Reţete aperitive cu ardei şi ou

Reţete aperitive cu ardei şi ou – Reţete aperitive rapide uşoare. Aveţi invitaţi, aveţi musafiri… pregătiţi aperitive. Vă oferim două reţete de aperitive uşor de abordat. Două reţete gastronomice pentru două aperitive de mare senzaţie.

Reţetă ARDEI KAPIA UMPLUŢI CU BRÂNZĂ

Un aperitiv foarte căutat: ardei capia umpluţi cu brânză. Este important să aveţi la dispoziţie ardei de calitate.

La fel, brânza este foarte importantă. Este necesar să o gustaţi înainte de a vă apuca să realizaţi acestă reţetă de aperitiv.

Ingrediente reţetă ardei capia cu brânză

5-6 ardei capia, 500 g brânză, 250 g margarină, sare, piper, biovegetal, mărar şi pătrunjel.

Preparare apertitiv

Se curăţă ardeii de cotor, se umplu cu pastă din brânză, apoi se dau la rece timp de 23 ore, după care se taie felii şi se ornează platoul cu salată verde.

Reţetă CORĂBIOARE DE OU PE SOS DE SMÂNTÂNĂ

Alintată prin denumire, reţeta de corăbioare de ou pe sos de smântână este una de efect. Platingul este foarte important pentru prezentarea acestui aperitiv.

Ingrediente reţetă corăbioare de ou

7 ouă fierte tari, 3 roşii mici tăiate în jumătăţi, 3 măsline verzi, 3 măsline negre, 4 fire de busuioc, mărar, pătrunjel, ½ ardei roşu şi ½ galben, sare, piper, 5 codiţe de ceapă verde, 200 g smântână, 100 g iaurt, o lingură de ulei, o lingură de zeamă de lămâie.

Preparare apertiv corăbioare de ou

Tocăm verdeţurile, le condimentăm şi le amestecăm cu smântâna, iaurtul, uleiul, oţetul şi cu un ou strivit cu furculiţa. Turnăm acest sos pe un platou, peste care adăugăm ouăle tăiate în două cu gălbenuşul în sus. Înfigem în fiecare ou câte o scobitoare cu măslină sau roşie şi decorăm cu pătrunjel verde.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*