Croazieră pe Marea Neagră din Mamaia cu Kaptan M

Kaptan M este o navă maritimă ce asigură croaziere pe Marea Neagră din dreptul pasarelei din Mamaia, mai exact din dreptul hotelului Flora. Este singura navă ce asigură croaziere în siguranță având caracteristicile unui vapor de croazieră pentru Marea Neagră. Spre deosebire de alte vase ce oferă servicii de ieșire în larg în zona plajei din Mamaia, Kaptan M are standardele unui vas de croazieră maritimă. Această navă poate lua la bord potrivit capacității de navigare maxim 60 de pasageri pe Marea Neagră și 148 de persoane pentru navigarea pe Dunăre. O navă de croazieră cu o lungime de 30 de metri și o înălțime de 7,5 metri, singurul vas ce asigură o navigare în siguranță în largul Mării Negre.

Croazieră din Mamaia cu nava Kaptan M

Nostromul navei Kaptan M (șeful de echipaj) Daniel Radu precizează că nava Kaptan M este dotată cu aparatură de navigare de ultimă generație. Cursele de croazieră ce pleacă din Mamaia pe Marea Neagră ce sunt realizate de Kaptan M durează aproximativ o oră și jumătate. Kaptan M iese în larg aproximativ 4-5 mile maritime (o milă maritimă are 1,8 km). Cursele de croazieră ce pleacă din Mamaia, de la capătul pasarelei din dreptul hotelului Flora, asigură o perspectivă unică din largul Mării Negre.

Kaptan M croazieră Mamaia

Este bine să reţineţi pentru siguranţă că este o navă fluvială cu dotări integrale pentru navigarea pe Marea Neagră. Kaptan M are un echipaj complet. Un căpitan cu brevet pentru nave de croazieră, un nostrom (şef de echipaj) şi un echipaj complet. Sistemele de navigare sunt de ultimă generaţie, pentru navigare maritimă.

Preț croazieră Marea Neagră

Singura croazieră cu o navă maritimă civilă din Mamaia se face cu vasul Kaptan M. Este una dintre opțiunile pe care le aveți pentru petrecerea timpului liber în Mamaia. Un mod inedit și unic de petrecere a timpului: croazieră pe mare. Prețul pentru croazieră pe Marea Neagră este de 45 de lei pentru adulți. Puteți face această croazieră cu vaporul care pleacă din dreptul pasarelei din stațiunea Mamaia. Croazierele încep de la ora 11.00, la un interval de 2 ore. Se fac 5 curse pe zi, la orele 11.00, 13.00, 15.00, 17.00 și 19.00. Biletele se cumpără chiar de la bordul navei. Capacitatea navei pentru pasageri pe Marea Neagră este de 60 de persoane.

Preț croazieră pentru copii până în 14 ani este de 10 lei. Pentru copii de până în 6 ani călătoria în croazieră cu Kaptan M este gratuită. Așadar, preț bilet croazieră copii până în 6 ani este zero. Copii între 6 și 14 ani preț croazieră = 10 lei. Pentru adulți prețul unei călătorii în croazieră cu Kaptan M este de 45 lei. Este probabil printre singurele opţiuni de petrecere a timpului liber pe mare atunci când vă aflaţi în concediu în Staţiunea Mamaia.

Opțiunea de croazieră pe Marea Neagră

Marea Neagră este extrem de schimbătoare şi furtuni puternice pot apărea foarte repede chiar şi în apropierea țărmului. Foarte multe şalupe, vaporaşe propun ieșiri în largul Mării Negre racolând turiştii chiar de pe malul mării. Turştii încântați de preţurile mici se aventurează în larg cu aceste Yole, bărcuţe un pic mai mari. Între nava Kaptan M şi alte șalupe, yole şi bărcuţe vă recomandăm nava maritimă. Adevarat, mai scumpă, dar cu siguranţa deplină oferită pentru o croazieră pe Marea Neagră.

Pret croaziera Mamaia

Croaziera cu Kaptan M durează o oră şi jumătate. Se realizează o ieşire în larg de aproximativ 10 kilometri. Mai exact se iese în larg pentru aproximativ 5-6 mile maritime. Croaziera sau mai degrabă mini-croaziera cu Kaptan M pleacă din docul existent la capătul pasarelei Mamaia, pasarelă ce iese în largul mării din dreptul hotelului Flora, înainte de pasarela veche din dreptul Cazinoului din Mamaia.

Preţul biletului pentru călătoria pe mare cu Kaptan M costă 45 de lei pentru adulţi. Biletele se cumpără chiar de la bordul navei. Mini-croaziera nu se compară cu cele pe care le puteţi realiza în Grecia. Este însă singura opţiune de a ieşi în siguranţă în largul Mării Negre.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*