Reţetă Geagic

Reţetă Geagic – preparare salată turcească Geagic. Vorbim despre o reţetă dobrogeană: salata Geagic. Este o salată rucească uşor de realizat, o salată prietenoasă. O salata deosebit de gustoasa ce poate face ca mancarea grasa sa fie mai usoara. Geagic este o delicioasa salata turceasca, asta daca vreti sa incercati o reteta inedita. O reţetă pentru o salată uşoară si picanta. Cu aceasta reteta de geagic usor de preparat, picanta si racoroasa va veti surprinde placut familia sau musafirii.

Reţetă Geagic – preparare salată turcească: timp necesar pentru preparare 5 minute. O reţetă de dificultate mininimă. O salată turcească ce va impresiona cu siguranţă.

Ingrediente reţetă Geagic

  • 2-3 catei usturoi,
  • 1 l iaurt,
  • 3 castraveciori verzi,
  • o legatura de marar.

Preparare salată turcească Geagic

Se piseaza usturoiul, se curata partial castravetii si apoi se rad pe o razatoare mare sau se fac cubulete foarte mici. Mararul se toaca fin. Se adauga iaurtul si sarea, dupa care se amesteca toate ingredintele.

Salata turcească se serveste la mancarurile grase, in special de berbec. O reţetă inedită, sănătoasă dar şi picantă.

O salată pe care o puteţi pregăti cu uşurinţă. O reţetă pentru o salată turcească ce va face o impresie plăcută dacă aveţi musafiri. Nu sunt foarte multe de spus decât că este o reţetă recomandată pentru a însoţi mâncărurile grase.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*