Un pitbull gigant a adoptat un pui de pisica

Un caine dintr-o rasa renumita pentru ferocitate i-a impresionat pe stapanii sai prin tandretea cu care a tratat un pui de pisica. Pitbull-ul Gypsy nu daduse motive de ingrijorarea pentru stapanii sai din Statele Unite in privinta agresivitatii dar ceea ce s-a intamplat a luat prin suprindere pe toata lumea. Rasa Pitbull este una dintre cele mai greu de inteles rase din lume. Cu toate ca acesti caini au o reputatie pentru rautate si agresivitate, pitbulii pot deveni foarte dragalasi, duiosi. Povestea noastra arata ca un pitbull poate fi si un caine de familie loial daca este crescut de mic intr-un camin dominat de dragoste.

Pitbull-ul Gipsy a aratat insa o latura afectiva speciala a rasei sale atunci cand stapanii sai au salvat o pisicuta de trei saptamani care era bolnava si aproape moarta de foame. Pisicuta Barnabas era foarte bolnava si avea nevoie sa fie hranita cu biberonul. Gipsy si-a luat prin suprindere stapanii cand s-a apropiat de puiul de pisica si a inceput sa il linga si sa il ingrijeasca asa cum doar o „mama” poate face. Mai jos aveti marturia video a relatiei care s-a stabiliti intre puiul de pisica si pitbull-ul gigant.

Stapanul pitbull-ului, americanul Cheri Desmarais, a declarat ca nu era ingrijorat foarte tare in momentul in care i-a prezentat pitbull-ului puiul de pisica. Gipsy dovedise deja ca este un caine prietenos cu alte animale, inclusiv cu puisorii de gaina din ferma familiei. Insa „am fost toti impresionati atunci cand a avut loc apropierea” – a mai spus americanul citat de presa online din Statele Unite.

Dupa o perioada de TLC (Tender, Love and Care – delicatete, dragoste si ingrijire) – declara stapanul american – pisoiul Barnabas a fost ingrijit pentru a-si reveni. Chiar si dupa ce pisica a crescut, relatia dintre GIpsy si Barnabas a ramas una de afectiune reciproca. Impresionandu-i nu doar pe stapani ci si comunitatea internationala iubitoare de animale. In clipul video puteti vedea inclusiv ca mica pisica incearca sa „il agreseze” pe pitbull, acesta adoptand o atitudine de ingrijirie, dragoste si caldura materna fata de puiul pisica.

Pitbull cu pisicaRasa PitbullO poveste impresionanta dar adevarata. Poveste adevarata din lumea animalelor: dragostea dintre un pitbull si o pisicuta.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*