Metoda makeup artistului Rihannei pentru ca rujul să reziste întreaga zi

Ruj care să reziste toată ziua pe buze? Sună ca un vis, însă cu o tehnică de aplicare eficientă, îl poți face realitate. Iată metoda makeup artistului Rihannei pentru ca rujul să reziste întreaga zi.

Lisa Eldridge a lucrat și lucrează cu celebrități pe care le admirăm, precum Rihanna, Emma Watson, Keira Knightley sau Rosie Huntington-Whiteley. Acestea fiind spuse, ne punem toate speranțele în metoda ei de aplicare a rujului, care promite să asigure o rezistență-record pe buze.

Metoda makeup artistului Rihannei pentru ca rujul să reziste întreaga zi

În primul rând, pregătirea buzelor este un pas esențial pentru ca produsul să aibă o aplicare impecabilă și rezistentă. „Rujul întotdeauna va arăta mai bine și va reista mai mult pe buze catifelate, bine hidratate, așa că aplică un strat de balsam și lasă-l să acționeze în timp ce îți faci baza machiajului. Iar dacă buzele tale se descuamează, șterge-le cu un bețișor de ureche – aplică puțină presiune când faci asta (acest lucru va îndepărta cu grijă particulele uscate)”, a explicat Eldridge, conform GLAMOUR UK.

Însă adevărata magie are loc în timpul aplicării. „Pentru un look de Hollywood complet, aplică primul strat cu o pensulă de buze, uniformizând culoarea, iar apoi tapotează-le cu un șervețel (pentru a șterge excesul de produs, n.r.). Apoi, folosind un creion de buze, perfecționează-ți conturul buzelor, integrând produsul către interiorul buzelor. Apoi aplică un al doilea strat de ruj. Această aplicare în trei straturi crește rezistența machiajului și îi conferă un finiș foarte uniform și profesional”, a explicat makeup artistul Rihannei.

https://www.instagram.com/p/BppnDJ3hVxp/

Iar dacă ești în căutarea produsului perfect pentru a încerca metoda Lisei Eldridge, ți-am pregătit o selecție cu șase rujuri noi în luna noiembrie. Cu siguranță noutățile acestei luni îți vor atrage atenția – brandurile s-au pregătit cu formule revoluționare și nuanțe ultra intense, perfecte pentru sezonul rece.

Foto: Hepta

Citeste mai departe articolul pe: Metoda makeup artistului Rihannei pentru ca rujul să reziste întreaga zi

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*