Trei pisici oarbe adoptate de doi pitbulli

O poveste adevarata din lumea animalelor: trei pisici oarbe au fost adoptate de doi pitbulli. Incredibil dar adevarat, posibil doar in lumea sincera a aiumalelor. Simtind nevoia de protectie a pisicilor, doi fiorosi pitbulli au luat spre protejare trei pui de pisica fara vedere.

Povestea noastra se desfasoara in Statele Unite unde familia Stewart, iubitoare de animale, a adoptat trei pisoi fara vedere. Familia a acordat adapost si pentru alte animele de casa dar in aceasta situatie ce este iesit din comun: imediat dupa adoptarea celor trei pisoi orbi, acestia au fost „luati sub aripa” de doi pitbuli ai familiei. Doua dintre pisicile adoptate, Bruce si Willis, si-au pierdut vederea dupa ce ochii le-au fost scosi in urma unei infectii puternice. Cel de-at treilea pisoi, cu numele Helen a ramas fara ochi in urma unei operatii impuse de un glaucom sever, operatie de extirpare a ochilor fiind facuta cand avea 10 saptamani. Acest al treilea pisoi a fost salvat dintr-un adapost unde a fost dus de un om care a declarat ca va ucide pisica daca nu va fi luata de pe priorietatea sa.

In cele din urma, cei trei pisoi au fost salvati si acum se simt bine dupa ce s-au recuperat in urma interventiilor medicale. Si au fost primiti de familia Stewart din Statele Unite cu mare iubire. Si alaturi de cei trei pisoi au fost adusi si cei doi Pitbulli salvati de la un adapost de animale.

Povesti reale

Mai jos aveti un clip video (in engleza) cu povestea celor trei pisoi nevazatori si cei doi pitbulii care le ofera protectie in acest moment.

Alfie si Frankie (9 si respectiv 4 ani) au fost neglijati de stapanii lor. In mod fericit, cei doi caini au fost salvati de la cruzimile la care erau supusi de stapanii lor si dusi la un adapost. Intre timp, Alfie a devenit un caine dresat si utilizat pentru terapie psihologica pentru oameni.

Povesti cu pisici

Si cand Frankie si Alfie au intalnit cei trei pisoi, ei s-au atasat imediat de pisicile nevazatoare. Cei doi pitbulli se ocupa inclusiv de curatenia pisoilor, ii protejeaza, ii iubesc si dorm alaturi de ei. Prietenia dureaza de ceva vreme si „cainii fiorosi” sunt nedespartiti de pisoii lipsiti de vedere.

Povesti inedite

Povestea celor trei pisici oarbe luate in protectie de cei doi pitbulli reprezinta o noua dovada a sentimetelor pe care le pot dezvolta animalele, povesti adevarate din lumea lor din care oamenii au foarte multe de invatat. Povesti adevarate, povesti reale, povesti inedite din lume animalelor pe Blogul Lady’s.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*