Un caine ajuta la inmormantarea prietenului sau

Povestea impresionanta a unui caine care participa la inmormantarea prietenului sau cel mai bun. Cei doi caini au crescut impreuna si au trait impreuna toata viata. Cand a murit prietenul sau, cainele Ron nu s-a despartit de el pana in ultima clipa si a participat, ajutandu-si stapanul, la inmormantarea cainelui prieten de o viata.

Aceasta intamplare adevarata demonstreaza din nou afectiunea, dragostea si loialitatea de care dau dovada cainii suprinzand mai mult decat multe dintre creaturile din regatul animalelor. Cainii stau alaturi de stapani si sufera deseori alaturi de ei si simt cand sunt tristi sau bonavi. Unii dintre caini refuza insa sa isi paraseasca prietenii chiar si dupa ce acestia au murit. Asta arata cat de credinciosi si dedicati sunt cainii.

Cainii sufera cand prietenii sau stapanul se sting din viata. Si, in acest articol, avem exemplul unui caine care isi insoteste prietenul si pe utimul drum. Cainele din inregistrarea video de mai jos scanceste si plange dupa prietenul sau, dorind in felul sau sa isi ia la revedere de la camaradul sau, exprimandu-si sentimentele in felul sau. Ron si Chocolate au fost prieteni foarte buni. Ron si stapanul sau, Carlos Aguilar, l-au salvat de pe strazi pe Chocolate. Si din acel moment Ron si Chocolate au fost de nedespartit. Astfel incat, atunci cand Chocolate a murit, Ron a suferit foarte mult.

In clipul video de mai jos aveti marturia acestei intamplari adevarate.

Ron gandeste ca prietenul sau a ajuns in Raiul cainilor. Si isi ia ramas bun in felul sau. Ron l-a ajutat pe carlos sa il inmormanteze pe prietenul sau Chocolate.

Deseori nu ne dam seama de dragostea si afectiunea pe care animalul nostru de companie le dezvolta. Cainii in mod special isi iubesc enorm stapanii si sunt anumite rase cu un instinct genetic dezvoltat care nu se despart de stapani nici dupa ce acestia trec in lumea dreptilor. Akita este una dintre aceste rase dar si alte rase nordice sau din China. Cainele a fost dealtfel primul prieten animal al omului si inca din rpeistorie l-a insotit in viata, la vanatoare sau chiar in lupta cum este cazul legiunilor romane cu caini.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*