Platou cu aperitive

Platou cu aperitive – preparare platou aperitiv. Deşi teoretic este uşor aveţi nevoie de informaţii practice pentru a realiza un platou cu aperitive. Un platou aperitive: esenţial pentru a avea succes în realizarea şi prezentarea unei mese pentru musafiri.

Platoul cu aperitive deschide masa. Este primul produs gastronomic pe care îl puneţi pe masă la orice eveniment.

Acest articol vine cu informaţiile elementare pentru realizarea unui platou cu aperitive.

Probabil vă întrebaţi ce include un platou cu aperitive.

Un astfel de platou este esenţial pentru orice masă. Ne-am gândit că este important să vă oferim informaţii pentru compunerea, realizarea unui platou cu aperitive.

PLATOU CU APERITIVE

Un platou cu aperitive trebuie să includă câteva produse gastronomice. Indiferent de meniul pe care îl oferiţi la orice festivitate: aveţi nevoie de aperitive. Aceste aperitive sun folosite la orice eveniment sau ocazie.

Şi, de regulă, separat de aperitivele de sine-stătătoare, de aperitivele specifice (corăbioare din ouă, chec aperitiv, rulade aperitiv etc.) trebuie să construim şi in platpu general cu aperitive. Acest platou poate respecta sfaturile de mai jos sau poate combina produsele generale de aperitiv cu cele specifice enumerate în paranteza de mai sus.

Compunere platou cu aperitive

Iată câteva produse gastronomice pe care un platou cu aperitive ar trebui să le cuprindă:

  • Ficăţel de pasăre prăjit şi învelit în feliuţe de bacon,
  • Prune uscate înmuiate, cu sâmburii scoşi şi umplute cu miez de nucă. Se poate înveli în slănină.
  • Se adaugă trei roşii tăiate nufăr şi umplute cu vinete coapte, tocate şi frecate cu ulei şi usturoi.
  • Se fac bulete din cartofi şi caşcaval, apoi un ou, făină, după care sunt făcute biluţe care se prăjesc în ulei încins.
  • Feliuţe asortate de şuncă şi caşcaval. Eventual se folosesc suprapuse caşcaval, şuncă, salam, apoi se taie cu forme speciale.
  • Se adaugă salată verde pentru decor, şuncă presată, muşchi filé şi rondele din salam uscat şi câteva triunghiuri de brânză telemea.
Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*