Secrete ale vedetelor de la Hollywood – seruri anti-rid cu efect garantat

Mai avem astăzi habar cine a fost Don Quijote, cavalerul rătăcitor al lui Cervantes, întruchipat memorabil pe ecran de Peter O’Toole, cel ce îndrăznește « să viseze visul imposibil » și care se încăpățânează « să atingă steaua de neatins », cel ce aleargă după iubirea ideală, a sa Dulcineea, imaginată atât de sensibil de Sofia Loren, prototip al frumuseții și feminității secolului al XX-lea ?

O domnișoară cu bujori (naturali) în obrăjori a fost foarte încântată când i-am estimat deunăzi vârsta la 21 de ani, când ea avea de fapt 23. S-a bucurat peste măsură că mi s-a părut că este cu doi ani mai tânără decât era în realitate !

Mama mea de 88 de ani a făcut un lifting acum vreo 13 ani, care, zicea ea, «i-a ridicat moralul » ; și dacă medicul chirurg s-ar încumeta s-o mai opereze azi, ar mai face unul !

Concluzia decurge de la sine. Se pare că nu suntem niciodată suficient sau satisfăcător de tineri, iar calificativul de « bătrân » este indezirabil pentru toate vârstele.

Din fericire, visul nostru de a arăta și de a ne simți mereu tineri (cu accent pe femininul « tinere ») nu este atât de imposibil precum s-ar crede. El reprezintă un  obiectiv cuantificabil și realizabil, și, cel mai important, la îndemâna tuturor celor ce  se preocupă constant și informat  de această problemă. În acest sens, membrii “Clubului European 55 Plus” – medici, aromaterapeuți, ingineri chimiști și farmaciști – s-au îngrijit să procure cele mai noi și performante rețete de produse cosmetice anti-rid din lume, uleiurile esențiale pure și organice de cea mai bună calitate, pentru a creea și îmbutelia câteva blend-uri 100 % naturale, pe care acum le exportă în  SUA, patria inovației și a eficienței absolute. Desigur efectele benefice ale acestor produse românești apreciate în America merită să fie cunoscute și valorificate și în România, de toate domnișoarele și doamnele preocupate să-și mențină tenul tânăr și sănătos, neatins de trecerea timpului și de substanțele chimice nocive ce abundă în produsele cosmetice de pe piață.

Așadar, cercetări recente efectuate în SUA, Germania și Italia au demonstrat că asediul asupra ridurilor în secolul XXI nu se mai poartă cu creme faciale, care, oricât de scumpe, conțin substanțe chimice dăunătoare tenului, ci cu seruri 100% naturale, ale  căror molecule, mai mici decât ale unei creme obișnuite,  pătrund în  profunzimea dermului și se asorb ușor, ceea ce regenerează celulele pielii.

Unul dintre aceste   seruri anti-rid, Soluția anti-aging 100% naturală cu efect profund hidratant și reparatoriu, folosit de vedete cunoscute de la Hollywood  cum este Gwyneth Paltrow,  asigură netezirea vizibilă a ridurilor   după numai o lună și jumătate de utilizare. Grație  conținutului său bogat  în vitamine (E și B complex), minerale (Si, Cr, Cu, Zn, I), acizi grași esențiali și carotenoide, mixul de  uleiuri naturale și esențiale  de Jojoba,  Lavandă  și  Neem apără pielea de semnele îmbătrânirii prin eliberarea radicalilor liberi, iar tenul își păstrează sau recapătă, în cazul pielii mature,  elasticitatea și prospețimea tinereții.

O altă Soluție bio-activă anti-rid  promovată de specialiștii « Clubului European 55 Plus », cu același efect garantat de  reducere a ridurilor după numai o lună și jumătate de folosire, combină uleiul organic de sâmbure de caisă și uleiul  organic de semințe de măceșe, la care se adaugă uleiul  esențial (organic) de  semințe de morcovi și vitamina E.

  1.  Uleiul organic de sâmburi de caisăbogat în acizi grași saturați, polinesaturați, precum și în vitamina E, regenerează tenul obosit, uscat, ridat, tern, sau tenul matur, redându-i luminozitatea și vitalitatea. Îndepărtează ridurile fine și estompează ridurile adânci, precum și cearcănele și pungile de sub ochi.
  2. Uleiul de semințe de măceșe (Rosa Mosqueta/trandafir chilian) este un ulei organic ce aduce beneficii oricărui tip de ten datorită conținutului său bogat în antioxidanți (vitaminele C, E, D, precum și betacaroten, o formă de vitamina A), care combat radicalii liberi. Acizii săi grași (GLA și EFA) se transformă în prostaglandine (PGE), care regenerează membrana celulară și țesuturile, de unde rezultă și eficiența deosebită a uleiului de semințe de măceșe în  tratarea eczemelor și a acneei, pentru revitalizarea pielii mature lipsite de elasticitate și fermitate, a tenului  uscat și deshidratat sau a  tenului îmbătrânit prematur datorită expunerii exagerate la soare. Astfel, vitaminele C și A stimulează producția de colagen ; vitamina A (care, datorită moleculelor sale mici, pătrunde adânc în piele) în combinație cu acizii grași esențiali, hidratează și tonifică pielea, ceea ce reduce ridurile și înlătură petele de bătrânețe sau de soare, iritațiile, cicatricele de acnee sau roșeața din cuperoză.
  3. Uleiul esențial (organic) de semințe de morcov stimulează creșterea de noi celule și reduce stresul oxidativ datorită nivelului ridicat de antioxidanți (cum sunt licopenul și betacarotenul) pe care îi conține. Vitaminele A și E cu proprietăți hidratante, alături de vitamina C, cu rol protector, contribuie la regenerarea dermei, la tonifierea pielii din zona ochilor, la estomparea ridurilor și a petelor de bătrânețe.
  4. Vitamina E (tocoferol) conține antioxidanți solubili în grăsime ce aduc un aport important de nutrienți pielii, ceea ce contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire a acesteia. Prezentă în segmentele lipofile ale membranei celulare, vitamina E are un efect puternic antioxidant, protector, împotriva degenerării cauzate de radicalii liberi, dar și antiinflamator, regenerator. Vitamina E are un rol hotărâtor în hidratarea pielii, conferindu-i o strălucire plină de sănătate.

Rezultatele după numai 6 săptămâni de folosire a unuia dintre cele două  seruri faciale sunt spectaculoase. Cu atât mai radicale cu cât  tratamentul este însoțit de un stil de viață sănătos –  alimentație formată preponderent din legume și fructe, lichide 1,5-2 litri de apă pe zi, somn de cel puțin 7 ore pe noapte, mișcare fizică zilnică de cel puțin 30 de minute.

Doresc cititoarele noastre să-și creeze propriile combinații de uleiuri esențiale anti-rid sau anti-aging? Nimic mai simplu !!! Cu condiția însă de a  utiliza doar uleiuri esențiale organice sau pure cu valoare terapeutică certificată,  cum sunt cele produse de firma americană doTerra (al cărei nume provine din latină și înseamnă „Darul Pământului”)! Vă invităm să alegeți dintre uleiurile esențiale pe care le folosea pentru  întinerire și viață îndelungată, în Egiptul antic, însăși regina Cleopatra, vestită pentru frumusețea ei ! Iată lista secretă a acestor uleiuri esențiale nobile, adevărate fântâni ale tinereții : cedru, chiparos, coriandru, fenicul, ghimbir, helichrysum, ienupăr, levănțică, lavandină, mentă, rozmarin, salvie,  scorțișoară, smirnă, tămâie, vetiver. Iar dacă nu aveți timp să cercetați virtuțile fiecăruia dintre aceste uleiuri în parte, cu  siguranță merită încercat efectul uneia dintre soluțiile anti-rid/anti-aging 100% naturale « ready-made » propuse  de « Clubul European 55 Plus », sau ale unui ser similar, deși mult mai scump, « Immortelle », promovat de doTerra.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*