romania sa se ingrijeasca de curatenia din gospodaria dv.!

Faberlic Romania AirStream

Faberlic productie proprie

Fabrica din Moscova, care apartine Companiei Faberlic inseamna peste 45 de mii de metri patrati, echipata cu tehnologie de ultima generatie.

Productia Feberlic, bazata pe standardele europene de calitate, este echipata cu cel mai avansat și mai ecologic echipament, linii automatizate de productie,  impachetare și ambalare a productiei cosmetice.

Procesul de productie Faberlic este automatizat. Acest procedeu tehenologic permite realizarea unei productii de inalta calitate, folosind tehnologii de varf – omogenizatori cu vid. Cu ajutorul acestora se poate realiza cea mai fina emulsie de crema cu particule de dimensiuni submicronice (0.1-0,5 micrometri).

Dupa nivelul capacitatilor potentiale și amplorii suprafetelor de productie, fabrica Faberlic de la Moscova se incadreaza in rândul celor mai mari fabrici de cosmetice din Rusia si din Europa.

Absolut intreaga productie a fabricii Faberlic este supusa testarii obligatorii conform GOST (standardul de stat al Federatiei Ruse) și SanPiN (standard de reguli si norme sanitare folosit in Federatia Rusa). Compania Faberlic este inclusa in Registrul intreprinderilor producatoare de produse pur ecologice și sigure.

In anul 2010 Compania Faberlic a primit certificatul de conformitate a productiei cosmetice cu standardul  ISO 22716 “Cosmetics – Good Manufacturing Practices” (GMP). Acest standard international Mijloace cosmetice – Practica productiei sigure GMP, a fost elaborat in noiembrie 2007 pentru companiile care realizeaza produse cosmetice de noua generatie.

Respectarea regulilor GMP permite standardizarea procesului de productie și realizarea unei calitati ridicate a productiei, reprezentând totodata o conditie obligatorie pentru lansarea productiei pe piata internationala.

Cosmetica decorativa Faberlic este realizata de unul dintre cei mai mari producatori de produse cosmetice din Europa – concernul italian “Intercos”. Toate compozitiile de parfumerie se produc numai in Franta  sub conducerea renumitului parfumier francez Toma Fontaine.

Cosmetice Faberlic

Premiii si distinctii Faberlic

Faberlic Romania vine in tara noastra impreuna cu un palmares impresionant. Peste 40 de premii si distinctii internationale au impus faberlic ca firma de succes pe piata de cosmetice si produse de curatenie din Europa si din lume.

Anul 2017 – la concursul pentru cea mai buna productie de chimie casnica și profesionala “Lotusul de cristal” au primit medalia de aur: detergentul concentrat pentru lâna și tesaturi fine; spray-ul hidrant antistatic fara miros pentru articole textile.

Anul 2016 – am primit premiul “PROfashion” pentru cea mai buna colaborare a anului și realizarea unei colectii accesibile a cunoscutei creatoare rusa de moda, Aliona Ahmadullina.

Anul 2016 – parfumul “Platinum” a fost decorat cu “Oscarul de parfum” in nominalizarea “Cel mai bun parfum rusesc din clasa-premium”. Un premiu special pentru cea mai buna conceptie de reclama pe segmentul popular a primit compozitia Faberlic de Alena Akhmadullina.

Anul 2016 – crema de noapte “Renovage” a ocupat primul loc in concursul “Care Creation Awards 2016” in nominalizarea “Cea mai buna textura a unui produs de cosmetica pentru ingrijirea pielii”.

Expertii companiei internationale organizatoare BASF au recunoscut-o in unanimitate ca produs invingator  dintre o multime de produse similare și i-au invitat pe tehnologii Faberlic in 2017 sa faca un stagiu de pregatire in Germania.

Anul 2016 – la a VII-a editie a premiilor anuale “Drepturile consumatorilor si calitatea serviciilor” produsele pentru sanatate de la Faberlic au primit distinctia in nominalizarea “Marfuri de larg consum”. Premiile s-au acordat cu sustinerea  “Rospotrebnadzor” al Federatiei Ruse, Dumei de Stat a Federatiei Ruse, Departamentului pentru comert și servicii al orașului Moscova.

Anul 2016  – la Forumul international “Interexposhow” in concursul pentru  cea mai buna chimie casnica și profesionala “Lotusul de cristal” au câștigat medalii de aur: produsele de curatenie; articolele de baie; articolele pentru toaleta; spray pentru indepartarea petelor. De asemnea, Faberlic a primit o diploma in nominalizarea “Brosa anului”.

Anul 2016 – la cea de a 23-a expozitie internationala “PRODEXPO” concentratul “Propionica” a primit medalia de aur in nominalizarile  “Inovatii in structura produsului” și “Inovatii in ușurinta intrebuitarii ”.  Crema gelatinoasa de mar cu prebioticele + Fe, + Cu, + Co – au primit medalia de argint (“Inovatii in structura produsului”), “Inovatii in ambalare” și “Inovatii in usurinta intrebuintarii”. Cacao fina in emulsie a cucerit medalia de argint (“Cel mai bun produs al anului 2016”), iar cocteilurile “Deni” și Vecer” – medaliile  de bronz.

Inscriere Fabrlic RomaniaAnul 2015 – parfumul “Fantastic” a ieșit invingator in doua nominalizari “FiFi Russian Fragrance Awards”- Cel mai bun parfum rusesc din clasa premium” ( Local Premium)  și “Cel mai bun concept de reclama”. Parfumurile pereche “Incognito” au primit o distinctie pentru cel mai bun design”.

Anul 2015 – linia de cosmetica pentru casa Faberlic a primit din nou o larga recunoaștere, devenind laureata a celei de a VI-a editii anuale a premiului “Drepturile consumatorilor și calitatea serviciilor”.

De aceasta data am invins in nominalizarea “Marfuri de larg consum”, la categoria “Articole pentru casa”. Premiile s-au acordat cu sprijinul “Rospotrebnadzor” al Federatiei Ruse, Dumei de Stat a Federatiei Ruse, Departamentului pentru comert și servicii al orașului Moscova.

Anul 2015 – la premiile anuale “Lotusul de cristal” din cadrul Forumului international “Interexposhow”2015 cosmetica noastra pentru casa a primit medalia de aur.

  •  “Articol concentrat pentru spalarea veselei”;
  • Ultra- Racitor pentru lenjerie cu capsule parfumate”;
  •  Articol pentru curatirea cuptoarelor și mașinilor de gatit”.

Premii Faberlic 2011-2014

Anul 2014 – premiile parfumeria internationala  “FiFi® Russian Fragrance Awards 2014”- Faberlic a obtinut “Oscarul de parfum”. Nominalizarea “Local Premium”- “Cel mai bun parfum feminin din clasa-premium” pentru apa de colonie “Intemporel”.

Anul 2014 – produsele Faberlic au fost din nou laureate și invingatoare la premiile nationale II “Cosmetica mea” pentru cele mai bune produse de parfumerie și cosmetica de productie ruseasca.

Anul 2014 – produsele Faberlic au fost din nou laureate și invingatoare la premiile nationale II “Cosmetica mea” pentru cele mai bune produse de parfumerie și cosmetica de productie ruseasca.

  • Emulsia “Prolixir” (0734) a devenit din nou invingatoare in nominalizarea  “Alianta tineretii și știintei in mijloacele de ingrijire a pielii”.
  • Racitorul “Expert” (8972) a invins in nominalizarea  “Alianta tineretii și știintei in mijloacele de ingrijire a parului.
  • Produsele “Garderica” au invins in nominalizarea “Seria productiei cosmetice”.
  • Laureatul premiilor “Paleta de moda” a devenit fardul de pleoape “Secretul farmecului”.

Anul 2013 – Faberlic a devenit singura companie ruseasca (locul 86) in ratingul celor mai bune 100 de companii de parfumerie și cosmetica din lume. Raitingul se publica anual de catre editura “Conde Nast” in revista “Woman’s Wear Daily” .

Anul 2013 – premiul international pentru parfumerie “FiFi® Russian Fragrance Awards 2013”,  am primit “Oscarul de parfum”. Nominalizarea – “Cel mai bun parfum rusesc din clasa premium” pentru apa de colonie “Fortunata”.

Anul 2013 – premiul international pentru parfumerie “FiFi® Russian Fragrance Awards 2013”, am primit premiul special. Nominalizarea  – “Cea mai buna colectie” pentru setul apelor de colonie Collection des Miniatures.

Anul 2013 – Compania Faberlic a câștigat premiul national ”Cosmetica mea”. Nominalizarea – “Continuam traditiile” (farduri multicolore “Combinatie de basm” din seria “Pasarea maiastra”.

Anul 2013- Compania Faberlic a câștigat Premiul national ”Cosmetica mea”. Nominalizarea – “Cosmetica apetisanta” (crema-spuma bifazata pentru baie  “Portocala in ciocolata” din seria “Beauty Café”).

Anul 2013 – Compania Faberlic a câștigat Premiul national ”Cosmetica mea”. Nominalizarea – “Paleta de moda” (lacuri pentru unghii E2E).

Anul 2013 – Compania Faberlic a câștigat Premiul national ”Cosmetica mea”. Nominalizarea – “Paleta de moda” (farduri pentru pleoape “Icoana stilului” seria E2E).

Anul 2012 – premiul international pentru parfumerie “FiFi® Russian Fragrance Awards 2012”, am primit “Oscarul de parfum”. Nominalizarea – “Local Premium” (“Cel mai bun produs rusesc din clasa-premium”pentru apa de colonie “Faberlic MAMA”.

Informatii Faberlic Romania

Anul 2011 – premiul international pentru parfumerie “FiFi® Russian Fragrance Awards 2011”, am primit “Oscarul de parfum”. Nominalizarea – “Cel mai bun parfum pentru barbati in segmental popular” pentru apa de toaleta  “Faberlic CRUISER”.

Anul 2011 – premiul international pentru parfumerie “FiFi® Russian Fragrance Awards 2011”, am primit premiul special al “Clubului de parfumerie” (diploma). Nominalizarea – “Cea mai buna conceptie de reclama” pentru apa de colonie “Faberlic Pour Toujours”.

Anul 2010 – premiul international pentru parfumerie “FiFi® Russian Fragrance Awards 2010”, am primit premiul special al “Clubului de parfumerie” (diploma). Nominalizarea – “Cea mai buna colectie” pentru colectia de parfumuri “Collection Privee”.

Anul 2009 – premiul international pentru parfumerie “Parfumul anului 2009”, apa de colonie “Beauty Cafe” a câștigat in nominalizarea “Cel mai bun parfum feminin in segmentul popular”.

Anul 2008 – premiul international pentru parfumerie “Parfumul anului 2008”, parfumul “Vent d’Aventures” a câștigat in nominalizarea “Cel mai bun parfum barbatesc in segmental popular”.

Anul 2013 – cocteilurile pe baza de albumina “Bio Faberlic” au câștigat concursul “Produs de inovatie”, care a avut loc in cadrul expozitiei “Prodexpo”-2013”.

Cocteilurile noastre au primit medalia de aur in nominalizarea “Inovatii in structura produselor”.

Medalia de argint  a concursului a fost acordata concentratul de bautura nealcolica “Aloe – gel” (in nominalizarea Inovatii in ambalare”).

Anul 2013 – compania Faberlic a câștigat cel de al 14-lea concurs national “Cele mai bune 1000 de intreprinderi și organizatii ale Rusiei-2013” in nominalizarea “Cea mai buna intreprindere de cosmetica și parfumerie”.

Anul 2013 – compania Faberlic a câștigat cel de al 14-lea concurs national “Cele mai bune 1000 de intreprinderi și organizatii ale Rusiei-2013” in nominalizarea “Pentru activismul ridicat in afaceri și activitate eficienta in anul 2013”.

Anul 2013 – compania Faberlic a devenit laureata a premiului international anual “Cea mai buna companie a anului – 2013” (a fost conferit de catre Fondul de sprijinire a activitatii antreprenoriale”.

Anul 2013 – Fondul international pentru sprijinirea business-ului  i-a conferit Ordinul “Pentru contributia la dezvoltarea ramurii economice”.

Anul 2013 – compania Faberlic a devenit laureata a premiului international anual “Cea mai buna companie a anului – 2013” cu acordarea titlului de onoare “intreprindere social-responsabila”.

Anul 2013 – compania Faberlic a devenit laureata a concursului “Cele mai bune 1000 de organizatii ale Rusiei. Ecologia și managementul ecologic 2013”.

Compania Faberlic devine laureata a premiului anual “Liderul calitatii – 2013”.

Anul 2012 – compania Faberlic castiga cel de al 13-lea concurs national “Cele mai bune 1000 de intreprinderi și organizatii ale Rusiei 2012”.

Anii 2011-2012 – compania Faberlic este laureata a premiului international anual “Cel mai bun platitor de impozite 2011, 2012”.

Anul 2011 – Faberlic devine laureata a concursului “Cele mai bune organizatii ale Rusiei. Ecologia și managementul ecologic”.

Anul 2011 – compania Faberlic a fost decorata cu medalia de onoare “Pentru inovatii și dezvoltare” pentru contributia deosebita in dezvoltarea activitatii de inovatii in Rusia.

Anul 2011 – compania Faberlic a câștigat concursul national “Cele mai bune 1000 intreprinderi și organizatii ale Rusiei” in nominalizarea “Cea mai buna intreprindere a  industriei de parfumerie și cosmetica”.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*