Este afacerea Ladys o teapa?

Am aflat in urma cu vreo 7 ani de firma Ladys, o firma romaneasca dezvoltata in online ce oferea posibilitatea de afiliere. Afacerea Ladys se bazeaza pe sistemul multi-level marketing (MLM) si vinde online produse cosmetice, parfumuri si produse de ingrijire a corpului, produse de machiaj dar si produse de mentinere a sanatatii. Cei care vindeau cosmeticele Lady’s primeau comisioane la fiecare comanda noua si chiar bonusuri in bani cand comisioanele depaseau o anumita valoare. Cateva dintre produsele Ladys au ajuns printr-o prietena si la mine.

Erau cateva parfumuri cu esente frantuzesti dar si cateva deodorante. Parfumurile s-au dovedit bune si cu arome ce persistau, dovedind ca sunt de calitate. In fine, nu depaseau perioada de 12-18 ore ca persistenta dar la un pret economic isi faceau tare bine treaba. Am simtit lipsa acestor parfumuri doar dupa ce ele s-au terminat.

Am cautat sa procur din comert parfumuri Ladys insa nu am gasit. Singura posibilitate a fost sa imi activez un cont in magazinul online al firmei romanesti de cosmetice Ladys.

In cele din urma mi-am activat un cont in magazinul online Ladys utilizand un banner de reprezentant. Am apelat la prietena mea si am primit de la ea un link direct de inregistrare. Si cateva explicatii despre cum sa cumpar cat mai avantajos de pe site-ul de cosmetice Ladys.

Nu stiam la acea data ca, pe langa produsele pe care le pot cumpara cu discount, Ladys imi poate oferi si sansa de a castiga bani muncind de acasa, in ritm propriu. Dupa ce am ajuns acasa am cercetat internetul cautand informatii despre afacerea Ladys.

Sistemul de afiliere Ladys

Despre sistemul de afiliere Ladys in acest sistem MLM dar si despre produsele comercializate de firma romaneasca Lady’s. Sincer, dupa ce am consultat mai multe site-uri, informatiile mi s-au parut prea inflorite sau, daca tot vorbim de Lady’s, „prea cosmetizate”. Am fost retinuta si nu am crezut toate aprecierile pozitive la adresa produselor dar mai ales a firmei de cosmetice Ladys. Ce m-a incantat insa: era vorba de o firma romaneasca, o firma ce platea impozite aici in Romania si care reprezenta capitalul autohton.

Dupa ce am citit si recitit informatiile despre cosmeticele Ladys am cumparat cateva parfumuri din gama celor pe care deja le cunosteam si le folosisem. Si am comandat pana la un plafon indicat care mi-a adus o reducere de 25% fata de preturile afisate in catalog. Apoi am comparat suma totala pe care o aveam de platit cu suma totala a produselor la pretul de catalog. Si am cumparat cateva parfumuri cu o reducere de 25% plus transport gratuit prin curier rapid pana la mine acasa. Initial nu am crezut nici chestiunea asta cu curierul rapid. Pentru ca orice firma de curierat taxeaza.

Insa am aflat ca Ladys distribuie prin firme de curierat rapid in mod gratuit comenzile de peste 120 lei in aproape 2500 de localitati din tara.

Afacerea Ladys Cosmetice

Comanda Ladys

In comparatie cu comentariile, postarile si articolele citite despre Ladys pana in acest moment am fost in continuare reticenta, sceptica. Am asteptat insa comanda. Care mi-a sosit destul de repede la usa, am achitat ramburs coletul. Si am fost suprinsa sa gasesc in colet, pe langa produsele comandate, si cateva suprize. Am gasit in colet un catalog Ladys viitor (ce urma sa ofere firma in campania viitoare), doua cataloage in curs de la Ladys, pungute pentru parfumurile cumparate (in caz ca doream sa le fac cadou sau sa le vand mai departe) si cateva materiale promotionale de la Ladys. Sunt sincera si mai departe…

Unul dintre parfumuri: nu mi-a placut ca aroma. I-a placut insa unei prietene si i l-am vandut la pretul de catalog incantand-o si cu pungulita delicata primita de la Lady’s. Am reusit astfel sa fac primul profit in urma acestei ravanzari. Suma nu era mare dar m-a incantat ideea si posibilitatea de a utiliza catalogul pentru prezentarea produselor si preturilor afisate acolo si vanzarea lor la pretul prezentat in catalog in timp ce eu beneficiasem de reducere de 25% fata de acele preturi. Asadar am castigat foarte putin pentru prima tranzactie: 25% din pretul respectivului parfum. Ce m-a impresionat de asemenea: am primit in comanda si un set de testere parfumuri (15 testere de parfumuri Ladys) in mod gratuit. Care ulterior mi-au fost de mare folos.

Din acest moment am fost atrasa de afacerea Ladys, de sistemul de afiliere Lady’s, de posibilitatea de a obtine un castig din aceasta colaborare. Cu ajutorul beneficiilor oferite de contul de clienta, cont activ in magazinul online Ladys, am comandat cateva cataloage de prezentare, din nou cateva parfumuri dinc ele care mi-au placut si am inceput sa castig incet-incet cu Ladys. De fapt, pentru inceput mi-am obtinut in mod gratis produsele cosmetice dorite din comisioanele castigate. Ce m-a scos din starea de reticenta a fost faptul ca, de fiecare data, am primit reducerile si absolut in fiecare colet de comanda am primit pungute, produse promotionale si cataloage gratuite de la Ladys.

Produsele cosmetice Ladys

M-am intalnit din nou cu prietena mea, cea care mi-a recomandat pentru prima data produsele Ladys. Si i-am cerut noi informatii. Doream sa aflu cum a procedat ea pentru a-si face propria retea de reprezentant Lady’s, pentru a o dezvolta si castiga. Si, implicit, pentru a se alatura afacerii Ladys, pentru ca stiga bani si nu doar comisioane. Si am plecat la drum, mai departe, cu afacerea Ladys…

Afiliere-Afacere LadysAm facut o noua comanda de cataloage – ceea ce nu a costat foarte mult – si cateva produse esentiale. Si am solicitat si un nou set de testere de parfumuri gratuite. Dupa ce am primit coletul, cu cataloagele si cu 30 de testere de parfumuri gratuite „am pornit la drum”. Intre prietene la serviciu si unde am avut ocazia am prezentat catalogul. L-am si lasat la serviciu in camera de odihna, in zona de cafele, pentru a putea fi consultat de colege. M-am bucurat tare mult cand primele 5 prietene si/sau colege s-au inscris la mine in retea utilizand linkul meu de reprezentanta Ladys. Recunosc ca am investit pentru inceput undeva la 3-400 ron in cataloage si cateva produse „de impact” de la Ladys.

Afacerea Ladys

Dupa aproximativ 3 luni am constatat ca Ladys este cu adevarat O AFACERE. Sistemul de afiliere Lady’s mi-a adus inapoi atat banii investiti cat si primul profit generat de mica retea de cliente pe care am reusit sa o construiesc. cateva dintre ele au decis, la fel ca mine, sa dezvolte cooperarea cu Ladys. Chiar si dupa ceste 3 luni eram inca sceptica. Dar prietena mea in reteaua careia m-am inscris a continuat sa ma incurajeze. Si mi-a aratat atat reteaua construita de ea la Ladys dar, mai ales, banii castigati. M-am motivat din nou si am continuat. Mi-am facut si un blog de prezentare pe care l-am folosit eficient pentru a-mi promova codul de reprezentanta cu ajutorul contului de Facebook, a grupurilor de Facebook dar si pe Tweeter. Era perioade de inceput in afilierea Ladys. Cand intelegeam treptat afeacerea Ladys si beneficiile pe care le oferea, in primul rand cele de natura financiara. Pentru ca eram foarte interesata sa castig un venit suplimentar.

Si am mers mai departe, am alocat mai mult timp liber pentru afacerea Ladys si am inceput sa muncesc efectiv – dar doar in timpul liber – pentru a-mi promova blogul unde am publicat permanent informatii despre produsele Lady’s. Si unde am promovat si bannerele si linkurile de reprezentant pe care tot Ladys mi le-a pus la dispozitie in interirul contulului meu de cliente.

Pe masura ce trece timpul eram din ce in ce mai atrasa de afacerea Ladys. De ce? Pentru ca luna de luna sistemul de afiliere Lady’s imi aducea venituri noi si, mai ales, imi dezvoltam reteaua de reprezentanta Ladys. De la o clienta cu beneficii minore, ce constau doar din comisioane, am ajuns o reprezentanta cu o retea frumusica in interiorul afacerii Ladys.

Ladys sistem afiliereInformatia importanta: LADYS este o afacere!

O afacere, pentru cei care nu au avut ocazia sa afle sau, pentru cei care nu stiu, presupune o investitie, timp, informare, planificare, aplicare si care cu efort in cele din urma duc la rezultate. Din pacate, majoritatea vor sa inceapa cu ultima parte, adica rezultatele si atunci evident apar articole cu oameni care au esuat si se simt inselati.

O afacere care costa pana in 500 de lei, minus reducerile care vin odata cu prima comanda inclusa in acest pret :). Cunoasteti o afacere pe care o puteti incepe cu o investitie de putin peste 100 de euro?

Sunt insa sigura ca afacerea Ladys este o teapa 🙂 .

De este Ladys o afacerea care te pacaleste? Hai sa va explic pe puncte si cu argumente.
1. Ladys este o firma romaneasca infintata de aproximativ 15 ani (initial se numea Metropolitans) care are in prezent peste 160.000 de clienti in Romania.
2. Ladys a livrat peste 5 milioane de colete de comenzi in mod gratuit prin curier rapid catre clienti si reprezentanti (doar in ultimii 3-4 ani).
3. Lady’s a trimis in colete peste 400.000 de materiale de prezentare.
4. Ladys a introdus in ultimii 5 ani peste 1.100 de produse noi. Ladys lucreaza cu 14 producatori de cosmetice, parfumuri, accesorii si produse de ingrijire din 6 tari: Germania, Polonia, Romania, Bulgaria, Turcia si China.
5. Prin programul de afiliere Ladys a platit intre 2011-2013 comisioane de peste 600.000 de euro.


6. Ladys este o firma romaneasca 100% si plateste impozite in sistemul financiar romanesc, ajuta la dezvoltarea Romaniei. Spre deosebire de cele mai multe firme similare firma Ladys constribuie efectiv si eficient cu impozitele platite la sistemul financiar romanesc.
7. Ladys nu obliga nicio clienta/client cu cont activ si niciun reprezentant Ladys la comenzi din magazinul online. Ladys nu percepe taxa de inscriere in sistemul de afiliere Lady’s.
8. Ladys ofera reduceri fata de pretul de catalog de pana la 42% din valoare comenzii la pret de catalog.
9. Ladys ofera transport prin curier rapid in aproximativ 2500 de localitati si, acolo unde nu este posibil, asigura transportul gratuit pentru comanda dv. prin Posta Romana.
10. Ladys ofera testere gratuite de parfumuri in comenzile de valoare minima de 125 de lei. Ladys ofera 4 seturi de testere gratuite de parfumuri functie de numarul si valoarea comenzilor facute in magazinul online. lady’s ofera in total 60 de testere gratuite de parfumuri.
11. Ladys ofera la inregistrarea si activarea contului in magazinul online un catalog tiparit gratuit pe care vi-l expediaza in cutia postala pe adresa completata in formularul de inregistrare Ladys. Fara obligatii, doar spre informare si pentru a va ajuta sa cunoasteti mai bine, in mod corect, produsele vadute.
12. Pentru reprezentantii care nu au firma sau o formula de fiscalizare firma romanesca Ladys plateste impzitele patronale (asigurari de sanatate, contributia la sistemul de pensii) si impozitul pe profit si intocmeste toate formalitatile aferente impozitelor care trebuie platite.
13. Ladys va plateste comisionul lunar intr-un cont IBAN stabilit de dv. pe baza colaborarii cu firma de cosmetice Lady’s.
14. Ladys va sigura de confidentialitatea datelor de reprezentant avand calitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal.
15. Ladys stabileste contracte legale cu reprezentantii mari (coordonatorii de retele) asigurandu-i de sprijn permanent. Contractele de colaborare pentru coordonatori pot fi utilizate inclusiv la banci pentru aplicarea la credite.
16. Odata inscrisa in afacerea Ladys nu aveti absolut nicio obligatie financiara. Din contra, veti primi permanent informatii despre programul de afiliere Lady’s si vi se pune la dispozitie un „birou online” – contul dv. – unde aveti toate datele despre comisioane, retea dar si produse online pentru a va promova propriul cont de reprezentant/reprezentanta.
17. Ladys publica periodic un catalog Ladys cu produse noi (la aproximativ 45 de zile).
18. Lady’s comercializeaza produse de calitate la un pret economic. Produsele de care nu sunteti satisfacuta, cele care nu sunt conforme, le puteti inapoia in termen de 14 zile.

CASTIGA BANI CU LADYS!

In cazul in care aveti intrebari suplimentare va rugam sa utilizati pagina noastra de facebook sau sa ne scrieti pe adresa furnizata in pagina de contact Ladys.

Succes!!!

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*