Maradona recunoaşte ca tată încă trei copii

Maradona recunoaşte încă trei copii despre care susţine că i-a făcut în scurta perioadă în care a fost în Cuba. Fostul star al fotbalului are deja 5 copii recunoscuţi oficial. Maradona acceptă acum paternitatea pentru încă trei copii.

Asta presupune că fostul fotbalist, în vârstă de 58 de ani, care a câştigat Cupa Mondială, care în trecut refuza să accepte orice paternitate pentru alţi copii decât cei făcuţi cu fosta soţie: este acum tatăl oficial a opt copii, transmite BBC.

Maradona: tată a opt copii

Tată a 5 copii, fostul star al fotbalului argentinian Diego Maradona va recunoaşte în curând paternitatea asupra a încă trei copii pe care i-a conceput în perioada în care s-a aflat în Cuba pentru a-şi trata dependenţa de cocaină, a anunţat vineri avocatul său.

„Maradona are trei copii în Cuba cu care ţin legătura. Trebuie să vorbesc cu Diego care deocamdată nu i-a recunoscut, însă Diego îşi va asuma responsabilităţile ce-i revin”, a asigurat avocatul starului argentinian, Matias Morla, pentru televiziunea Canal Trece citată de AFP.

Avocatul nu a precizat numele, sexul sau vârsta celor trei copii, menţionând doar că aceştia provin din relaţiile lui Maradona cu două femei.

Reacţia fiicei sale

La aflarea acestei informaţii, Giannina Maradona (29 de ani), aflată în conflict cu tatăl său, s-a grăbit să-l ironizeze pe Instagram: „Mai trebuie încă trei ca să-ţi faci o echipă de fotbal. Hai că poţi!”.

Între anii 2000 şi 2005 fostul campion mondial a petrecut mai multe perioade de timp în Cuba, unde a urmat tratamente pentru a scăpa de dependenţa de cocaină. El are doi copii, Dalma (31 de ani) şi Giannina din căsătoria cu argentinianca Claudia Villafane, care i-a fost soţie între anii 1984 şi 2003.

Diego Junior (32 de ani) şi Jana (22 de ani) au fost recunoscuţi mai târziu. Ei au fost concepuţi cu italianca Cristiana Sinagra şi cu argentinianca Valeria Sabalain.

Maradona este şi tatăl micuţului Diego Fernando (6 ani). El s-a întors recent la mama acestuia, argentinianca Veronica Ojeda, după ce s-a despărţit de jucătoarea de fotbal Rocio Oliva.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*