Mircea Badea altoit din nou de motociclistul Teodor Constantin

Mircea Badea, vedeta Antenei 3, a cerut să-şi ia revanşa după ce a fost învins într-o primă confruntare cu motociclistul Teodor Constantin. Mircea Badea a insistat pentru a i se acorda o revanșă după ce prima dată a fost învins umilitor de motociclistul pe care în jignise pe postul de televiziune Antena 3. Sâmbătă, 1 februarie, a avut loc „revanşa” solicitată de vedeta Antena 3. A fost însă o luptă extrem de scurtă care a scos în evidenţă că vedeta de televiziune este puternică doar în cuvinte dar în ring nu are calităţi de luptător.

Motociclistul luptător l-a făcut KO pe Badea, după o combinație de două lovituri. Mircea Badea bătut din nou… Ulterior, luptătorul a publicat un mesaj pe pagina de socializare.

Mircea Badea bătut în câteva secunde

Lupta a durat cel mult şase secunde. Mircea Badea a primit o lovitură dură, care l-a făcut KO, având nevoie de intervenția medicilor. După câteva zeci de secunde, prezentatorul TV și-a revenit. O lovitură directă în barbă, ca la şcoala de box elementară. Nu upercut, nu croşeu… O lovitură directă dată în barba unui amator cu pretenţii de luptător. Lovitura l-a leşinat instant pe Badea.

La scurt timp după ce momentul video a ajuns în online, Badea a reacționat pe pagina sa de Facebook:

Mircea Badea bătut: „Sa spui despre asta ca e „motociclist”, când vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este automobilist pentru ca șofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodată. Atfel, totul ok. Ne vedem mâine la emisiune de la 21.00 la 24.00.
P.S. Sa spui cum „am fost leșinat minute bune” este fake news: nu te lasă doctorul sa te ridici pana nu ti face teste. N-am făcut deloc caz de meciul asta înainte, n-o sa fac nici după.”

Aceasta e a doua oară când Mircea Badea ia bătaie de la același Teodor Tedi Emi.

Mircea Badea bătut… urmarea

La scurt timp după ce a fost învins fără drept de apel, Mircea Badea a „beneficiat” de o atenţie deosebită în mediul online. Şi au început să apară pe reţele de socializare fotografii şi comentarii după ce a fost învins fără drept de apel de motociclistul provocat.

De unde a pornit

Mai mulți motocicliști l-au confruntat pe Mircea Badea la sfârșitul lunii august 2014, după ce acesta i-a amenințat pe post pe unii dintre ei. În august, Badea și-a mutat biroul în curtea din fața sediului Antenei 3. După acest moment, realizatorul a început să fie șicanat de motocicliști care treceau pe lângă sediul Antenei și turau motoarele.

„Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta rău de tot de o să intru la pârnaie pe bune, 10 ani cu executare, măcar. (…) Prietene, eu pe ăsta o să-l caut acasă (…) Hai să moară în chinuri groaznice dacă se poate și să le sărim cu picioarele pe cap”, spunea atunci Badea.

După aceste afirmații, motocicliștii au venit în fața lui Badea cerându-i să se țină de cuvânt.

„Mircea, rămâne sau nu valabilă provocarea?”, i s-a adresat un motociclist lui Badea. „Mă, tu acuma ce vrei exact de la mine”, îi spune acesta apropiindu-se de el și dându-și cravata jos de la gât. „Ai spus că tu te bați, că nu știu ce, nu știu cum…”, i-a spus motociclistul.

Badea l-a provocat de două ori

M-ai amenințat live, m-ai înjurat de mamă, mi-ai arătat semne obscene și ai venit cu bâta la mine”, i-a mai spus motociclistul .„Păi, bate-mă”, i-a spus Badea, întinzând obrazul spre el. „Eu sunt aici, tu m-ai amenințat pe mine. Ai ocazia. Pune în aplicare ce ai spus că vei face”, i-a răspuns motociclistul. „M-am răzgândit”, i-a spus Badea.

Discuția de atunci între Badea şi motociclistul Tedi Emi

„Motociclist: Ești de acord că violența naște violență?
Mircea Badea: Da.
Motociclist: Nu ar fi fost mult mai simplu să spui pe post: Aș avea rugămintea ca motociclistul care trece să tureze mai puțin, că mă bruiază?
Mircea Badea: Prietene, lasă-mă, că ăla făcea special.”

Mircea Badea bătut din nou

După altercaţiile din 2014 urmate de o luptă în ring în care a fost învins, Mircea Badea a cerut insistent revanşa. Şi revanşa a fost mai umilitoare decât primul meci în ring. Vedeta de televiziune cu gura mare şi-a primit un KO în mai puţin de 6 secunde. Mircea badea bătut din nou după ce a solicitat de fapt revanşa…

Aroganţa şi limbajul vulgar au primit un răspuns pe măsură.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*