Machiajul de seara

Machiajul de seara este forate important. Machiajul de seara este un pic mai dificil si necesita mai multa atentie. Nu evita atentia pentru machiajul de seara pentru ca, daca obisnuiesti sa te ingrijiresti ziua si sa acorzi atentie machiajului de zi este recomandat sa acordati chiar o mai mare atentia machiajului de seara. Trucul este sa adaugi fard, dar astfel incat tenul tau sa nu para incarcat. Nu te machia in masina sau in spatii slab iluminate, pentru ca vei avea tentatia sa adaugi cat mai mult din toate. Este o mica stiinta aceasta a machiajului. Este bine sa va familiarizati cu cateva notiuni de baza tata pentru machiajul de seara – sespre care vorbim in acest articol – cat si despre machiajul de seara. Sunt cele doua machiaje de baza de la care pleaca orice dorinta de machiaj importanta.

Despre machiajul de searaMachiaj de seara – ten si pometi
Primul pas este sa stergi urmele de machiaj intins, sau alte pete. Foloseste apoi hartie pudrata, pentru a elimina uleiurile rezultate de-a lungul zilei. Acorda o atentie deosebita zonei T, deoarece aceasta tinde sa straluceasca cel mai tare. Foloseste niste fond de ten si anticearcan, daca este nevoie.

Ochii
Pentru un aspect ceva mai nocturn, foloseste o nuanta mai inchisa a fardului de ochi, acelasi pe care-l folosesti si in timpul zilei, pentru a evidentia ochii. Creeaza niste umbre si pe pleopa inferioara, sub gene. Aplica dermatograf pe pleoapele superioare si daca ai nevoie de si mai mult, da-te cu tus lichid. Evita sa te mai dai cu mascara, deoarece vor rezulta niste smocuri de gene.

Pielea
Look-ul de noapte are nevoie de un pic de stralucire. Foloseste o pudra sau un fard cu particule, pentru a evidentia pometii, barbia, fruntea si gatul.

Buze
Aplica o culoare de ruj, mai inchisa cu cateva tonuri decat nuanta naturala a buzelor tale. Daca vrei sa te dai cu un ruj foarte inchis la culoare sau dimpotriva, cu unul super colorat, lasa restul machiajului neincarcat.

Machiaj de searaMachiajul de seara discret

Dezvolta aceste idei si ai grija in primul rand sa iti rpegatesti mai intai tenul pentru a „primi machiajul”. Un machiaj eficient fie ca este vorba de un machiaj de zi sau de un machiaj de seara trebuie sa tina cont de pregatirea pielii, de prepararea tenului.
Acum, poti incepe machiajul. Aplica o crema care sa se intinda bine dupa ce ai clatit fata cu apa calda. Apoi aplica fond de ten, buline pe toata fata si intinde cu degetele foarte bine, sa intre in piele si sa nu se vada ca esti machiata. Poti intinde si usor pe gat. Fondul de ten trebuie sa fie cat mai subtire si moale ca sa para cat mai natural machiajul. Daca crezi ca este cazul aplica sub ochi anti cearcan, tot asa mici buline pe care sa le intinzi bine, de data aceasta tapand zona de sub si de deasupra pleoapelor.

Aplica acum fardul de obraz, intinzand cu o pensula mai mare, cu firele tari. Da la baza pometilor de sus in jos cu miscari circulare. Fardul de obraz se da in prima faza foarte putin, se traseaza linia unde vrei sa dai si daca mai este cazul se mai da un strat. Fiind vorba de un machiaj de seara discret, ajunge sa dai un rand si apoi sa scoti in evidenta cu ceva putin stralucitor, dar doar putin.

Explicatii machiaj de searaMachiaj de seara discret – ochi
La ochi alege o culoare calda, luminoasa, poate fi si putin stralucitoare. Mai intai da-te la baza pleoapelor cu creion dermatograf, o linie subtire, foarte discreta. Apoi aplica fard peste, amesteca fardul cu creionul la baza si urca putin spre mijlocul pleoapelor. Aplica putin fard si pe pleoapele inferioare si pune rimel cat sa se ridice genele si sa fie mai lungi. Nu incarca genele, este un machiaj discret, nu vrei sa atragi atentia prea tare prin machiaj.

Machiaj de seara discret – buze
Buzele pentru aceste machiaj de seara discret pot fi de culoare deschisa mata sau un luciu care sa dea prospetime buzelor si sa arati cat mai natural. Poti pune si o culoare mai aprinsa lucioasa pe buze doar daca ai ales ca ochii sa fie dati doar cu putin fard si putin rimel. Machiajul de seara discret vrea sa te puna pe tine, din interior, in evidenta, nu sa impresionezi prin machiaj. Deci cand alegi un machiaj discret, trebuie sa ai un comportament discret. Cu siguranta te vei simti minunat de frumoasa si naturala. Vei vedea ca oamenii apreciaza foarte mult naturaletea.

Acorda atentie machiajului de seara. Fie ca este vorba de un machiaj discret de seara, fie ca este vorba de un „update” la machiajul de zi.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*