Reţetă tort din omletă

Reţetă tort din omletă – reţete aperitive speciale româneşti. O reţetă de tort din omletă care nu are nicio legătură cu deserturile. O reţetă tort din omletă care poate constitui o masă dar şi un aperitiv pentru orice ocazie.

Reţetă tort din omletă

Reţeta pentru tort din omletă are un nivel de dificultate redusă. Important este însă să utilizaţi ingrediente proaspete şi de calitate. Totul se bazează în primul rând pe realizarea omletei. Şi, pentru a avea o omletă pufoasă şi crescută, este important să bateţi foarte bine ouăle.

Ingrediente reţetă TORT DIN OMLETĂ

12 ouă, 3 linguri de făină albă, sare, piper, delicat, 1 pachet de margarină, 500 g brânză de vaci, o linguriţă de paste de tomate, o lingură de spanac fiert şi tocat, 2 linguri de paté de ficat şi o lingură de mărar tocat fin.

Preparare reţetă tort din omletă

Se fac 6 foi de omletă pe care le ungem cu creme diferite. Practic facem 6 omlete separate într-o tigaie de preferat specială. Apoi utilizăm „umplutura” ca la reţeta de tort.

Folosiţi o cremă făcută din brânză de vaci cu margarină şi mirodenii, o cremă făcută din brânză de vaci cu spanac, o cremă din brânză de vaci cu mărar, o cremă din paté cu margarină şi o cremă din brânză de vaci şi paste tomate.

Punem câte o foaie de omletă şi un rând de cremă, după care repetăm până terminăm. Se serveşte ca gustare, ca aperitiv. Totul se taie ca şi tortul si se poate pune pe platul cu antreuri sau pe un platou separat.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*