Mandy Moore a purtat un machiaj diafan superb la nuntă

Mandy Moore și cântărețul Taylor Goldsmith s-au căsătorit într-un cadru intim, la finalul săptămânii trecute. Mandy a purtat un machiaj diafan superb la nuntă, asortat cu o rochie de mireasă neconvențională.

În primul rând, trebuie să menționăm faptul că actrița a sfidat tradițiile, purtând o rochie de mireasă roz pastelat. În ton cu ținuta, Mandy Moore a purtat un machiaj superb la nuntă, în nuanțe de roz glittery.

Mandy Moore a purtat un machiaj diafan superb la nuntă

Un element-surpriză pentru look-ul ales de Mandy Moore pentru ocazia deosebită, în afară de rochia de mireasă, a fost glitter-ul. Actrița a purtat la nuntă un machiaj roz diafan strălucitor demn de o prințesă.

Mandy Moore a optat pentru un machiaj cu glitter pentru nuntă
Mandy Moore a optat pentru un machiaj cu glitter pentru nuntă

Mandy și Taylor s-au cununat la reședința lor din Los Angeles, alături de membrii familiei și cei mai apropiați prieteni. De beauty lookul de mireasă al lui Mandy s-a ocupat makeup artistul ei, Jenn Streicher, care a și publicat ulterior câteva fotografii de la eveniment.

Streicher a obținut un machiaj monocromatic în nuanțele pudrate ale rochiei, iar în comentariile de pe Instagram a dezvăluit că i-a aplicat pe pleoape, cu degetul, un produs de machiaj Tom Ford. Pe buze a aplicat un lip gloss subtil care a completat armonios lookul diafan.

La câteva zile bune după nuntă, și Mandy a publicat câteva fotografii superbe de la eveniment pe profilul de Instagram.

Fără alte comentarii, Mandy a creat un album cu fotografii în care le-a arătat fanilor detaliile discrete ale ținutei sale, creată de surorile Laura și Kate Mulleavy, creatoare ale brandului Rodarte și prietene apropiate ale actriței. Rochia roz pudrat a avut aplicații florale prețioase în talie, extrem de feminine și romantice.

Văzând fotografiile de la nuntă, dar mai ales comentariile fanilor, ne așteptăm ca alegerile lui Mandy Moore pentru rochia și machiajul de mireasă să se transforme într-un adevărat trend.

Foto: Hepta

Citeste mai departe articolul pe: Mandy Moore a purtat un machiaj diafan superb la nuntă

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*