Reguli pentru alegerea inelului de logodna

Se spune ca nu exista un moment prielnic pentru logodna. Insa atunci cand ai inelul perfect, scenariul ideal in care ceri mana iubitei tale pare sa se desfasoare in fata ochilor. Nu degeaba alegerea inelului este un motiv de presiune, acesta fiind in fond elementul central al momentului de propunere. Preferintele pot fi atat de variate, dificil de intuit si cu atat mai multe batai de cap de cap intervin in acest demers.

Un punct de plecare sunt colectiile de inele de logodna, cele care surprind cu fiecare model in parte. Acestea tin pasul cu tendintele, dar si cele clasice au capacitatea de a impresiona, iar efectul de a cuceri este garantat.

Ce vor femeile in materie de inele de logodna? 

Poate e greu de crezut ca preferintele si nevoile lor ar putea fi vreodata identificate. Insa de incercat, cu siguranta merita. Majoritatea reprezentantelor feminine isi imagineaza acest moment unul dintre cele mai romantice, marcat cu un inel in acelasi stil. Astfel, in cazul lor inelele de logodna clasice raman o recomandare. Poate fi vorba de cele realizate din aur galben, in centrul carora troneaza o piatra stralucitoare.

O alta categorie este a celor care au o slabiciune pentru tot ceea ce inseamna modern si neconventional. Intrucat isi doresc sa se remarce prin altceva, intrucat isi doresc ceva diferit, se poate alege cu incredere un inel din aur colorat; variante ar putea fi inelul din aur roz sau alb. Piatra centrala ramane piesa de rezistenta a inelului, iar din varietatea de forme si modele trebuie selectate numai cele care se inscriu in pagina modernismului.

Ce poveste ascund diamantele?

Un aspect deloc de neglijat este piatra care va fi punctul de interes al inelului. Aceasta reprezinta supremul, indica cat de pretios este un inel, la propriu chiar, deci devine ceea ca va impune numeroase exigente. In cazul pietrelor pentru inelele de logodna, diamantele sunt cele care castiga detasat la capitolul popularitate, si nu numai.

Daca mai demult numai anumite clase sociale isi permiteau sa achizitioneze metale pretioase cu pietre pe masura, numite nestemate din motive bine intemeiate, acum situatia e usor diferita. Treptat, oamenii au inteles ca o astfel de investitie merita, ca astfel de pietre pretioase marcheaza un moment important in plan sentimental. Astfel, se tine cont de unicitatea acestui moment, deci este de inteles dorinta de a alege dintr-o clasa superioara de inele ceva cu adevarat special. In fond, inelul de logodna este cadul fara egal, iar in plan simbolic semnifica asumarea unei responsabilitati, incheierea unui legamant serios, o promisiune a vietii. Ce altceva ar putea fi asociate cu aceasta poveste unica daca nu fascinantele diamante?

Alternative si recomandari de inele de logodna la moda in anul 2019

Eleganta va fi mereu un reper, nu se va demoda nicioda. De la diverse taieturi si forme ale pietrei si pana la designuri tot mai deosebite de inele, stilul unic, personalizat va ramane la mare cautare si anul viitor.

Deoarece fiecare femeie este speciala si unica in felul sau, va avea tot dreptul sa primeasca un inel pe masura, cu un design unic. Din gama tipologiilor se va putea selecta, rand pe rand, fiecare element. Gravura este asigurata, alaturi de redimensionare, ambalare si transport. Drept dovada a autenticitatii diamantului, acesta vine insotit de un certificat menit sa confirme veridicitatea sa. Astfel, diamag.ro se preocupa de toate etapele alegerii si personalizarii inelului de logodna.

Inelul selectat dupa criterii vizuale

Desigur ca inelul de logodna este captivant, insa i se potriveste ei? In complexitatea sa, aceasta trebuie sa corespunda cu personalitatea, stilul si nu in ultimul rand, caracteristicile purtatoarei. Prin urmare, un inel din aur galben flateaza un ton al pielii mai inchis, in timp ce unul roz se armonizeaza perfect cu un ton mai deschis.

In plus, forma si marimea inelului, precum si forma diamantului atunci cand sunt alese inspirat vor pune in valoare mainile celei care va purta cu mandrie pretioasa bijuterie.

In orice caz, specialistii indica alegerea unui inel mai lat si cu o piatra pe masura, daca purtatoarea are degetele late. Pentru degete scurte se recomanda acele pietre care creeaza iluzia de alungire si subtiere, eventual o taietura ovala, marquise sau in forma de lacrima. In situatia celor cu atriculatii foarte vizibile, este bine ca piatra sa fie mai mica, iar accentul sa cada pe forma, fie ea ovala, patrata, sau dreptunghiulara.

Inspira-te din colectiile de pe www.diamag.ro si creeaza inelul ideal.

Citeste mai departe articolul pe: (P) Reguli de aur pentru alegerea inelului de logodna

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*