Caracteristici Zodia Scorpion

Caracteristici Zodia Scorpion, informaţii despre horoscopul general Scoprion. Date despre Zodia Scorpion cu informaţii despre sănătatea, dragostea, căsnicia, cariera gemenilor, compatibilitate cu alte zodii. Informaţii despre zodia Scorpion. Date despre Scorpion: puncte tari şi puncte slabe în Horoscopul general pentru Scorpion (23 octombrie -21 noiembrie). Semnele zodiacale sunt guvernate de astre şi de poziţia acestora. În ultimii ani astrologia s-a perfecţionat şi, similar cu datele meteo, reuşeşte să prevadă din ce în ce mai bine viitorul.

Cei născuţi în zodia Scorpion sunt oameni pasionați și asertivi. Ei sunt hotărâți și decisivi și vor cerceta până vor afla adevărul. Scorpionul este un lider excelent, mereu conștient de situație și, de asemenea, are un rol important în inventivitate. Scorpionul este un semn de apă și trăiește să experimenteze și să-şi exprime emoțiile. Deși emoțiile sunt foarte importante pentru Scorpion, el le manifestă diferit decât alte semne de apă. În orice caz, puteți fi siguri că Scorpionul vă va păstra secretele, oricare ar fi ele.

Informaţii despre Zodia Scorpion

Scorpion mai 2016Pluto este planeta transformării și regenerării și, de asemenea, conducătorul acestui semn zodiacal. Scorpionii sunt cunoscuți prin comportamentul lor calm și rece și prin aspectul lor misterios. Oamenii spun adesea că născuții din Scorpion sunt acerbați, probabil pentru că înțeleg foarte bine regulile universului.

Zodia Scorpion este o zodie feminina de apa, predominant emoționala, psihica, guvernata de planeta Marte, planeta care sporește energia fizica, agresivitatea, curajul, îndrăzneala si vitalitate, dar si imprudenta, gelozia, asprimea, brutalitatea, violenta, nervozitatea, spiritul răzbunător.

Unele persoane dintre cele născute în zodia Scorpion pot să pară mai bătrâne decât sunt de fapt. Scorpionii sunt lideri excelenți deoarece sunt foarte dedicați în ceea ce fac. Scorpii urăsc lipsa de onestitate și pot fi foarte geloşi și suspicioşi, așa că trebuie să învețe să se adapteze mai ușor la comportamentele umane diferite. Scorpionii sunt curajoși și de aceea au mulți prieteni.

Caracteristici Zodia Scorpion: puncte tari şi puncte slabe

 • Puncte tari: profesioniști, curajoși, pasionați, încăpățânați, prieteni adevărați.
 • Puncte slabe: neîncredere, gelos, secretos, violent.
 • Scorpionului îi place: adevăr, fapte, dreptate, prietenii vechi.
 • Scorpionului nu-i place: nemulțumirea, dezvăluind secrete, pasivitatea.

Despre Zodia Scorpion: sănătate

Scorpionii au mare putere de regenerare, motiv pentru care, chiar dacǎ se îmbolnǎvesc, se refac foarte repede. Ei nu se îmbolnǎvesc des, dar când se îmbolnǎvesc, este vorba de ceva serios. Își pot folosi capacitatea de regenerare și vindecare atât pentru a se vindeca pe ei, cât și pe cei din jur.

Preferințele gastronomice ale Scorpionului i-ar putea declanșa ceva probleme la ficat, cel mai vulnerabil organ al sau, iar silueta este o problema permanenta cu care se va confrunta. Trebuie sa înlocuiască uleiurile si grăsimile animale cu ulei de măsline sau vegetal, sa modereze consumul de alcool, sa sporească aportul de fibra in dieta, sa mănânce multe legume si fructe. Punctele anatomice sensibile ale Scorpionului sunt intestinul gros, organele genitale, vezica urinara, bazinul rinichilor, uretra, prostata, colonul. Risc de hemoroizi, scorbut, leucoree, sifilis, apendicita.

Majoritatea problemelor de sǎnǎtate cu care se confruntǎ acești nativi vin din faptul cǎ acumuleazǎ resentimente, gelozie și furie. Ei trebuie sǎ învețe sǎ se elibereze de aceste emoții negative, prin tehnici de relaxare care rezoneazǎ cu ei. Zonele sensibile pentru Scorpioni sunt: tractul urinar, organele reproducǎtoare și colonul.

Despre Zodia Scorpion: dragoste

Scorpionul este cel mai senzorial semn al zodiacului. Scorpionii sunt extrem de pasionați și intimitatea este foarte importantă pentru ei. Ei doresc parteneri inteligenți și cinstiți. Odată ce Scorpionii se îndrăgostesc sunt foarte dedicați și credincioși. Cu toate acestea, ei intră într-o relație foarte atenţi, pentru că uneori au nevoie de mult timp pentru a construi încredere și respect pentru parteneri. Scorpionii par sǎ știe totul despre sentimentele celorlalți, dar foarte rar și le dezvǎluie pe ale lor. Sunt destul de misterioși, foarte precauți, se implicǎ cu greu din punct de vedere emoțional, dar când o fac, o fac cu toatǎ ființa și cu toatǎ pasiunea de care sunt în stare.

Au un magnetism extraordinar și o strategie imbatabilǎ, cu care acționeazǎ atunci când vor sǎ cucereascǎ. Scorpionii pot fi foarte loiali, foarte dedicați, dar și extrem de posesivi și geloși. Dacǎ sunt rǎniți în amor, nu uitǎ niciodatǎ și pǎstreazǎ resentimente. Mai mult decât atât, nu lasǎ nicio polițǎ neplǎtitǎ, așteptând momentul potrivit (nu conteazǎ cât trebuie sǎ aștepte) pentru a se rǎzbuna.

Nu exceleazǎ la capitolul romantism, dar compenseazǎ la capitolul pasiune. De aici rezultǎ necesitatea unui partener care sǎ împǎrtǎșeascǎ aceleași sentimente puternice și aceeași viziune în privința relațiilor de cuplu. Altfel, cel/cea care se aflǎ lângǎ un Scorpion se poate simți fie sufocat, fie controlat, fie neînțeles.

Pasiunea și intensitatea cu care trǎiește un Scorpion nu sunt prea ușor de egalat de niciun alt semn zodiacal. Acest nativ nu prea cunoaște jumǎtǎți de mǎsurǎ, așa cǎ merge pe principiul „totul sau nimic”. În dragoste, se implicǎ total și are trǎiri paradoxale, uneori foarte greu de înțeles de partener. Odatǎ ce a fǎcut primul pas și devine jumǎtate dintr-o relație, poate deveni deseori foarte posesiv și gelos. Nu concepe ca partenerul sǎ nu-i dea totul, pentru cǎ și el la rândul lui face la fel.

Despre Zodia Scorpion: prieteni şi familie

Cinstea și corectitudinea sunt cele două calități care îl fac pe Scorpion un mare prieten. Oamenii născuți sub semnul Scorpionului sunt foarte dedicați și loiali când vine vorba de lucru. Sunt inteligenți și inteligenți, așa că ar fi mai bine să se afle în compania unor oameni iubitori de minte și de distracție. Scorpionii sunt plini de surprize și îți vor da tot ce ai nevoie. Scorpionii se emoţionează cu uşurinţă şi atunci când sunt în durere este pur și simplu imposibil să îi faci să se simtă mai bine. Sunt foarte dedicați și se îngrijesc foarte mult de familia lor.

Caracteristici Zodia Scorpion: carieră şi bani

Scorpionii sunt fantastici în a gestiona, rezolva și crea. Când un Scorpion își stabilește un scop, el nu renunță. Scorpionii sunt buni în rezolvarea sarcinilor care necesită o abordare științifică și aprofundată. Abilitatea lor de a se concentra cu determinare îi face manageri foarte capabili. Nu amestecă niciodată afacerile cu prietenia.

Locuri de muncă cum ar fi om de știință, medic, cercetător, marinar, detectiv, polițist, manager de afaceri și psiholog sunt potrivite pentru acest semn zodiacal puternic. Scorpionul îi respectă pe ceilalți și așteaptă să fie respectat la rândul său.

Scorpionul este obsedat de munca. Poate fi un bun organizator si lider, pentru ca ii place sa inceapa noi proiecte, are o viziune de perspectiva asupra planurilor de viitor si poate ajuta la orientarea tuturor spre atingerea scopurilor finale. Răbdarea, toleranta si înțelegerea sunt cheile ascensiunii lui, daca este capabil sa le învețe. Scorpionilor li se potrivesc toate profesiile care cer profunzime și spirit pǎtrunzǎtor. Au un fin simț de psiholog și o mare capacitate de a scoate la ivealǎ ascunzișurile lucrurilor. De aceea, pot fi excelenți detectivi, psihologi, cercetǎtori, oameni de științǎ.

Scorpionii sunt suficient de disciplinați pentru a se încadra în buget dar nu se tem de munca grea pentru a se afla într-o poziție financiară mai bună. Cu toate acestea ei nu sunt înclinați să cheltuiască prea mult. Pentru scopioni banii înseamnă securitate și au un sentiment de control pentru ei ceea ce înseamnă că aceștia sunt buni să economisească bani și să ia decizii cu atenție înainte de a investi în ceva.

Caracteristici Zona Scorpion

Scorpioni celebrii

Leonardo di Caprio (11.11.1974), Nadia Comăneci (12.11.1961), Ethan Hawke (6.11.1970), Julia Roberts (28.10.1967), Sorin Oprescu (7.11.1951), Demi Moore (11.11.1962), Ion Cristoiu (16.11.1948), Bill Gates (28.10.1955), Jodie Foster (19.11.1962), Traian Băsescu (4.11.1951).

Compatibilitatea Scorpionului cu alte zodii

 • Scorpionul interacționeazǎ în mod armonios (mai mult la nivel emoțional) cu celelalte douǎ semne de apǎ (Rac și Pești). Poate face însǎ echipǎ bunǎ și cu semnele de pǎmânt (Taur, Fecioarǎ și Capricorn).
 • Semnele de foc (Berbec, Leu, Sǎgetǎtor) îl provoacǎ prea mult (dragoste cu nǎbǎdǎi), iar cele de aer (Gemeni, Balanțǎ, Vǎrsǎtor), fiind predominant mentale, nu rǎspund așa cum și-ar dori, emoțiilor sale intense.
 • Cu Berbecul interacționeazǎ impulsiv și paradoxal. La început se poate naște o pasiune agreatǎ de amândoi. Dar cu timpul, Berbecul se saturǎ de strategiile ascunse ale Scorpionului, iar acesta din urmǎ nu poate accepta spontaneitatea și inițiativele curajoase ale Berbecului, care-i amenințǎ siguranța.
 • Într-o relație cu Taurul cei doi se pot completa frumos, reciproc, pentru cǎ fiecare vine în relație exact cu ceea ce-i lipsește celuilalt. Îi unesc în special dorința de siguranțǎ pe toate planurile, tenacitatea și dorința de confort material.
 • O relație cu un nativ Gemeni poate fi destul de complicatǎ. Profunzimea dusǎ la extrem a Scorpionului nu prea se pliazǎ pe superficialitatea Gemenilor. Chiar dacǎ la început poate pǎrea amuzant.
 • Cu Racul realația poate fi armonioasǎ. Ambele zodii sunt predominant emoționale, trǎiesc intens și sunt profunde. Numai cǎ ar trebui sǎ evite exacerbarea emoțiilor și posesivitǎții, dacǎ nu vor sǎ se izoleze de lume, ori sǎ trǎiascǎ drame rupte din filme.
 • Leul poate sǎ exercite o atracție uluitoare asupra Scoprionului, chiar dacǎ nu au foarte multe în comun. Scorpionul admirǎ orientarea permanentǎ spre succes a Leului, iar Leul poate fi flatat de tenacitatea neobositǎ a Scorpionului în a-l cuceri. Cu timpul însǎ, pot ieși scântei greu de stins.
 • Fecioara poate fi potrivitǎ pentru Scorpionul cel ambițios, mai ales dacǎ au scopuri comune, la care pun umǎrul împreunǎ. Atenția și interesul pentru detalii, caracteristice Fecioarei, îi sunt de mare folos Scorpionului în punerea la punct a strategiilor pe care le construiește pentru scopurile lui.
 • Balanța îl fascineazǎ cu adevǎrat pe Scorpion, prin eleganțǎ, maniere și distincție.Totuși, Scorpionul ar trebui sǎ fie extrem de delicat, pentru a primi atenția Balanței, pentru cǎ aceasta nu agreeazǎ stilul direct sau brutal. O relație dificilǎ.
 • Doi Scorpioni la un loc pot face echipǎ bunǎ, pentru cǎ , dincolo de secretele inerente și de misterul care învǎluie relația, ei își simt și anticipeazǎ sentimentele, gesturile și acțiunile.Totuși, în timp, riscǎ sǎ se izoleze de lume și sǎ construiascǎ o gramadǎ de scenarii ireale, provocându-și suferințǎ.
 • Sǎgetǎtorul cel jovial, aventurier și optimist îl contrariazǎ pe Scorpionul cel posesiv, secretos și precaut. Sǎgetǎtorul se plistisește repede sǎ stea în colivie. El are nevoie de libertate, iar dacǎ n-o are, va fugi mâncând pǎmântul. Dar mai sunt și excepții.
 • Capricornul poate fi o alegere inspiratǎ pentru Scorpion. Ei se admirǎ reciproc. Amândoi au scopuri înalte și ambiția de a le atinge, indiferent de circumstanțe, chiar dacǎ abordeazǎ cǎi diferite. Fac echipǎ bunǎ.
 • Vǎrsǎtorul și Scorpionul sunt precum uleiul cu apa. Scorpionul este emoțional și profund, strategic și secretos, în timp ce Vǎrsǎtorul este vizionar și superficial, mental și curios, deschis și prietenos. Însǎ și aici pot exista excepții.
 • Nativul Pești se pliazǎ bine pe caracterul emoțional al Scorpionului. Peștele îl poate inspira pe Scorpion, iar acesta din urmǎ îl poate ambiționa pe Pește. Însǎ Scorpionul va trebui sǎ accepte cǎ nu-l poate controla în totalitate pe Peștele cel alunecos.

Informaţii complete pentru compatibilitatea zodiilor găsiţi AICI.

Despre Zodia Scorpion

Să înveţi cum să atragi bărbatul Scorpion nu este ușor. Barbatii Scorpion sunt taiosi, increzatori, intenşi, sexuali si foarte competitivi. Unele dintre trăsăturile negative ale Scorpionului sunt faptul că sunt oameni obsedați, compulsivi și geloşi. În scopul de a seduce bărbatul Scorpion, va trebui să vă asigurați că păstrați un aer de mister în jurul vostru. Jocurile sunt ceva care se adresează bărbaților născuți sub semnul astrologic al Scorpionului, ceea ce înseamnă că va trebui să lucrați pentru a-i menține interesați.

Scorpionii sunt penetranți și incisivi, magnetici și paradoxali. Ei sunt guvernați de douǎ planete puternice, Pluton și Marte, motiv pentru care pot fi rǎzboinici și foarte tenace. Ei nu renunțǎ la scopurile și planurile lor, oricâte obstacole ar întâlni în cale. Nimic nu pare sǎ-i intimideze, pǎstrându-și cumpǎtul și mimica impenetrabilǎ în orice condiții.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*