Zodiac Capra: predictiile horoscopului chinezesc 2016

Horopscopul pentru Oaie in 2016 anticipeaza ca in noul an trebuie sa te concentrezi pentru a obtine stabiitate financiara si confort in relatiile din casa. Vei avea suportul planetelor pentru aceste actiuni. Te vei concentra pentru a obtine rezultate in demersurile tale, pentru a-ti asigura o viata fara probleme importante. Vei avea mai multe ocazii sa faci modificari importante pentru a obtine imbunatatiri remarcabile in toate zonele importante din viata ta. Zodia este regasita atat cu numele de Oaie dar si de Capra in zodiacul chinezesc.

Inainte de luna mai 2016, Capra (oaia) va petrece o perioada buna de timp alaturi de partenerul de viata si membrii familiei si va face tot ce este posibil pentru a imbunatati armonia in aceste relatii. Familia ta va fi o sursa importanta de sprijin pentru cariera ta profesionala in timpul ultimului trimestru (ultimele 3 luni) din Anul Maimutei de foc.

Astrologia chineza prezice pentru semnul zodiacal al Caprei (Oii) ca isi va pastra emotiile in echilibru dar nu trebuie sa se implice in zone dificile si sa faca greseli cu sarcini pe care nu le poate indeplini. Aceste rpeviziuni sunt accentuate in timpul lunilor octombrie si noiembrie 2016. Perioada in care trebuie sa te tii de obiectivele principale si sa nu fii distras de alte sarcini care te pot atrage.

Predictii dragoste pentru Capra

Anul Maimutei 2016 prevede ca, pentru Capra, lunile cuprinse intre februarie si noiembrie sunt favorabile pentru intarirea relatiilor de dragoste.
Oile insurate dar si cele singure au ocazii ample pentru a-si lega relatiile cu partenerul curent de viata. Iti vei atrage partenerii cu farmec si vorbe dulci si va fi o armonie mult mai buna in relatiile tale. Este bine sa iti urmaresti periodic zodiacul chinezesc.

In 2016 atrologia chineza prevede pentru cei nascuti sub semnul Caprei ca cei aflati singuri isi vor putea gasi perechea in timpul intalnirilor sociale, festivalurilor si, din acest motiv, este necesar sa isi urmareasca agenda si sa participe la aceste evenimente. Puteti incerca, de asemenea, site-urile de intalniri pentru a va gasi perechea in mediul online.
Toate posibilele neintelegeri intre parteneri se pot incheia in aceasta atmosfera placuta si dragostea va inflori. Trebuie sa il faci pe partener sa inteleaga sentimentele tale si sa iti exprimi sincer dorintele. Planifica o vacanta cu iubitul tau si vei remarca o noua dezvoltare pozitiva a relatiei care va ajunge pe noi culmi.

Horoscopul Oii pentru 2016 spune ca ai ocazia, in Anul Maimutei, sa te bucuri de o dragoste extrem de romantica si pasionala. Acesta este un bun an, din punctul de vedere al astrologiei chineze, pentru a avea un copil. Intre mai si octombrie 2016 o relatie din trecut poate sa apara si sa iti tulbure pacea vietii romantice.

Oaia: cariera zodiac chinezesc

Zodiacul chinezesc iti prevede un an cu oportunitati legate de proiecte foarte mari pe care nu ai avut ocazia sa le abordezi anii trecuti. Asta iti va da sansa de a-ti angaja abilitatile inovative pentru a finaliza proiectele de afaceri. Trebuie sa fii clar in legatura cu natura proiectelor si a planurilor pentru a le finaliza cu succes, totul trebuie insa bine gandit inainte de a te implica.

Schimbari majore vor interveni natural pe masura ce vei incerca sa indeplinesti proiecte mari in viata si trebuie sa iti gasesti echilibrul din aceasta perspectiva. Capra trebuie sa se ingrijeasca de satatatea sa mentala, de echilibrul emotional pentru a avea puterea necesara pentru a depasi obstacolele.
Cu curaj si determinare vei fi capabil(a) sa iti atingi scopurile in Anul Maimutei de foc rosu care iti va da o imensa satisfactie de viata.

Zodiac chinezesc 2016Oaie 2016: finantele in zodiacul chinezesc

Anul 2016, Oaia (Capra) chinezeasca va avea parte de bani si va gestiona bine finantele. Aceste preocupari financiare pozitive se vor simti indeosebi in prima parte a anului.
Lunile septembrie si octombrie 2016 trebuie utilizate pentru a-ti revizui situatia financiara si pentru a lucra la o strategie de viitor. Daca intentionezi sa injectezi capital in anumite ocazii de afaceri este perioada buna pentru a explora noi modalitati de finantare pentru proiectele tale. Exista o tendinta sa fii fericit cu cursul firesc al banilor cash si poti gestiona in liniste situatia financiara.

Caprele trebuie sa fie cu mare atentie atunci cand vor cauta noi metode pentru a obtine bani in perioada iunie-decembrie 2016. Incearca sa iti gasesti previziunile periodice de Feng Shui pentru a vedea perioadele cand iti poti dezvolta afacerile si cand poti obtine mai multi bani.

Predictii sanatate

Zodiacul chinezesc prevede pentru Capra, in 2016, o sanatate emotionala fabuloasa in perioada de inceput de an care va contribui, de asemenea, si la ameliorarea sanatatii fizice. Astrologia Chineza prevede ca sanatatea ta se va ameliora substantioan spre comparatie cu anul trecut. Primele patru luni ale anului trebuie utilizate pentru a-ti mentine forma cu suplimente masuri specifice pentru sustinerea sanatatii. Tot ceea ce este legat de apa va aduce beneficii sanatatii tale si de aceea este recomandat sa te implici in sporturi de apa/nautice.

Horoscopul chinezesc pentru Capra prevede ca cei sub acest semn trebuie sa depuna eforturi pentru a-si imbunatati vitalitatea si sa evitati sa va raniti. Este bine sa aveti acasa remediile necesare in eventualitatea unor accidente ce vor cauza ranirea (taieri, zgarieturi). In timpul lunii mai trebuie sa va restrangeti activitatile si sa incercati sa va odihniti mai mult.

Predictii familie

Familia si relatiile de familie vor fi excelente pentru Oaie in 2016 si copii o sa va confere mai multa bucurie ceea ce va imbunatati atmosfera in casa prin aceasta contributie pozitiva.

Feng Shui pentru Oaie in 2016

Din perspectiva Feng Shui, Oaia trebuie sa se ingrijeasca de sanatate. Vor aparea si anumite oportunitati in domeniul educational care vor fi cunoscute in anul 2016.

Pentru a concluziona, Horoscopul pentru Oaie (sau acelasi lucru = Capra), in Anul Maimutei de foc, indica o perioada de atentie. Trebuie sa aveti rabdare si sa analizati ce va poate opri pentru a avea succes in viata.

Consulta zodiacul chinezesc de pe LadysBlog.ro. Daca vrei sa aafli care sunt anii care sunt alocati zodiei Capra/Oaie intrati pe pagina noastra dedicata Horoscopului Chinezesc.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*