Maisie Williams și-a vopsit părul în culoarea gumei de mestecat

După opt sezoane în care a filmat zeci de lupte sângeroase și scene cu adevărat dramatice pentru Urzeala Tronurilor, Maisie Williams a făcut un gest simbolic: și-a vopsit părul într-o nuanță complet neașteptată, luându-și la revedere de la personajul ei din serial.

Dacă Arya Stark este mai degrabă o copilă băiețoasă, adesea confundată cu un personaj masculin, actrița care o interpretează, Maisie Williams, a simțit nevoia de un look ceva mai feminin. Maisie și-a vopsit părul în culoarea gumei de mestecat: un blond catifelat cu reflexii rozalii.

Maisie Williams și-a vopsit părul în culoarea gumei de mestecat

Actrița le-a arătat tuturor schimbarea de look într-o postare pe Insta Stories. Clasicul selfie a dezvăluit o nouă culoare de păr, culoarea gumei de mestecat (bubblegum pink), o nuanță pe care Maisie nu a mai purtat-o în trecut.

Maisie Williams și-a vopsit părul în culoarea gumei de mestecat
Maisie Williams și-a vopsit părul în culoarea gumei de mestecat

Ulterior, Maisie a mai publicat o serie de imagini alături de colega ei de platou, Lena Headey, care o interpretează pe Cersei în serial. Deși personajele celor două sunt dușmance în poveste, Maisie și Lena sunt în relații bune în viața reală. „Tot o vei ucide pe Cersei, nu-i așa?”, a scris un fan în rubrica de comentarii de pe Instagram, făcând referire la Arya și la planul ei de răzbunare a familiei Stark.

Acum că filmările pentru ultimul sezon Game of Thrones au ajuns la final, actorii serialului au simțit nevoia să își ia la revedere de la personajele pe care le-au interpretat preț de nouă sezoane.

Dacă Maisie Williams a făcut asta printr-o schimbare de look, Emilia Clarke a recurs la un gest mai îndrăzneț și permanent: și-a făcut un tatuaj. Și Sophie Turner a făcut același lucru, chiar dacă cel mai probabil tatuajul ei conține un spoiler important despre felul în care se va sfârși povestea serialului.

Foto: Northfoto

Citeste mai departe articolul pe: Maisie Williams și-a vopsit părul în culoarea gumei de mestecat

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*