Reteta salata de icre imitate

Reteta salata de icre Sanda Marin. Reteta de salata de icre imitate asa cum este inclusa in cartea de bucate Sanda Marin. Un aperitiv extrem de cunoscut in bucataria romaneasca. Este reta binecunoscuta de salata de icre. Aveti in acest articol ladys Blog cea mai cunoscuta reteta pentru salata de icre ce include si pasta de peste.

O salata de icre ce se constituie intr-un aperitiv special. Reteta de salata de icre imitate este inspirata din cartea de bucate Sanda Marin. O reteta de aperitiv ce poate fi realizata relativ usor. Urmati cu atentie indicatiile de mai jos si veti obtine un aperitiv deosebit.

Reteta salata de icre

Din cartea noastra de bucate nu putea lipsi cunoscuta salata de icre. O regasiti mai jos asa cum o explica Sanda Marin.

1/4 ceaşcă cu apă, 4 linguri griş, 1 lingură pastă de peşte, 1/2 linguriţă boia, 100 g ulei, 1 linguriţă oţet sau zeamă de lămâie, o ceapă mijlocie.

Se pune apa la fiert într-o cratiţă mică. Când apa dă în clocot, se toarnă grişul în ploaie. Se fierbe amestecând, până ce pasta devine potrivit de consistentă. Se dă la o parte şi după ce s-a răcorit, se freacă punând pasta de peşte, boiaua pentru culoare şi ulei ca la orice salată. Se potriveşte de sărat şi de acru, se adaugă ceapă tocată şi se aşază pe o farfurie, punând câteva măsline împrejur.

Reteta pentru salata de icre este inspirata din cartea de bucata Sanda Marin si recomandata de Ladys Blog.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*