Reguli de dieta dupa Sarbatori

Ladys Blog va ofera solutia! Sfaturi Lady 4 Lady’s pentru a scapa de kilogramele acumulate in timpul sarbatorilor. Incearca sa slabesti usor, fara efort, dupa ce ai fost asaltata de bunatatile pe care le-ai consumat in timpul Sarbatorilor. Fie ca este vorba de Craciun, de Revelion, cu siguranta ca „te-ai ghiftuit” si ai gurstat din toate bunatatile. Nu ceda dupa cest rasfat si incearca sa revii la greutatea pe care ai avut-o inainte de a ataca pantagruelic toate bunatatile incluse in meniul de Craciun, Revelion sau Paste. Ladys Blog va ofera 3 sfaturi simple pentru a va mentine in forma.
Daca ne spune cantarul ca am pus 2,3,4, hai 5 kilograme de sarbatori, tendinta generala este sa ne aruncam cu graba in regimuri primejdioase pe care prin martie, aprilie vom ajunge sa le regretam. Tocmai de aceea imi permit sa vin cu urmatoarele sfaturi de baza.

1. Nu va taiati drastic caloriile, nu aceasta este solutia.

Daca dupa belsugul de Craciun si Revelion va retezati portiile cu 80%, organismul va fi complet bulversat si veti avea numai probleme. De fapt, asa se si nasc tulburarile grave de alimentatie – de la diete dure care efectiv tortureaza corpul. Mancati trei mese, ciuguliti gustari, depasiti 1000, chiar 1200 de calorii zilnic. Nu faceti exces dar nici nu taiati din scurt caloriile.

2. Nu renuntati la alimentele dupa care striga bietul organism.

si ma refer aici la legume, fructe, nuci, migdale – produse care ii fac bine si care il mentin la capacitate optima. Daca veti imbratisa o dieta disociata sau una numai cu proteine, veti strica echilibrul nutritional si veti suporta consecintele. Vorba aceea „Orice, dar cu moderatie” este tare potrivita!

3. Nu fugiti de sport.

Este o greseala sa credeti ca puteti la infinit sa slabiti repede si armonios fara el. si in plus, de ce sunteti dispusi sa renuntati atat de usor la toate beneficiile medicale cu care vine la pachet? Poate ca ceea ce mancam are un cuvant mai greu de spus in privinta kilogramelor pierdute, dar sport este cel care dicteaza tonifierea. Ar fi pacat sa lipseasca.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*