Remedii pentru celulită

Acesta este primul articol de pe Blogul Lady’s despre tratamentul celulitei. Remedii pentru celulită, tratament celulită cu metode naturale. Vom publica câteva articole pe tema tratamentului celulitei. Remedii pentru celulită sau cum putem doamnelor să reducem efectul de „coajă de portocală”. Potrivit unor statistici, între 75 şi 85% dintre femei şi bărbaţi au celulită. Nu este vorba aşadar doar de femei cu celulită. Ci şi de bărbaţi care dezvoltă celulita. O altă informaţie furnizată de acest studiu este că şi persoanele slabe fac celulită. Sunt probabil numeroase tratamente, remedii pentru celulită. Şi cu siguranţă, multe dintre doamnele şi domnişoarele care citesc acest articol au apelat cel puţin odată la o cremă anticelulită.

Vom prezenta câteva dintre cele mai cunoscute şi „încercate” remedii pentru celulită. Tratamente naturale anticelulită. Soluţii pentru dispariţia rapidă a celulitei, fără a le prezenta într-o ordine anume. Utilizaţi oricare dintre tratamentele propuse şi în cele din urmă veţi scăpa măcar în parte de celulită.

Câteva cuvinte despre celulită

Celulita? Numai la auzul acestui cuvânt multe femei se sperie. Uitându-vă în oglindă şi observând dezvoltarea celulitei pe anumite părţi ale trupului vă gândiţi că nimic nu poate fi mai traumatizant.

Dacă suferiţi de celulită chiar acum când citiţi acest articol, fiţi sigură că vom analiza această problemă. De fapt presupunem că aveţi deja celulită pentru că titlul articolului v-a atras deja atenţia. Şi sunteţi în căutarea unui tratament pentru celulită. Din fericire puteţi scăpa de celulită foarte uşor. Cu metode şi tratamente anticelulită naturale. Şi nu este nevoie să cheltuiţi foarte mulţi bani. Cu toate că puteţi apela şi la o cremă anticelulită dar tot cu compuşi naturali. vestea bună este că nu trebuie să cheltuiţi bani şi timp pentru a obţine rezultate. În cele din urmă veţi  putea purta fuste scurte fără a vă mai feri să arătaţi zonele afectate de celulită.

Ce este celulita şi ce o cauzează?

Cremă anticelulităSe estimează că 85% dintre femei suferă de celulită. Şi cel mai numeros grup este cel al femeilor de peste 30 de ani. După această vârstă aproximativ 95% dintre femei au celulită. Iar dintre femeile care suferă de celulită, putem spune cu siguranţă că 100% dintre ele o urăsc cu pasiune! De asemenea, asta e o problemă ce afectează femeile cu orice tip de siluetă. De aceea nu trebuie să se creadă că trebuie să fii „grasă” pentru a avea celulită. Cele mai afectate zone sunt coapsele, spatele picioarelor, șoldurile, fesele şi zona stomacului.

Celulita este provocată de celulele grase care „plutesc” liber, chiar sub suprafaţa pielii. Aceste depozite de grăsimi ciudate arată la fel ca brânza cottage sau coaja de portocală. Formele celulitei încep să devină cu adevărat vizibile atunci când ţesuturile conjuctive care ţin împreună pielea şi muşchii dezvoltă un strat gros de grăsime între ele. Când aceste „grăsimi plutitoare” se acumulează şi cresc în dimensiuni, se împing în piele, de sub ea, ceea ce dă aspectul de „formă brută” pentru celulită. Sau, ceea ce numim popular, „coaja de portocală”.

Motive principale pentru celulită

Modificările hormonale, acumularea de chimicale şi toxine în organism, în mod particular celulele grase sunt cele mai cunoscute cauze pentru celulită. Iată însă o listă şi cu alte motive care duc la celulită:

  • Dieta nesănătoasă.
  • Metabolismul lent.
  • Lipsa exerciţiilor anaerobice.
  • Deshidratarea.
  • Circulaţia slabă.
  • Lipsa de colagen o sănătate precară.
  • Grosimea şi culoare pielii.

Tratamentul celulitei: o afacere uriaşă

În fiecare an femeile cheltuiesc miliarde de dolari pentru reducerea celulitei. Costurile sunt cuprinse între 20-30 de dolari pentru o cremă anticelulită şi 5-7000 de dolari pentru cele mai recente tratamente cosmetice cum ar fi cele cu Cellulaze  şi PelleFirm. Sunt de asemenea şi intervenţii chirurgicale. Opţiunea chirurgiei plastice, de liposucţie, costă foarte mult. Dar realitatea este că se cheltuieşte foarte mult şi pe tratamente de ultimă generaţie: spa, cu laser, masaj exfoliant sau pentru produse destinate fermităţii pielii. Toate acestea implică cheltuirea unei sume uriaşe de bani. Apelaţi la remedii pentru celulită naturale, la îndemână.

Cu toate că veţi constata îmbunătăţiri (uneori), deseori se constată doar rezultate minime şi nu durează foarte mult. Mai mult, dacă apelaţi la metodele amintite, va fi nevoie să continuaţi cu tratamente regulate în următorii ani. Ceea ce o să vă golească şi mai mult conturile bancare.

Tratament celulită

Sfatul Blogului Ladys

Sfatul pe care îl dă Blogul Ladys pentru toate doamnele care se gândesc să pornească pe această cale costisitoare este: nu o faceţi! Găsiţi mai degrabă tratamente anticelulită mai puţin costisitoare, la îndemână, naturale. Răsplata va fi foarte mare. Dar aveţi nevoie de dedicaţie şi să citiţi remediile anticelulită propuse de Ladys Blog.

Tot din perspectiva afacerilor care s-au dezvoltat în jurul celulitei: nu ascultaţi tot ce se spune. Mai ales ce spun chirurgii, esteticienii care sunt asociaţi cu procedurile şi produsele amintite mai sus. Cu siguranță că ei o să vă spună că oferă cele mai bune tratamente anticelulită de pe planetă. Şi adevărul este că nu aveţi nevoie nicidecum de metode scumpe. Puteţi scăpa cu siguranţă de celulită folosind remedii naturale, cu produse aflate la îndemână, acasă. Dacă veţi urma cele câteva sfaturi şi reţete pe care le vom prezenta veţi avea rezultate pozitive.

Vom prezenta în acest articol primele două remedii pentru celulită. Dintr-o serie ce va continua. Două tratamente pentru celulită uşor de urmat şi aplicat. Vom continua cu articole pe această temă în viitor. Intenţionăm să prezentăm mai multe remedii pentru celulită pentru a vă fi alături în rezolvarea acestei probleme. Remedii pentru celulită bazate pe informaţii de calitate.

Primul remediu pentru celulită: detoxifierea

Suntem toate expuse la numeroase cantităţi de elemente chimice şi toxice în fiecare zi. pe care le asimilăm prin ce mâncăm, prin ce bem, prin ce respirăm. De fapt, nu avem foarte multei căi pentru a scăpa de aceste elemente care ne afectează. problema este că aceste toxine şi chimicale se acumulează în organismele noastre de-a lungul timpului. Pe lângă riscurile generale la adresa sănătăţii, acestea pot provoca şi probleme nedorite cum este de exemplu celulita.

Şi pentru că organismul nostru este inteligent, decât să permită acumularea toxinelor în organe, redirecţionează toxinele şi chimicalele pe cât mai mult posibil spre celulele grase. Din acest motiv, „celulele care plutesc” vor fi încărcate cu aceste toxine. Problema este că toxinele provoacă dezvoltarea şi extinderea ca dimensiune a celulitei. Ceea ce nu este bine. Pentru că aceste celule cu grăsimi care se măresc şi se deplasează, celulita devine mai gravă, mai vizibilă.

Cum procedăm la detoxifiere

Reducerea celuliteiDin informaţiile prezentate reiese clar că dacă veţi urma o detoxifiere pentru organism, aceasta vă va ajuta cu siguranţă la ameliorarea şi retragerea celulitei. Începeţi să urmaţi o dietă curată, verde, neprocesată. Pe cât mai mult posibil. Asta presupune că toate alimentele rafinate şi procesate dispar şi apar fructele şi legumele în locul lor. Cumpăraţi-vă un Nutribullet sau un blender serios şi începeţi să consumaţi zilnic smoothie-uri şi sucuri. Investiţia pe care o veţi face în acest aparat îşi va dovedi cu siguranţă eficienţa pe termen lung. NU numai că veţi reduce şi veţi da înapoi celulita, dar veţi fi mult mai sănătoasă şi veţi avea cu mul mai multă energie.

Adiţional, cumpăraţi suplimente de bună calitate cum sunt parful de iarbă, spirulina sau chlorella. Puteţi de asemenea include aceste lucruri într-un mix de smoothie. Aceste alimente verzi au probabil cea mai mare putere de toxifiere şi curăţare de pe planetă.

Remedii pentru celulită: hidratarea

Deshidratarea este cu siguranţă una dintre principalele cauze ale celulitei. Deshidratarea conferă pielii un aspect îmbătrânit, ciudat, deloc atractiv. Hidratarea în schimb netezeşte suprafaţa pielii şi îi conferă o strălucire şi o textură sănătoasă. Apa este de mare ajutor pentru detoxifiere. Începeţi să beţi, mai întâi mai puţin, apoi să ajungeţi la 8-10 pahare de apă filtrată în fiecare zi. Încercaţi să beţi primele două pahare dimineaţă, când vă treziţi, pe stomacul gol. Primul lucru pe care să îl faceţi în fiecare zi: să beţi apă. Înainte de a mânca sau de a bea orice altceva: beţi apă. Şi asiguraţi-vă că aţi adăugat o felie sau două de lămâie proaspătă sau de castravete. Sau ambele folosite în apa pe care o beţi. Lămâia şi castravetele sunt detoxifiaţi puternici.

Vom reveni cu siguranţă la acest subiect în articolele viitoare. Remediile şi soluţiile pentru tratatrea celulitei propuse de Ladys Blog nu se opresc cu siguranţă aici.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*