Zodiacul chinezesc: Calul in 2016

Predictiille pentru calul chinezesc arata ca anul 2016 va oferi celor aflati sub acest semn zodiacal multe noi oportunitati pentru a avea succes in toate domeniile in care depun eforturi si, foarte important, eforturile nu vor fi de prisos, nu vor fi in zadar. Progresele pe care le ve obtine Calul in viata vor continua realizarile pornite in anul precedent.

Calul in 2016 va trece cu usurinta peste obstacole iar dorinta de a indeplini misiuni noi va fi mai facila. Acesta este anul in care apare acea perioada in care este timpul sa iti asumi riscurile si sa iti concentrezi energiile pentru a obtine rezultate maxime.

Horoscopul chinezesc indica o perspectiva pentru Cal care arata ca acest semn va fi capabil sa contreleze orice tendinta ce poate crea frustrari, situatie ce poate apare in orice moment peste an. Orice sentiment de idoiala interna trebuie indepartat si trebuie sa continui cu optimism si incredere. In 2016 Calul va rezolva probleme dificile de viata si isi va da seama care sunt chestiunile pe care le poate rezolva pe parcursul anului. Luna iunie 2016 va demonstra un excelent progres in noua afacere sau in noile implicatii financiare, zona in care vei fi ajutate de experienta.

Pentru Cal, Anul Maimutei de foc indica o certitudine: trebuie sa incerce sa obtina mai multe aliante romantice folosind farmecul personal.

Predictii dragoste Cal chinezesc

Zodiacul Chiniesc ii recomanda Calului sa dea dovada de respect pentru partenerul de viata si sa depuna eforturi pentru a consolida relatia intima cu el. Altfel, in 2016 va fi pace si armonie in interiorul familiei. Este bine sa iti petreci timpul liber cu partenerul tau si sa incerci sa rezolvi prin dialog orice neintelegere minora.
Cei singuri trebuie sa caute locuri noi in 2016, asa cum prevede zodiacul chinezesc al Calului pentru dragoste. Caii trebuie sa isi revada relatiile trecute de dragoste pentru a-si construi noi trairi si intariri emotionale. Este posibil sa iti gasesti partenerul de dragoste chiar inainte de vara anului 2016. Si dragostea va fi romantica si pasionala.

Cariera Calului 2016

Cariera Calului indica faptul ca omul de afaceri trebuie sa mentina o relatie cordiala cu asociatii sai pe tot parcursul anului daca doreste sa isi atinga obiectivele. Situatia se va imbunatati in luna mai. Nu trebuie sa insisti sa iti asumi noi proiecte si sa intri in parteneriate noi pentru a-ti extinde activitatile de afaceri.
In plan profesional, cariera si slujba Calului trebuie sa limpezeasca obiectivele astfel incat sa se faca pasii corecti pentru atingerea tintelor. Trebuie sa faci acesti pasi pentru a-ti imbunatati abilitatile si capabilitatile intelectuale cu scopul de a-ti atinge obiectivele. Aceste demersuri pot provoca probleme legale sau tehnice in 2016 dar nu trebuie sa fii influentat de aceste probleme pentru ca, in cele din urma, iti vei atinge tinta finala.

Anul maimutei de focFinantele in Anul Maimutei

Zodia Calului se va confrunta cu provocari monetare majore in 2016, mai ales in perioada cuprinsa intre februarie si mai 2016 dar si in septembrie si noiembrie.
Sursele alternative de finante trebuie utilizate pentru a gasi solutii de inchidere a imprumuturilor vechi care va aduc cheltuieli care nu sunt necesare. Inainte de a intra intr-o noua afacere trebuie sa aveti o idee clara despre contextul financiar si sumele care vor fi implicate si, mai ales, atentie pentru capacitatea de a gestiona astfel de angajamente. Daca vei examina cu atentia blinatul contabil vei ajunge la concluzia ca este necesar sa tai cheltuielile care nu sunt necesare. Astfel vei obtine o mare usurare care iti va oferi sansa de a angaja un imprumut major ce se va dovedi esential pentru afacerile tale. Este bine sa apelezi la rudele tale si la contactele sociale pentru a-ti intari baza financiara.

Predictii sanatate pentru zodia Calului

Predictiile zodiacului chinezesc arata ca sanatatea emotionala a Calului se va imbunatati rapid la inceputul anului 2016. Increderea ta este intarita si astfel vitalitatea fizica va deveni automat mai buna. Vei avea mai multe interese pentru a face noi pasi pozitivi in viata. Daca iti concentrezi atentia doar pe cateva zone (si nu pe mai multe) se va dovedi a fi o reteta utila pentru a evita caderile fizice si mentale in 2016.

Luna iunie 2016 se va dovedi delicata pentru sanatatea ta cu probleme de asteptat in zona sistemului muscular. Nivelul energiei tale va creste dupa iunie si vei ave noi resurse de cheltuit si o noua vitalitate.

Dar, tot zodiacul chinezesc, te avertizeaza sa ai atentie la dieta. Cu toate ca ai tendinta de a nu te ingriji sub acest aspect este bine sai ai grija de greutatea ta care are o inflienta majora asupra sanatatii. Concentreaza-te inclusiv pe exercitiile in aer liber in lunile noiembrie si decembrie 2016.

Predictii familie

In anul Maimutei de foc, Calul insurat este bine sa isi cheltuiasca banii pe decoratiuni si mobila in casa. Vei dori o viata simpla dar va fi necesar sa faci pasi importanti pentru a a gasi solutii pentru opiniile diferite din sanul familiei.

Feng Shui Cal 2016

Fang Shui-ul Calului arata ca 2016 va fi o perioada de competitii severe care vor surveni in planul profesiona si in carierei.

Pentru a concluziona, Calul in 2016 trebuie sa isi controleze hiperactivitatea si sa isi utilizeze rational puterile daca doreste sa aiba succes pentru viitor.

Consulta pe LadysBlog.ro si celelalte zodii din Horoscopul Chinezesc.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*