Reteta pasca cu branza dulce

Reteta de pasca cu branza dulce. O reteta de pasca cu branza dulce usor de realizat. Ladys Blog va aduce o noua reteta de desert care este potrivita pe orice masa mai ales cu ocazia Sarbatorilor Pascale. Reteta de pasca cu branza dulce pe care o prezentam in acest articol are nevoie de 60 de minute pentru premarare, o perioada de 50 de minute pentru copt, o reteta cu dificultate usoara, componetnele retetei sunt pentru 6 persoane.

Va recomandam pentru aceasta reteta sa folositi branza dulce luata de la productori sau de la magazinele de specialitate. Branza dulce din supramarketuri contine conservanti si deseori nu stiti ce mai contine pe langa branza. Tototdata trebuie incurajati si micii producatori si vanzatori. O branza dulce cumparata de la producator nu se compara cu produsele conservate din hypermarketuri.

Aceasta reteta de pasca cu branza dulce este foarte usor de gatit, are o textura gingasa si un gust fabulos, ideala pentru sarbatorile de Pasti. Este atat de fina, rafinata si aromata, încat toate gospodinele vor fi curioase sa afle reteta. Rasfatati-va persoanele dragi cu o pasca delicioasa, moale si exceptional de fina.

Ingrediente pasca cu branza dulce

O reteta de pasca cu branza dulce bazata bineinteles pe branza si… stafide. Iata componentele pentru aceasta reteta de pasca cu branza dulce: 1 kg branza dulce de vaci, 6 oua, 220 gr. zahar, 6 linguri faina, 6 linguri amidon, 1 plic praf de copt, 1 lingurita esenta de vanilie, 150 gr stafide, 20 gr. ornamente pentru prajituri.

Preparare pasca cu branza dulce

  • Intr-un bol amestecati branza de vaci, 200 g zahar pudra si 6 galbenusuri, pana se omogenizeaza compozitia. Adaugati esenta de vanilie, esenta de lamaie, mixati si treptat încorporati faina, amidonul si praful de copt.
  • Intr-un bol bateti albusurile, pana capata compozitia unei spume dense si pufoase.
  • Adaugati albusurile batute peste amestecul de branza si cu ajutorul unei spatule amestecati atent, pana se omogenizeaza compozitia. Adaugati stafidele si atent încorporati-le în aluat.
  • Turnati aluatul într-o tava detasabila (diametru 26 cm) unsa cu unt si dati-o în cuptorul preîncalzit la temperatura de 180˚C, timp de 50 de minute. Presarati pasca cu zahar pudra si ornamente pentru prajituri.

In acest articol Ladys Blog a folosit pentru reteteta de pasca cu branza dulce informatii de la savuros.tv.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*