O reţetă relativ simplă: tort din caşcaval. Tort din caşcaval pentru cei care iubesc acest produs.
Reţeta este explicată în acest articol. Un produs relativ uşor de realizat.
Acest tort poate fi modificat faţă de reţeat propusă. Puteţi de exemplu adăuga ciuperci alături de ingredientele recomandate.
O reţetă de aperitiv cu care veţi impresiona cu siguranţă asistenţa.
Reţetă tort din caşcaval
O bucată de caşcaval rotund sau pătrat se taie pe lăţime în 6 felii. Se freacă spumă 100 g unt cu puţină sare, piper şi Secretul Gustului. 300 g şuncă presată se taie în 4 felii, iar din feliile de caşcaval facem 2 tortuleţe.
Luăm o felie de caşcaval, o ungem cu puţin unt condimentat, peste unt punem o felie de şuncă, apoi altă felie de caşcaval unsă cu unt, altă felie de şuncă şi caşcaval pe deasupra. Presăm bine cu mâna, apoi ornăm pe deasupra cu unt frecat şi măsline.